- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Целта не е да те ядосаме, или да ти стане криво. Целта е да ти покажем и другата гледна точка, но ти упорито си затваряш очите.
Бъди си щастлива, никой не е казал, че не трябва да си. Но имай и едно на ум.
И няма нищо за преживяване. Не съм аз заслепеното девойче, омаяно от вниманието на "големите".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Извинявам се за предишния си пост, нямам проблем с акунта - грешката е моя.
@Гламър
Нали нямаше смисъл да пишеш тук? Защо просто не си вземеш комплексарията и картинките и не почнеш да постваш в друга тема? Вече и на бой го обърна... По постовете си личи, че Едуард е страшно прост селянин, но още по-селско е да заплашваш някой. Айде, просто спри да пишеш тука и отпътувай с другите комплексари.
Не се притеснявай за мен, няма да намокря стола. Направи ми силно впечатление, че критикуваш и критикуваш чуждите правопис и пунктуация, но поглеждайки твоите постове, ме напуши смях.
Иначе кажи си за литературата. Айде, обещавам, че няма да сипвам дори и да ми кажеш "Здрач". Просто непреодолимо любопитство ме обхвана заради определението "яка"
Не,ве-намекнах,че си подразнила модовете и те са те ошамарили,като са ти махнали акаунта.
Няма да те бия,стига подскача.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ROFL Ами освен да му се извиня.....Аз като казвах че е гуро не се бъзиках. Тука виждам последователи, тва онова - сериозна работа .... Абе вие вярвате ли си като ги пишете тия неща
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А освен и на тебе да ти се извиня че с тия pic-чета ......................... За съжаление аз не съм способен на такива high lvl forum неща, за да ти отговоря подобаващо и достатъчно авторитетно.
Аз съм крисива, скадална и провокативна, имам връзки с по-големи и не се опарвам. Явно много ви боли от това, но не съм ви аз виновна. Стига ми писахте простотиите с това колко ще се опаря. Щом не съм се, явно знам какво правя. И много лесно разграничавам читави от нечитави, спокойно - няма да се хвана с някой палячо, който не може да си хване връстница. Хващам най-добрия, въпреки, че не съм му връстница. Иначе сте прави - има екземпляри, които никога не могат да си хванат момиче на годините - Нарутото е страхотен пример за това.
Ще ти направя услуга и ще ти спестя цялото увъртане. Знам какво искаш да направиш и как се опитваш заобиколно да стигнем до там. Чела съм и "Здрач" и ми хареса. Нормално е. Писана е за да се хареса на момичета в тази възраст - имаш чувствителен батко, забранена любов и още много. Сега качи се на белия кон и развей байряка колко съм проста и ограничена. Обаче освен "Здрач" съм чела достатъчно друга литература за да не се чувствам боса в подобен разговор.
Няма как да ме боли за някой, който не означава нищо за мен.
А увереността, с която заявяваш, че няма да се опариш, граничи с детска наивност. Няма как да знаеш какво и кого ще срещнеш в бъдеще и дали някой батко няма да се окаже по-голямо говедо, отколкото си си мислела. Не ти го пожелавам, но хора всякакви - бъди нащрек.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Виж сега, дори и да предполагах "Здрач", не вярвах, че си признаеш. Просто ми стана интересно дали под "яка" има предвид нещо стойностно. Викам си, може наистина да ме изненада- Достоевский, Бронте, Шели... Обещах, че няма да сипвам и какво да се прави, ще си го изпълня.
Лапеее, глупаво лапе. Не, не си по-различна.
Само ме е яд, че си твърде далеч, че да те видя как ще ми откраднеш мъж или какво представлява тоя твой "най-добър".
темата е толкова трол, че няма накъде. смешно е :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Dafuq did I just read?
Не прочетох цялата тема. Но май голям смях пада.
Към авторката - щом си толкова сигурна в убежденията си, защо питаш другите с кого си заслужава да излизаш и с кого не? И щом не искаш чуждо мнение, защо въобще пускаш тема във форума? Шеста страница вече потребителите казват какво мислят, а ти нападаш, критикуваш и поправяш правописа (не прочетох цялата тема, но предполагам).
Излизай си с яките батковци, чети яка литература, праскай се колкото си искаш, САМО не обиждай аниме феновете, ако обичаш. Да си призная нямаше да пиша в темата, но като видях, че викаш на анимето "детско", не се стърпях. Всеки си има право на мнение, но първо се образовай малко и тогава нападай.
