.
Отговор в тема
Страница 6 от 14 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 366

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    "офцичка" беше казано от umri като сарказъм. Няма да обеснявам нищо на новаци като теб във форума, но umri е далеч от "19-годишен неграмотен палячо и чекиджия с интелектуален заряд на водно конче" - целия форум мисли точно обратното.

P.С. Да не говорим, че за последната част даже има и приятелка, много по-зряла и трезво мислеща, от теб, която ерм да му помага. Така че защо не ходиш да си вземеш чантичката с учебниците и не припкаш в училище да играете народна топка и да се бутате по коридорите?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    "офцичка" беше казано от umri като сарказъм. Няма да обеснявам нищо на новаци като теб във форума, но umri е далеч от "19-годишен неграмотен палячо и чекиджия с интелектуален заряд на водно конче" - целия форум мисли точно обратното.

P.С. Да не говорим, че за последната част даже има и приятелка, много по-зряла и трезво мислеща, от теб, която ерм да му помага. Така че защо не ходиш да си вземеш чантичката с учебниците и не припкаш в училище да играете народна топка и да се бутате по коридорите?
    "Обеснявам" ; "трезво мислещ" ; "която ЕРМ даму помага" ??? Пиши ми на български, моля те... Палячо.

А към господата админи, защо ми изтрихте акаунта?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хващаш се за правописа на тези, които те нападат, поради простата причина, че наистина те сгащихме и няма какво да добавиш. Моля те, дай ни доводни аргументи срещу тези, които ние написахме, и докажи, че в действителност си едно зряло и умно момиче, защото единственото, което показваш в момента е колко си ограничена и тесногърда.

Казахме ти защо мислим, че не трябва да се занимаваш с 18+ годишни, а някои на твоята възраст, но ти отказваш да ни чуеш. Такъв човек, който държи на своята ГРЕШНА теория, без да се помъчи да погледне отсрещаната страна, се нарича тесногърд.

Ограничена си в житейския си опит. Почти всички момиченцa на 14 (включително и аз) си мислят, че са много по-зряли от своите възрастници и че 18+ батковци са точно за тях. След няколко години, когато ти разбият сърцето и всички илюзии, и (дай Боже) се осъзнаеш, ще се връщаш назад към тази тема и ще се смееш на собственото си глупаво аз.

Хващаш се за правописа на тези, които те нападат, поради простата причина, че наистина те сгащихме и няма какво да добавиш. Моля те, дай ни доводни аргументи срещу тези, които ние написахме, и докажи, че в действителност си едно зряло и умно момиче, защото единственото, което показваш в момента е колко си ограничена и тесногърда.

Казахме ти защо мислим, че не трябва да се занимаваш с 18+ годишни, а някои на твоята възраст, но ти отказваш да ни чуеш. Такъв човек, който държи на своята ГРЕШНА теория, без да се помъчи да погледне отсрещаната страна, се нарича тесногърд.

Ограничена си в житейския си опит. Почти всички момиченцa на 14 (включително и аз) си мислят, че са много по-зряли от своите възрастници и че 18+ батковци са точно за тях. След няколко години, когато ти разбият сърцето и всички илюзии, и (дай Боже) се осъзнаеш, ще се връщаш назад към тази тема и ще се смееш на собственото си глупаво аз.
    Вие въртите на едно и също. Колко са лоши батковците. Аз 300 пъти казах, че нямам проблем с тях. И ще кажа за 301-ви път, когато отворих темата, тя беше относно ПЛЮСОВЕТЕ НА ВРЪЗКАТА С 14 ГОДИШНИТЕ, не, ПОВТАРЯМ НЕ, минусите на връзката с 18+ годишните.

@Sanguine
    Не се възбуждай прекалено и ме плаши с граматика. Плашиш гаргите. Нямам нищо против да си говорим за литература, но подозирам, че ще се обърне в храна към мен, независимо от това какво чета.
    @Glamour
    Не разбирам защо още пишеш тук... Бягай.
    @TheBeliever
    Изчерпа се, не ме ядосваш, не ми става криво. Аз съм щастлива, красива и големите ми обръщат внимание. Преживей го.

