- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Такам тебе хем те боли, хем те сърби миличка. Аз не мога да ти помогна. Искаше плюсове и минуси-получи ги сега обаче не ти отърва и ми се заяждаш. Аз не съм дете, защото за разлика от теб осъзнавам що за връзка ще е например ако аз съм с някой на 22 /защото аз съм на 16/. То дори няма да може да се нарече връзка, така че не ми се обяснявай ти на мен какви връзки си имала и как са се държали с тебе. ;]
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На мен всичко ми влияе добре, просто не можеш да превъзмогнеш факта, че не си желан тук.
П.С: Измисляй по-свестни "затапки"
Тая тема се разкаля и почна да смърди на банани...
*нека предния ми пост да не се тълкува като опит за склоняване на непълнолетен към блудство,бтв.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Модовете понякога хвърлят око.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щом полехме темата с бира, текила и белина, всичко е 6.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
това че ти си на 14 не значи че трябва да излизаш с батковците...
тъй наречените батковци ще искат секс от теб (който ти едва ли ще го осигуриш или ако го направиш...тц)и после най-вероятно ще те зарежат - ти си детенце за тях и в крайна сметка си им играчка(говоря за наистина изпадналите един нормален едва ли ще погледне 14 годишна при положение че около него се въртят толкова мацки които не само че са по-зрели ами са като за него) но всичко зависи но все пак не виждам 18-20 годишен да излиза с 14-годишно момиченце освен ако не е много отчаян,педофил или нещо друго....
ще трябва да почакаш за гадже миличка къде си се разбързала? ако ВСИЧКИ момчета на твоята възраст не те разбират значи проблема може да е в тебе....търси по-големи макс с 1/2 години не повече шот е голям шит така
Аз гледам, че пише в мъжки и женски род...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Авторката, личи си, че не си глупава от гледна точка на това каква е средностатистическата обща култура на 14-годишните, НО това не те прави умна. Малка си още и точно затова няма да ми направиш особено впечатление, дори да си най-готиното 14-годишно.
Няма адекватен, който е 18+ и се хваща с 14-годишна. По-голямата част от тях не могат да си намерят нещо качествено, че дори и некачествено на тяхната възраст и затова снижават стандартите. Това е стандарт. Точно както е при красивите и грозните. Никой, който може да бъде с красива няма да се забие с грозна. Прост стандарт. Същият еквивалент е и в случая с годините. Едното от нещата е, че сте прекалено лесни. Макс 2 погледа и сте разтопени, при заговаряне ставате влюбени, а при недай си боже среща?! Тогава не знам, но не искам и да предполагам. Аз с над 2 години по малка от мен вземане-даване досега съм нямал, като се има предвид, че съм на 19. Не познавам и някой нормален на моите години, който да се е хванал с 14-годишна. Самият ти начин на писане издава, че си с типичния акъл на 14-годишна офцичка.
Излизай си с 20-годишните убитаци, които най-вероятно с теб си правят сефтето и се радвай.
Temet Nosce
벨야카