П.С. На 19 съм и гледам аниме. Моля те, моля те, наречи ме "палячо"!! Искам да ми кажеш колко съм комплексирана и сдухана и как нямам приятели.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Sanguine аз исках да те питам само тая снимка твоя ли е. Щото ако е си супер секси и не знам що и се връзваш на тая "здрачещата"
PS: колко съм доволен че Glamour9* се изнесе щото не се издържаше вече
Има незрели на по 14 има и на по 20. Не съм чела коментарите, защото съм сигурна, че някой ще ми бръкне в здравето
Не гледай по години, а просто подбирай хората, с който излизаш.. от приятели та до най важното - любимия, който освен сексуален партньор трябва да е и най, най - добрият ти приятел, който дори да не може да те разбира винаги ще се опитва да се поставя на твоето място. И на 14 години да е и на 20 никой не е перфектен..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не, че нещо ама се чудя защо продължавате да и давате гледните си точки. Момичето си го е решила и ще си излиза с 20 годишни. Не мисля, че каквото и да кажеме оттук нататък ще промениме решението, което е взела.
Към авторката. Моят последен съвет е, че не бива да летиш в небесата колкото и да изглеждаш добре, както ти сама се изразяваш. Не си мисли, че 20 годишно момче ще зареже връстницата си, която му дава всичко от което има нужда и е добре изглеждащо момиче заради 14,15 или 16 годишна. Сега и на мене ми кажи, че съм "палячо" и просто ще докажеш, че не си порастнала, а точно обратното, че си си дете все още.
А аз не се възползвах. Това трябва да ти говори, че целта ми не е била тази.
На човек, харесващ стойностната литература, не му пречи да прочете книга като "Здрач", но му пречи да я оцени като нещо повече от подпалка.
И все пак, позволи ми да изразя леко недововерие към истинността на твърдението ти относно тези автори. А ако е истина, съветвам те (най-доброжелателно, по дяволите) да препрочетеш тези книги след 4-5 години. Както и след още 4-5. И всеки път ще откриваш още по- пълно посланията и знанието, заложени в тях. Това не са четива, от които можеш да извлечеш всичко с един прочит. Призмата на опита ще си казва всеки път думата. Прочетох "Престъпление и наказание" за първи път на 15, препрочетох я на 18 и ще я препрочета отново след няколко години. Глупаво е да смяташ, че знаеш всичко. Мога само да се надявам( и да се радвам, ако е така), че знаеш обяснението, което Сократ прави пред учениците си относно своето "Аз знам, че нищо не знам".
Eduard17, да, моя е снимката. Как да не се вържа- ще ми крадат мъжете тука, ааааа. Трябва да се защитим
ШЕГУВАМ СЕ. С големи букви, че все ще се намери някой, който да го изтълкува буквално.
Наистина има хора, много по-зрели за възрастта си, които биха могли да водят отчасти стойностна връзка с по-възрастен от тях. Оставяйки настрана колко редки са тези случаи, не случайно го има това "отчасти". Дори авторката да беше от тези невероятни изключения, преживяванията на 13- 14 и тези на 18-20 са коренно различни. Човекът във втората възрастова група ще се тревожи за кандидатстване или следване, за работа, за откъсване от семейството, за отговорности, абсолютно непознати на хората от първата група. Нормално е той да иска съвместно съжителство, което няма как да стане, ако приятелката му има вечерен час 21 ч примерно или дори не може да влезе в кафене или дискотека. Толкова е просто и логично това.
От психоаналитична гледна точка самостоятелната личност ЗАПОЧВА да се формира около 14-годишна възраст. БЕЗ изключения. Докато до 20 г., при нормално развитие, трябва да се стигнало до ниво на относителна устойчивост на характера.
Последно редактирано от Sanguine : 03-20-2012 на 09:25
Тая тема реална ли е, каква е.
Айде да се изкажа и аз. Момиче съм и няма да нервнича, съвсем спокойно ще си изкажа мнението, пък ако щеш го приемай.
Първо, личи ти че си остроумна, самоуверена, затапваш и т.н.; Но, моля те, не бъркай своята интелигентност/своя ум с емоционална зрялост. Да, ти си умна. Но не приемаш никакви критики и никакво странично мнение, дори то да е изказано с най-положителни чувства и по деликатен начин. Изглежда, че не приемаш нищо, което не ти харесва как звучи. Тогава защо пусна темата? Всяко мнение, което не ти изнася, ти го заклеймяваш и започваш да обиждаш. И то не просто обиди, ами доста грозни наредби и злобни подмятания. Това не е зряло поведение.