Вие въртите на едно и също. Колко са лоши батковците. Аз 300 пъти казах, че нямам проблем с тях. И ще кажа за 301-ви път, когато отворих темата, тя беше относно ПЛЮСОВЕТЕ НА ВРЪЗКАТА С 14 ГОДИШНИТЕ, не, ПОВТАРЯМ НЕ, минусите на връзката с 18+ годишните.

@Sanguine
    Не се възбуждай прекалено и ме плаши с граматика. Плашиш гаргите. Нямам нищо против да си говорим за литература, но подозирам, че ще се обърне в храна към мен, независимо от това какво чета.
    @Glamour
    Не разбирам защо още пишеш тук... Бягай.
    @TheBeliever
    Изчерпа се, не ме ядосваш, не ми става криво. Аз съм щастлива, красива и големите ми обръщат внимание. Преживей го.

Писах ти да се успокоиш, защото такива закани са изключително смешни заради своята несъдържателност "What's the worst thing you can do: CAPS LOCK me to death???" Да не се излагаш, бе душата. Аз добро ти мисля, пък ти...
    ПС: Брой ме отворко.

Авторке, чакам си да ми споделиш за литературата. И къде тръгна да се хващаш за чуждата граматика, пиле, да не те почна аз с твоята.

Не знам дали ти е направило впечатление но ще ти обясня, че всичко тръгна от чочко чачко или не знам какъв е, някакъв гуро го раздаваше тука. Та въпросния ми писа да внимавам с кой си пиша и как си пиша... ?!?!? Ще ти обясня и за нещата като ирония 'n stuff. Но се радвам че ми мислиш доброто.

Гламър бейби мнг ме кефи колко възвишено го раздаваш. Обаче се връщаш за да си се доизкажеш ROFL

Супер фен Аватара на Glamour92
    От толкова упорит и дълбок хилеж ми се накъсва мисълта,та затова и си добавям допълнителни фразички,Едуарде.

Btw,не е никак добра идея така да скачаш на Чачо.Просто съвет.

И сега една тематична картинка:

Модовете те кикнаха-за справка виж горната картинка и ако искаш пак,давай отново.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Целта не е да те ядосаме, или да ти стане криво. Целта е да ти покажем и другата гледна точка, но ти упорито си затваряш очите.

Бъди си щастлива, никой не е казал, че не трябва да си. Но имай и едно на ум.

И няма нищо за преживяване. Не съм аз заслепеното девойче, омаяно от вниманието на "големите".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Целта не е да те ядосаме, или да ти стане криво. Целта е да ти покажем и другата гледна точка, но ти упорито си затваряш очите.

Бъди си щастлива, никой не е казал, че не трябва да си. Но имай и едно на ум.

И няма нищо за преживяване. Не съм аз заслепеното девойче, омаяно от вниманието на "големите".

Аз съм крисива, скадална и провокативна, имам връзки с по-големи и не се опарвам. Явно много ви боли от това, но не съм ви аз виновна. Стига ми писахте простотиите с това колко ще се опаря. Щом не съм се, явно знам какво правя. И много лесно разграничавам читави от нечитави, спокойно - няма да се хвана с някой палячо, който не може да си хване връстница. Хващам най-добрия, въпреки, че не съм му връстница. Иначе сте прави - има екземпляри, които никога не могат да си хванат момиче на годините - Нарутото е страхотен пример за това.

Виж сега, дори и да предполагах "Здрач", не вярвах, че си признаеш. Просто ми стана интересно дали под "яка" има предвид нещо стойностно. Викам си, може наистина да ме изненада- Достоевский, Бронте, Шели... Обещах, че няма да сипвам и какво да се прави, ще си го изпълня.

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Аз съм крисива, скадална и провокативна, имам връзки с по-големи и не се опарвам. Явно много ви боли от това, но не съм ви аз виновна. Хващам най-добрия, въпреки, че не съм му връстница.
    Лапеее, глупаво лапе. Не, не си по-различна.
    Само ме е яд, че си твърде далеч, че да те видя как ще ми откраднеш мъж или какво представлява тоя твой "най-добър".

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Виж сега, дори и да предполагах "Здрач", не вярвах, че си признаеш. Просто ми стана интересно дали под "яка" има предвид нещо стойностно. Викам си, може наистина да ме изненада- Достоевский, Бронте, Шели... Обещах, че няма да сипвам и какво да се прави, ще си го изпълня.

