- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Аз гледам, че пише в мъжки и женски род...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Авторката, личи си, че не си глупава от гледна точка на това каква е средностатистическата обща култура на 14-годишните, НО това не те прави умна. Малка си още и точно затова няма да ми направиш особено впечатление, дори да си най-готиното 14-годишно.
Няма адекватен, който е 18+ и се хваща с 14-годишна. По-голямата част от тях не могат да си намерят нещо качествено, че дори и некачествено на тяхната възраст и затова снижават стандартите. Това е стандарт. Точно както е при красивите и грозните. Никой, който може да бъде с красива няма да се забие с грозна. Прост стандарт. Същият еквивалент е и в случая с годините. Едното от нещата е, че сте прекалено лесни. Макс 2 погледа и сте разтопени, при заговаряне ставате влюбени, а при недай си боже среща?! Тогава не знам, но не искам и да предполагам. Аз с над 2 години по малка от мен вземане-даване досега съм нямал, като се има предвид, че съм на 19. Не познавам и някой нормален на моите години, който да се е хванал с 14-годишна. Самият ти начин на писане издава, че си с типичния акъл на 14-годишна офцичка.
Излизай си с 20-годишните убитаци, които най-вероятно с теб си правят сефтето и се радвай.
Temet Nosce
벨야카
Палячо,
Само от ника ти "umri", който и главна буква няма даже, лъха на неграмотност и комплексарщина. Както казах и преди, явно не си порастнал достатъчно за да разбереш нещата такива каквито са. Ходя с по-големи от теб, които за ралика от теб, схавщат нещата от живота. Ти от друга страна, се опитваш да се докажеш пред група пиклиовци, които гледат Покемон (или Наруто или каквато и да е друга простотия) и с цяло гърло реват, че това не е детско. Самия факт, че това са ти приятелите показва, че си дечко, който няма приятели връстници и страшно много го боли, че никога не може да има момиче като мен. Е нека ти кажа - няма и да имаш! Не ходя с недорасли палячовци. Сядай пред кабелната, гони покемона и нарутото и давай съвети някъде където има място, не пред човек, който явно те е надрастнал. Палячо.
Г-це Авторитет,
Макар и палячото да започна добре, давайки откровено мнение, накрая комплексарщината му не го остави да се изкаже спокойно и започна да напада без да е бил провокиран - "Самият ти начин на писане издава, че си с типичния акъл на 14-годишна офцичка", с което показа, че на 19 години е достатъчно неграмотен да не знае, че се пише "овца - овцичка", и най-вероятно е самотен чекиджия с интелектуален заряд на водно конче. Както и прост.
Г-це Авторитет,
Макар и палячото да започна добре, давайки откровено мнение, накрая комплексарщината му не го остави да се изкаже спокойно и започна да напада без да е бил провокиран - "Самият ти начин на писане издава, че си с типичния акъл на 14-годишна офцичка", с което показа, че на 19 години е достатъчно неграмотен да не знае, че се пише "овца - овцичка", и най-вероятно е самотен чекиджия с интелектуален заряд на водно конче. Както и прост.
Ти започна с нападките от самото начало. А когато някой ти върне топката лепиш етикети. Това не е зряло поведение.
Още повече, че вместо да вникнеш в наистина смисления поглед на нещата, който ти предостави umri, ти се вкопчваш в едно изречение, търсейки начини да изкараш и него "комплексар". А той е може би най-НЕкомплексирания тип в целия форум.
Както и да е. Ясно е, че ти няма даже да опиташ да вникнеш в смисъла на изписаното дотук, просто защото не ти отговаря на розовия свят. След време сама ще стигнеш (вероятно, но може пък и да не успееш) до същите заключения, които аз и останалите, се опитахме да споделим на база опит и наблюдения над връстници. Колко ще си потрошиш главата и сърчицето до тогава зависи само и единствено от милостта на батковците, с които си имаш вземане-даване.
П.П "Г-ца Авторитет"разсмя ме
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хахахахаххаххаахахахахахх ахахахаххаах. Аз гледам Том и Джери и Yu-Gi-Oh.
Разликата между интернета и реалността е, че като ми пишеш можеш много силно да си въобразяваш, че си ме наредила, но ако водим същия разговор на живо.. няма да го водим, просто защото през 90% от времето ще гледаш в земята и ще си подмокрена.