Когато един човек си е наумил едно нещо, и Господ да му се яви на пътя с поучения, човекът ще си знае своето. Така и ти. Уж искаш различни мнения, но не ги приемаш. Защо тогава изобщо питаш?
Хайде, по темата ти. Ти няма да приемеш мнението ми, защото, както казах, си предубедена. Решила си си нещо (че 14-годишните не струват), и каквото и да ти кажем ние, ти не щеш.
И все пак ще направя опит.
Да имаш връзка с по-малък не е толкова лошо. Имам предвид, ако е някое умно момче, да кажем, което спортува редовно, има дисциплина, също чете книги и т.н., няма да си изкарвате никак зле. Може дори да те боготвори и да се отнася с теб прекрасно, наивно, да те обича с цялото си сърце. Разбира се, на твоите години има и льольовци, но не всички са такива.
Ето ти отговор на въпроса струва ли си с някой на годините ти.
За 18+ годишните, искам само да кажа, че дори да си една красива, малка и умна лолита, нещата не винаги са красиви и розови с батковците. Не ти завиждам, дори отчасти се радвам, като виждам, че още от дете имаш самочувствие и някаква сила, с която покоряваш мъжете. Ама пак ти казвам, не бъркай това че си умна със емоционална зрялост. На твоите години 3 месеца ходих с 19 годишен. Ами да, аз също от дете съм по-пораснала от връстниците ми, дори сега техните глупости в 12 клас ми се струват отживелица и лапешка история (например да се напиват или да се държат арогантно с даскалите, все едно това е the big deal). Но на твоите години си бях дете. Да, с обща култура и интелигентност, но имах чисто детски потребности, не бях емоционално зряла. Колкото и да си уникална, едва ли си нещо по-различно. Да, по-развита си,ама това не те прави по-зряла за връзка с мъж. Това е нещо, което не може да се обясни с думи, но просто се чувства. И мнението ми е изцяло добронамерено.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе, какво се занимавате всички, наш'то момиче нали ни го каза - ние сме тъпи и не разбираме, само тя знае, само тя разбира. Тя е най-най-най.Момчетата, писали тук, са бебета, момичетата - не разбираме и ни е страх... А вампито е мощнаааа
И френда й Едуард и той.
Мило 98. Моля те, не ми взимай 20-годишното гаджи ;(
То бива-бива тъпотия, ама баш пък толко.... Човек да не знае да се смее ли, да плаче ли... Колко заблудени хора има.
И Вампи-мампи, не ми отговаряй на това. Знам каква тирада би ми дръпнала. Успех с ебането с 20-годишни.
А, междудругото, в предишния ми коментар не съм те карала да ходиш с 14-годишни, както ти изтъкна след това. Мнението ми беше коренно различно, но ти явно си прочела нещо друго.
П.с. Да вземем да си основем фен клуб "Анимета и детски"? Ще се редуваме да гледаме Наруто, Блийч, Покемон, Том и Джери, Ю ги О и т.н.![]()
Това е единственото мнение по темата - какво има в 14 годишните. Благодаря ти, коментара ти е много хубав. Аз също съм мислила, че ще е хубаво да откривам изненадите в живота с някой, за който те също са новост. Проблемът ми е, че когато има подобно момче, за секунди успява да се промени пред приятелите си, за да не изглежда зле. А другата крайност е, когато аз стана център на света му. Да, обичам вниманието и доброто отношение, но когато няма никакви други интереси това ме задушава. А при по-големите е рядкост аз да съм единственото му занимание и така всеки има време за себе си.
Още веднъж - Благодаря ти за структурирания и неистеричен отговор ПО ТЕМАТА.
Аз тук не видях коментари от 14-годишни, но няма проблеми.
Welcome to the Jungle...
Трудно ми е да ти прочета текста от всичките тези емотикони. Нервна ли си нещо? Българският език е недостотъчно богат да ти помогне да си изразиш мнението без озъбени човечета?
Иначе, благодаря ти за пожеланието за успех, но не ми трябва. Имам всичко, за да мога да имам този, когото поискам. Сядай сега и гони покемона, без да се опитваш да говориш от високо, без това да си се отдава.