Лапеее, глупаво лапе. Не, не си по-различна.
    Само ме е яд, че си твърде далеч, че да те видя как ще ми откраднеш мъж или какво представлява тоя твой "най-добър".
    На Достоевски съм чела само "Идиот" и "Престъпление и наказание", чела съм и Пърсиг и Азимов и Волтер. Не ми пречи да чета и евтина литература като "Здрач". Обаче теб те клати мегаломанията. Казах ти - търсиш начин да ме порежеш - дадох ти го.

Казах ти - търсиш начин да ме порежеш - дадох ти го.
    А аз не се възползвах. Това трябва да ти говори, че целта ми не е била тази.
    На човек, харесващ стойностната литература, не му пречи да прочете книга като "Здрач", но му пречи да я оцени като нещо повече от подпалка.
    И все пак, позволи ми да изразя леко недововерие към истинността на твърдението ти относно тези автори. А ако е истина, съветвам те (най-доброжелателно, по дяволите) да препрочетеш тези книги след 4-5 години. Както и след още 4-5. И всеки път ще откриваш още по- пълно посланията и знанието, заложени в тях. Това не са четива, от които можеш да извлечеш всичко с един прочит. Призмата на опита ще си казва всеки път думата. Прочетох "Престъпление и наказание" за първи път на 15, препрочетох я на 18 и ще я препрочета отново след няколко години. Глупаво е да смяташ, че знаеш всичко. Мога само да се надявам( и да се радвам, ако е така), че знаеш обяснението, което Сократ прави пред учениците си относно своето "Аз знам, че нищо не знам".

Извинявам се за предишния си пост, нямам проблем с акунта - грешката е моя.

@Гламър
    Нали нямаше смисъл да пишеш тук? Защо просто не си вземеш комплексарията и картинките и не почнеш да постваш в друга тема? Вече и на бой го обърна... По постовете си личи, че Едуард е страшно прост селянин, но още по-селско е да заплашваш някой. Айде, просто спри да пишеш тука и отпътувай с другите комплексари.

Не се притеснявай за мен, няма да намокря стола. Направи ми силно впечатление, че критикуваш и критикуваш чуждите правопис и пунктуация, но поглеждайки твоите постове, ме напуши смях.
    Иначе кажи си за литературата. Айде, обещавам, че няма да сипвам дори и да ми кажеш "Здрач". Просто непреодолимо любопитство ме обхвана заради определението "яка"

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Не се притеснявай за мен, няма да намокря стола. Направи ми силно впечатление, че критикуваш и критикуваш чуждите правопис и пунктуация, но поглеждайки твоите постове, ме напуши смях.
    Иначе кажи си за литературата. Айде, обещавам, че няма да сипвам дори и да ми кажеш "Здрач". Просто непреодолимо любопитство ме обхвана заради определението "яка"
    Ще ти направя услуга и ще ти спестя цялото увъртане. Знам какво искаш да направиш и как се опитваш заобиколно да стигнем до там. Чела съм и "Здрач" и ми хареса. Нормално е. Писана е за да се хареса на момичета в тази възраст - имаш чувствителен батко, забранена любов и още много. Сега качи се на белия кон и развей байряка колко съм проста и ограничена. Обаче освен "Здрач" съм чела достатъчно друга литература за да не се чувствам боса в подобен разговор.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Скъпи каки, да не ви е страх за мъжете ви???
    Dafuq did I just read?

Не прочетох цялата тема. Но май голям смях пада.
    Към авторката - щом си толкова сигурна в убежденията си, защо питаш другите с кого си заслужава да излизаш и с кого не? И щом не искаш чуждо мнение, защо въобще пускаш тема във форума? Шеста страница вече потребителите казват какво мислят, а ти нападаш, критикуваш и поправяш правописа (не прочетох цялата тема, но предполагам).
    Излизай си с яките батковци, чети яка литература, праскай се колкото си искаш, САМО не обиждай аниме феновете, ако обичаш. Да си призная нямаше да пиша в темата, но като видях, че викаш на анимето "детско", не се стърпях. Всеки си има право на мнение, но първо се образовай малко и тогава нападай.