Temet Nosce
벨야카
Колега,защо така хората като не са запознати се правят,че знаят всичко?!?!
П.П - Авторке,много си ми интересна,само на думи си голяма(и едно 80% от твоите наборчета)!!
Гледай си уроците и не се занимавай с глупости,че ще съжаляваш по-късно!!
Такива като теб ги срещам всеки ден и картинката е грозна!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Слушай сега, малка пикличке,
имах намерение да те похваля за определени неща - че различаваш читави от нечитави, че четеш смислени неща и т.н. и щях да кажа, че да убеждаваш някого, че на 14 си много зряла, е загубена кауза. Знам го, защото съм го правила същия номер. На 14 бях също толкова земна, колкото съм и сега, а и идеално осъзнавах, че 14-годишните момченца (с едно-две изключения) далеч не могат да ми предложат връзката, която аз исках.
Обаче... след тоя пост, маце, мога да ти кажа само едно - "Ако не се научиш да целуваш ръка с достойнство, ще целуваш задник на колене". Иначе казано, уважавай по-големите и по-препатилите. Не си нито първата, нито последната, която си вярва толкова много. Малкото добро мнение, което имах за теб, се изпари, когато видях как скачаш и нападаш без причина - типично за 14-годишна пикличка.
Обиждаш изключително сериозно човек, който не познаваш, а и дори да искаш, няма да ти бъде предоставена тази възможност. Ще се заяждаме за правопис ли? Не уцели човека. Като за начало, пише се пиклЬОвци. Също така се пише "надраснал" и "пораснал", ама нали... от неговия ник лъхало на неграмотност.
Можеш само да ми благодариш, че в момента съм толкова възпитана... защото мога и да не бъда. Мислиш, че си единствената предизвикателна 14-годишна, която кара кръвта на батковците да закипи? Не си. Мислиш, че си голямата работа, понеже имаш хубаво дупе и цици (евентуално)? Изненада - половината население на земята има същите атрибути. Мислиш, че си много предизвикателна ли? Момиченце, такива неща мога да кажа, че ушите ти да пламтят от срам, а съм момиче. umri ти го каза, а аз мога да го потвърдя - в неговата компания 5 минути не можеш да откараш, преди да ти стане неудобно да го гледаш в очите. Момче като него... не си срещнала, няма и да срещнеш скоро с подобно отношение.
Разбирам, че сега откриваш цялата работа с отношенията, флирта и секса и се мислиш за голямата работа, ама... не си, маце. Не си единствената с вагина, сещаш ли се? Не си единствената, която може да гледа мръсно и да се държи безсрамно. Може да си всякаква (супер умна и т.н.), но зрелите момчета, към които се стремиш, харесват доста по-уравновесени девойки, минали етапа на истериите, в който очевидно все още си. Може и наистина да можеш да задоволиш всички нужди (и далеч нямам предвид само физическите) на едно 19-20-годишно момче, знае ли човек, но докато се държиш така, никой тук няма да ти повярва и да ти даде възможност да го докажеш.
О, да, пише се овЧичкаСамо споменавам.
А, да бе, ще си играя тука... един прав в носа и да се оправя. Няма тука да ми се прави на интересна и да обижда човек, когото не познава, защото мнението му не й отърва, а аз да я милвам с перце. Да ходи да си анализира литературните творби ред по ред, не тука да си изсмуква някакви доказателства за неграмотност, идващи от никнейма на хората, видиш ли, при положение, че самата тя бърка елементарни думи.
umri е страшен копмплексар и ако за теб това е страхотен мъж, мога само да те съжалявам. Няма да ти пиша дълъг отговор - решила си да се заяждаш - ОК, карай си кризата не е мой проблем. Взела си се на сериозно, в което няма лошо - пожелавам ти приятно изкарване. Айде тичай с вятъра.
Като няма какво да кажеш, естествено, че ще си натискаш парцалите и ще мълчиш. Не знам кой в случая се е взел на сериозно.
А за теб кой е страхотен мъж? М? Баткото, който те води по ресторанти и ти повтаря колко си секси и как какичките могат само да се срамуват, че не са като теб?
