.
Отговор в тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 366
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторката цели внимание, публичност и скандал. Attention whore, wanna-be-celebrity с други думи казано. Колкото повече пишете, толкоз повече и четкате егото.

My work is done!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

6у6а, нищо констроктивно не ми каза. Една връзка не била сделка. Другия път! Сделката включва взаимно разбирателство и подкрепа. Секс и добро изкарване. Може да не съм учила нещата, които фуклата на 20+ е учила в университета, но пък сто процента съм готова да бъде по-добър приятел и да се вслушвам повече в думите му. Мъжете са много добри приятели за разлика от момичетата и никога няма да ти говорят зад гърба ако сте наистина приятели. Така че аз съм готова да бъда такава. А вие явно не можете да защите тезата, че трябва да ходя с някакви малки след като нон стоп навивате с НЕДЕЙ с големи, а не дадохте един довод защо с малки!

Скъпи каки, да не ви е страх за мъжете ви???

Валдес, ти явно просто си сдухан тип и виждаш как готини типове имат яки мацки около себе си и изкарваш, че връзките са им използване, защото ти не можеш да имаш никоя и тайно завиждаш!

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    6у6а, нищо констроктивно не ми каза. Една връзка не била сделка. Другия път! Сделката включва взаимно разбирателство и подкрепа. Секс и добро изкарване. Може да не съм учила нещата, които фуклата на 20+ е учила в университета, но пък сто процента съм готова да бъде по-добър приятел и да се вслушвам повече в думите му. Мъжете са много добри приятели за разлика от момичетата и никога няма да ти говорят зад гърба ако сте наистина приятели. Така че аз съм готова да бъда такава. А вие явно не можете да защите тезата, че трябва да ходя с някакви малки след като нон стоп навивате с НЕДЕЙ с големи, а не дадохте един довод защо с малки!

Мъже хахах абе момиченце кое нормално момче ще те погледне и то с 4,5 години и повече по-голям от теб и то за сериозна връзка. Ти май наистина сериозно си мислиш, че живееш в един розов свят. Този 20 годишен като поиска дете,а ти си на 14 какво ще родиш ли? Айде не ми говори глупости. Има момчета и на по 16 години, които искат сериозна връзка с момиче и са готови да обичат не си втълпявай това, което всички казват "с по-голям по-добре". Спирам да пиша, защото виждам, че изобщо не си пораснала и си мислиш, че де що хвърчи се яде. Като ти направят някое детенце ще си блъскаш главата в стената.A и да ти кажа пише се "конструктивно".
    Последно редактирано от 6y6a : 03-19-2012 на 12:11

Мега фен Аватара на Chacho
    Нали не ти харесват 14 годишните момчета, какъв е смисъла да ни питаш? Просто ги съпоставяш с някаква представа за батковци, която е много по-различна от реалната. За кое можеш да ме изслушваш, мацка, като ти говоря? Ти въобще не можеш да ми дадеш съвет за проблем, а нямам намерение просто да ми кимаш отсреща. Просто ще ми се налага аз да те слушам и да ти давам уроци, и няма да имаш какво да ми предложиш като виждане за живота, нито ще можеш да споделяш моите тръпки. Как да говоря с теб за това, че започвам да улягам и мисля за семейство? В добрия случай ще се уплашиш. В лошия, ще ти звучи и на теб добре, и след 2-3 годинки ще се усетиш, че си млада и ти се живее.

И да не ме разбереш погрешно, аз имам полза от тва да мислиш по тоя начин. Щото вечерите на мен ми пускат 16 годишните, точно тия, които са малко над връстничките си по акъл, но не са на този на какичките. Знам си нагласата и не ми пука толкова за емоциите им, а като съдя по аверите, дори съм прекалено загрижен.

Помисли си за някой пич към 16-те. На 14 са ти малки, окей, но полека с по-големите.
    Последно редактирано от Chacho : 03-19-2012 на 12:15
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

valdesbg, то как да не се сдържиш да опаткаш на такава лигла 2 шамара и да не и кажеш защо си го направил? Да се пробва там с по-големите да види като и го турят и като стане белята как ще има тема "Как да кажа на родителите си?" Това ще бъде само заради нейното развитие и ум на 18 годишно момиче, което даже не знае какво е мензис и какво е спрема..

@6у6а
    Ако си говорим за граматика - "порастнала", не "пораснала". Пунктуацията ти няма да я коментирам въобще.
    И кое момче на 20 иска деца, недей ти да ми говориш глупости, моля те...
    @Чачо
    Някой хора търсят други, на които могат да дадат уроци. Някои просто си пасват. Явно не разбираш, няма да ти обяснявам.

@Наруто
    Явно просто завиждаш, че си доста по-сдухан от другите и не можеш да имаш такива като мен. Айде пътувай и ти.

И скъпи, Наруто, ти явно още си бебе, щом гледаш детски. Не търся мнение на лапетии.