П.С. На 19 съм и гледам аниме. Моля те, моля те, наречи ме "палячо"!! Искам да ми кажеш колко съм комплексирана и сдухана и как нямам приятели.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Dafuq did I just read?

Не прочетох цялата тема. Но май голям смях пада.
    Към авторката - щом си толкова сигурна в убежденията си, защо питаш другите с кого си заслужава да излизаш и с кого не? И щом не искаш чуждо мнение, защо въобще пускаш тема във форума? Шеста страница вече потребителите казват какво мислят, а ти нападаш, критикуваш и поправяш правописа (не прочетох цялата тема, но предполагам).
    Излизай си с яките батковци, чети яка литература, праскай се колкото си искаш, САМО не обиждай аниме феновете, ако обичаш. Да си призная нямаше да пиша в темата, но като видях, че викаш на анимето "детско", не се стърпях. Всеки си има право на мнение, но първо се образовай малко и тогава нападай.

П.С. На 19 съм и гледам аниме. Моля те, моля те, наречи ме "палячо"!! Искам да ми кажеш колко съм комплексирана и сдухана и как нямам приятели.
    Вуйче, гледай си детските и не се бутай където не ти е мястото. Довечера в 20:00 по БНТ дават още аниме - "Лека нощ деца".

Eduard17, да, моя е снимката. Как да не се вържа- ще ми крадат мъжете тука, ааааа. Трябва да се защитим

ШЕГУВАМ СЕ. С големи букви, че все ще се намери някой, който да го изтълкува буквално.

Наистина има хора, много по-зрели за възрастта си, които биха могли да водят отчасти стойностна връзка с по-възрастен от тях. Оставяйки настрана колко редки са тези случаи, не случайно го има това "отчасти". Дори авторката да беше от тези невероятни изключения, преживяванията на 13- 14 и тези на 18-20 са коренно различни. Човекът във втората възрастова група ще се тревожи за кандидатстване или следване, за работа, за откъсване от семейството, за отговорности, абсолютно непознати на хората от първата група. Нормално е той да иска съвместно съжителство, което няма как да стане, ако приятелката му има вечерен час 21 ч примерно или дори не може да влезе в кафене или дискотека. Толкова е просто и логично това.
    От психоаналитична гледна точка самостоятелната личност ЗАПОЧВА да се формира около 14-годишна възраст. БЕЗ изключения. Докато до 20 г., при нормално развитие, трябва да се стигнало до ниво на относителна устойчивост на характера.
    Последно редактирано от Sanguine : 03-20-2012 на 09:25

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не,ве-намекнах,че си подразнила модовете и те са те ошамарили,като са ти махнали акаунта.
    Няма да те бия,стига подскача.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Не,ве-намекнах,че си подразнила модовете и те са те ошамарили,като са ти махнали акаунта.
    Няма да те бия,стига подскача.
    Защо просто не спреш да се напъваш и не си намериш друга тема? Неуместна си тук. Разбрах - ти си на 19 и си страшно готина и бисексуална и невероятна. Уау! Велика си! Сега, моля те, прекрати опитите си.

ROFL Ами освен да му се извиня..... Аз като казвах че е гуро не се бъзиках. Тука виждам последователи, тва онова - сериозна работа .... Абе вие вярвате ли си като ги пишете тия неща

А освен и на тебе да ти се извиня че с тия pic-чета ......................... За съжаление аз не съм способен на такива high lvl forum неща, за да ти отговоря подобаващо и достатъчно авторитетно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Няма как да ме боли за някой, който не означава нищо за мен.

А увереността, с която заявяваш, че няма да се опариш, граничи с детска наивност. Няма как да знаеш какво и кого ще срещнеш в бъдеще и дали някой батко няма да се окаже по-голямо говедо, отколкото си си мислела. Не ти го пожелавам, но хора всякакви - бъди нащрек.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

темата е толкова трол, че няма накъде. смешно е :Д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Sanguine аз исках да те питам само тая снимка твоя ли е. Щото ако е си супер секси и не знам що и се връзваш на тая "здрачещата"

PS: колко съм доволен че Glamour9* се изнесе щото не се издържаше вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си