На момче като umri можеш само и единствено вода да му носиш. Не го познаваш, дори не си го виждала (а и не ти трябва, защото ще ти омекнат коленете), а аз смея да твърдя, че не само го познавам, а и много повече. Човекът ти каза, че не би имал нищо сериозно с 14-годишна и че дори сексът с такава е силно под въпрос, нарани ти егото, ти наричаш него комплексар. Логика, маце, логика... Имаше един лаф - то не става само с ядене, трябва и акъл.
И, впрочем, всички сме минали през фазата, когато си вярвахме колко сме големи и т.н. След 3-4 години ще осъзнаеш, че 14 е смешна цифра и че дори човек на 18-20 години е хубаво да помни, че все още е дете. Един от най-трогателните моменти е да се сгушиш в любимия си човек, докато гледате "Том и Джери" и ядете течен шоколад, намазан на бисквитки. Ама... така де, ти си много голяма, за да го правиш това.
П.С. Сега ако пуснеш снимка, за да докажеш колко си ... каква беше... красива, предизвикателна и секси, ще си умра от смях. Мамка му, колко искам да ти видя реакцията, ако някога и някъде срещнеш umri. Хъх.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-21-2012 на 07:37
Има хубави, прави, здрави, зрели момчета (до колкото е възможно) на 14 години, ама те не си падат по тъпи кифли като теб, които си мислят, че дори по-големите от тях са деца. (към авторката)
П.П. Само темата, която направи тук показва, че не е на акъла на 18-20 годишните батковци, а е на акъла на една 14 годишна кифла.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Абе влизам и гледам в колко часа са коментарите.... И си викам абе кви са тия хора дето в 10 ч. вечерта вместо да излезнат да се видят с други хора кибичат по форумите. Абе какъв е тоя авторитет с който се изказвате и говорите за "ходене", гаджета и т.н. ROFL Ще ме уморите бе ей.
А бейби недей със лошо . Не ме познаваш не знаеш кой съм как съм.
Чочко - бочко. Пич не се занимавай с мене да не ти стане тясно тука. Същото се отнася и за другите отворковци. Пичове аз не ви се бъркам и вие не ми се бъркайте и не ми обяснявайте къв съм. ОК!?
Eduard17, я се успокой. Казвайки го, приемам чудовищния риск и на мен да ми стане "тясно" във форума.
Авторке, явно само на мен ми стана интересно каква е тази "яка литература", която споменаваш на 1-ва страница. Я сподели.
Чачо ти обясни нещата така, както ги виждам и аз. Че и по-добре, тъй като аз никога не бих имала търпението за това. Но полза- тц.
Директно по въпроса ти дали си струва- зависи от момчето. Както ти се виждаш по-различна от масата на твоите години, така има и момчета, които са по-зрели от връстниците си.
Бейбе не виждам и ти какво се наду. Идваш от някъде, обръщаш се към мене с някви оферти .... Супер спокоен съм, просто ми е писнало от отворковци по форумите. "Да съм внимавал", "Да съм се успокоил" .... РОФл Ами тогава и вие внимавайте![]()
Защо тази интересна тема е с толкова страници?! Не ми се чете всичко сега, но ще го прочета, когато имам на разположение повече време за глупости.
От първата страница така г/д авторката ми се стори умно момиче, но страшно заблудено.
И аз на 14 си мислех, че момчетата на по 18/18+ са зрели, умни, духовно извисени, независими, разбират ме бла-бла-бла. Обаче сега, когато и аз допрях до тази възраст разбрах колко заблудено детство съм прекарала.Повечето все още са типични дечковци. Сега виждам, че тези, които се занимават с момичета на по 13-14-15, не означава, че момичето е зряло, а просто, че нещо в момчето не е наред. Щом не може да си хване момиче на неговата възраст, а само малките му връзват, значи нещо е сбъркано в него. Сега не бих доближила такъв, макар, че преди години предимно с такива общувах.
Не казвам нищо против авторката. Всеки се учи от собствените си грешки.
Както казах, стори ми се умно момиче и въпреки, че сега не го осъзнава, сигурна съм, че след няколко години ще види какви огромни розови очила е носила сега.
И спря да се върти за миг земята..
Зависи с какъв човек си. От опит знам, че повечето момчета на тази възраст не са много зрели, мислят предимно за секс и ако не го получат ще скъсате. Но определено знам, че има и сериозни, гаджето ми е с 1 год. по-малък от мен, тръгнахме когато той беше на 14 и той наистина е сериозен в отношенията си към мен.