Виждам, че си прекалено малка и глупава за да разбереш някои неща. Има момчета, които на 20 години вече са готови и създават семейства. Имам един приятел, който е на 21 почти 22 и вече има трето дете, което е на път. Как по друг начин да ти кажа да си живееш детството и да не ни занимаваш с глупостите. И мога да ти кажа, че и 30 годишни гледат детски, а това не ги прави бебета.Колкото до това, че момчето е здухано е не е така тука си в голяма грешка. То ти обяснява, че си малка обаче ти си знаеш твоята. Айде приятно трошене на главата

Абе малки/големи кво значение има. Дейта да се обичаме, да се праскаме, па квот стане

Добре, отговори ми сериозно. Ти в темата наистина ли търсеше отговор или просто искаше да си докажеш представите? Само внимавай с типа, който смяташ, че ти пасва и се надявай да не те заговоря в някой бар.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

@6у6а
    Ами това, че на 21 има 3 деца значи, че или е прост и не знае как се ползват контрацептиви, или е страшно безотговорен, защото никой не изкарва достатъчно пари на 21 да гледа себе си, жена си и 3 деца. И в двата случая - палячо.
    И не "здухан", а "сдухан", госпожице правопис.

@Чачо
    Отоворих тема за да питам някой да ми даде ПЛЮСОВЕ на една такава връзка с някой, който като Наруто от по-горе гледа покемони и детски. Защото аз не виждам. Но всички ми обръщат темата към това, аз колко съм неподготвена. И защо да не ме заговарят? Аз съм красива и привлекателна. Знам си го, не се надувам, просто знам с какво разполагам.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мацка, ше ме извиняваш, ама точно опит на теб ти липсва, не обща култура, схващаш ли? За да си хвана някоя 5 години по-малка от мен, трябва да се изживявам като детегледач. Трябва да се съобразявам с родителите ти, с прищявките за внимание, с детските вълнения; да не говорим, че за съвместно съжителство, пътувания, общи финанси, съветване и дума не може да става. От това, което каките могат да ми дадат, при теб остава само ебането. Аз на общи теми мога и с момчета, мога и с текущите си приятелки да разговарям.

Просто да не живееш в заблуда. Потърси си някво момченце към 16-те.
    +1 По-добре никoй не може да го каже.

Всяка на 14 си мисли, че е много по-зряла от своите съученички. Е, не е така. След няколко годинки, когато пораснеш, ще го осъзнаеш и толкова много ще се смееш на тъпото ти младо "аз".

Връзка между двама човека, които имат голяма възрастова разлика в периода 14-22, е обречена. Почти никога не се получава - момчето ще иска да улегне, да създаде семейство, а момичето ще осъзнае, че не и се дондурка бебе, а и се живее.

Препоръчвам ти да си седнеш на задника, да си хванеш някои на 14-17 и да престанеш да ни занимаваш с глупости.

@DisappointedDreamer
    Казах, че съм по-зряла от съучениците, не съученичките си. Освен това се пише "порастна".
    Освен това, не съм срещнала до сега нито един младеж на 20+, който да е тръгнал деца да прави. Ама може би просто и ти гледаш покемони по цял ден и си мечтаеш някога да има момиче до теб и заради това си мечтаеш да я вържеш с дете. Не се прави на много опитен, личи си, че не си.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    @DisappointedDreamer
    Казах, че съм по-зряла от съучениците, не съученичките си. Освен това се пише "порастна".
    Освен това, не съм срещнала до сега нито един младеж на 20+, който да е тръгнал деца да прави. Ама може би просто и ти гледаш покемони по цял ден и си мечтаеш някога да има момиче до теб и заради това си мечтаеш да я вържеш с дете. Не се прави на много опитен, личи си, че не си.
    Има много красиви и привликателни момичета на 18-23. Защо си мислиш, че едно момче на 18-25 ще избере теб, дете (защото си такова, и физически и умствено) пред една зряла жена, която може да му предложи МНОГО повече от само секс?

@AncientVamp98, да те заговоря написах и точно заради тези качества. Едно некомплексирано 20 годишно момче ще има и 14-годишните разумни и красиви девойки, и 20-годишните разумни и красиви девойки. Винаги ще избере вторите. Ако уцелиш другия тип, ще се задушиш от сериозност или повърхност във връзката.

PS: И аз гледам доста покемон.

Супер фен Аватара на Glamour92

Туй е най-страшната ми фобия...отракано девойче на 14 ми краде гаЖитУ.

Вечер се обливам в студена пот след някой подобен кошмар и после цял ден ходя да ги нареждам ей такивата като тебе.

После обаче се сещам,че ако момче,с което съм във връзка изведнъж се сети да предпочете момиче на 14 пред мен,то тогава излиза,че просто той е на акъла на избраницата си,не на моя и...по тоя начин леко ме е отървал от незрялата си персона.Ново гадже ще си завъдя,и то с радост.

С едно нещо съм съгласна с теб-има и хора,които предпочитат да дават акъл на по-неопитните,проблемът е,че след време дори те разбират,че опит и житейски поуки с фуния не се наливат-те просто няма да бъдат разбрани от девойката по начина,по който те желаят...Такива връзки не траят дълго.
    Има също мъже,които биха се радвали да видят удивените очички на момичето и да чуят възхитените й възклицания по повод неговото превъзходство,постижения(а на детето всяка дреболия ще му се стори постижение...),да чуят наивните й мечти и нециничните й възгледи за живота,присъщи за възрастта й...Тези момци обаче рано или късно се отегчават от всичко това.И в един хубав момент просто си тръгват.В общия случай е така...

По-добре послушай останалите и докажи,че наистина имаш напредничаво мислене,като допуснеш,че в това което ние ти говорим има все пак доза истина...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Защо не спреш да говориш на изуст и не ми кажеш какво толкова е това, което тя може да предложи, а аз не? Я пусни CartoonNetwork-а и недей да се изказваш неподготвен.

Може пък да й харесва да я детегледат! Теб нема ли да те изкефи некое биг-деди (Big daddy) да те обсипва с ласки? Ако ще ми казвате че такъв субект има "daddy issues" ми го спестете!

@6у6а
    Ами това, че на 21 има 3 деца значи, че или е прост и не знае как се ползват контрацептиви, или е страшно безотговорен, защото никой не изкарва достатъчно пари на 21 да гледа себе си, жена си и 3 деца. И в двата случая - палячо.
    И не "здухан", а "сдухан", госпожице правопис.

@Чачо
    Отоворих тема за да питам някой да ми даде ПЛЮСОВЕ на една такава връзка с някой, който като Наруто от по-горе гледа покемони и детски. Защото аз не виждам. Но всички ми обръщат темата към това, аз колко съм неподготвена. И защо да не ме заговарят? Аз съм красива и привлекателна. Знам си го, не се надувам, просто знам с какво разполагам.
    Момчето си изкарва пари да гледа и жена си и трите си деца и да гледа поне още 2, а това, че ти си тъпа и си с много високо самочувствие на твоите години е жалко. Просто можеш да паднеш в очите на хората с това мислене и държание. И не разбирам защо да е прост след като се е почувствал готов да стане родител?Ми ти ако искаш роди на 50 и детето да ти вика "бабо" вместо "мамо". И като знаеш с какво разполагаш и как говориш за този секс все едно е НИЩО ми е ясно, че сигурно и след няколко години ще пуснеш тема "абе колко пари да взимам като компаньонка". Ти не знаеш какво е сериозна връзка и на тези години няма как да го разбереш. Твоето мислене е съвсем по-различно от тези на по 20 години и повярвай ми, че никой не иска да се занимава с малки деца и да ги направлява в живота. Хората на тези години имат цели и планове за поне 5 години напред, а ти ги нямаш. Освен секс и нерви не виждам какво друго можеш да дадеш на някое по-голямо момче.
    П.С Чачо нея малко трудно ще я заговориш в някой бар все пак e на 14 ще трябва да почакаш 4 годинки.

@Warerat97 Проблема не е в нейния телевизор, а в тези по-големи момчета, който ще й вържат, разбираш ли?

@авторката, ти ми отговори на следното. На 20 години на същия си акъл ли ще си и ще е нормално ли да ти обират момчетата 14 годишните? Това, което едно по-голямо момиче може да ми предложи е емоционална подкрепа, сериозност във взаимоотношенията (ако не деца, разбирай съжителство), допир до нейния житейски опит, по-добър секс (щото не става на въпрос за тва, дали ще ми направиш и ти свирка и ще ми пуснеш в задника, в секса пресъздаваш определен образ, а едно по-зряло момиче много по-лесно може да ми нацели мъжките нужди, да ме накара да се чувствам доминиращ, да се отпуска, т.н.)

П.С Чачо нея малко трудно ще я заговориш в някой бар все пак e на 14 ще трябва да почакаш 4 годинки. [/QUOTE]

И такива срещам понякога, макар че не по София.

@Чачо
    Не ти личи да гледаш покемон. И благодаря ти, ти си единствения, който всъщност говори нормално. Другите нервирани госпожици като развален грамофон продължават да се самозалъгват, колко са добри и колко нямам шанс. Ама вие ще плачете. Това че си на 20 не е никакво предимство. Има и жени на 21. Има и на повече. Смешни сте.

А другите пъпчиви и разсърдени момченца, нека продължават да плачкат и да се нервират, че са сами. И САМИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ. Ако не порастнете, разбира се, но не излгежда това да стане скоро. За това - обратно на покемона и не се обаждайте много.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Лолнах толкова сериозно,че безмалко да си докарам астматичен пристъп...
    Добре,ходи с 19годишни и им обяснявай как гледането на покемон промива мозъка,докарва до прогресираща деменция и води до регрес.Напълно логично и зряло изказване,да.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn