.
Отговор в тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 366
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

И все пак се учудвам как 98-цата успя за отрицателно време да провокира толкова хора. Може би защото темата е доста актуална или пък на всички ни е прекалено скучно.
    Мисля, че е второто, подкрепено от липсата на други форумни провокацийки тези дни.

Edit: Тарикатче, ако искаш си пусни отделна темичка да се обсъди там ситуацията.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мацка, ше ме извиняваш, ама точно опит на теб ти липсва, не обща култура, схващаш ли? За да си хвана някоя 5 години по-малка от мен, трябва да се изживявам като детегледач. Трябва да се съобразявам с родителите ти, с прищявките за внимание, с детските вълнения; да не говорим, че за съвместно съжителство, пътувания, общи финанси, съветване и дума не може да става. От това, което каките могат да ми дадат, при теб остава само ебането. Аз на общи теми мога и с момчета, мога и с текущите си приятелки да разговарям.

Просто да не живееш в заблуда. Потърси си някво момченце към 16-те.
    +1 .... По-точен отговор няма да получиш

НЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА

Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    А какво мислите за следната връзка - Аз на 19 тя на 28 + това има мъж и дете? Просто ми е любопитно вие как ще постъпите в тая ситуация.. Ако тя е щастлива със вас а не с маjът си.. Ще развалите семейството и или ще я оставите да си живее живота и ще прекратите всичко въпреки, че и на двамата ще ви е адски мъчно?
    Тя като не е щастлива с мъжа си какво прави с него? Взима си детето и се маха като не и изнася. Това за мен са жени, които нямат и грам самоуважение гледат само как да ги ебат и как да цицат пари от мъжа си уж за "детето" с предтекста, че не са щастливи. Да ама не това са жени, които не знаят какво искат! Ще ти задам и аз един въпрос, а той е: Защо, когато двама души са заедно и имат най-вече дете винаги трябва да се намеша трети човек? Аз мога да ти отговоря веднага, но искам да видя твоя отговор.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Принципно и аз мисля като теб.. Взима си детето и се маха.. Обаче на практика не са толкова лесни нещата.. Не всеки мисли като нас

Както и да е вече си имам неква представа за нещата в бъдеще и нямам нужда от съвети..

Ся за въпроса ти.. Ами знам ли съдба.... Винаги така се случва.... То нали знаеш забранения плод е най вкусен.. И все единия от двамата се изкушава

Принципно и аз мисля като теб.. Взима си детето и се маха.. Обаче на практика не са толкова лесни нещата.. Не всеки мисли като нас

Както и да е вече си имам неква представа за нещата в бъдеще и нямам нужда от съвети..

Ся за въпроса ти.. Ами знам ли съдба.... Винаги така се случва.... То нали знаеш забранения плод е най вкусен.. И все единия от двамата се изкушава
    Извинявай ама по-глупав отговор не бях получавала. Така се случва, защото третият не си знае мястото. Лошото е, че точно заради този тип хора децата страдат, защото родителите им се разделят. Да и този който поддава има вина, но по-голямата част е третия човек поне за мен.

Мега фен Аватара на Chacho
    Вината си е в този, който поддава. Кво като се бута при семейството? То ако беше здраво, нямаше да има проблеми. За да правиш деца, трябва да си надмогнал малко нагона.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на djipsito
    Тъй ами, кво е виновен третия човек, ебаси логиката. Значи е виновен чужд човек, че детето има майка, която я сърби и не мое се запре...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Палячо,

Само от ника ти "umri", който и главна буква няма даже, лъха на неграмотност и комплексарщина. Както казах и преди, явно не си порастнал достатъчно за да разбереш нещата такива каквито са. Ходя с по-големи от теб, които за ралика от теб, схавщат нещата от живота. Ти от друга страна, се опитваш да се докажеш пред група пиклиовци, които гледат Покемон (или Наруто или каквато и да е друга простотия) и с цяло гърло реват, че това не е детско. Самия факт, че това са ти приятелите показва, че си дечко, който няма приятели връстници и страшно много го боли, че никога не може да има момиче като мен. Е нека ти кажа - няма и да имаш! Не ходя с недорасли палячовци. Сядай пред кабелната, гони покемона и нарутото и давай съвети някъде където има място, не пред човек, който явно те е надрастнал. Палячо.
    Слушай сега, малка пикличке,

имах намерение да те похваля за определени неща - че различаваш читави от нечитави, че четеш смислени неща и т.н. и щях да кажа, че да убеждаваш някого, че на 14 си много зряла, е загубена кауза. Знам го, защото съм го правила същия номер. На 14 бях също толкова земна, колкото съм и сега, а и идеално осъзнавах, че 14-годишните момченца (с едно-две изключения) далеч не могат да ми предложат връзката, която аз исках.

Обаче... след тоя пост, маце, мога да ти кажа само едно - "Ако не се научиш да целуваш ръка с достойнство, ще целуваш задник на колене". Иначе казано, уважавай по-големите и по-препатилите. Не си нито първата, нито последната, която си вярва толкова много. Малкото добро мнение, което имах за теб, се изпари, когато видях как скачаш и нападаш без причина - типично за 14-годишна пикличка.
    Обиждаш изключително сериозно човек, който не познаваш, а и дори да искаш, няма да ти бъде предоставена тази възможност. Ще се заяждаме за правопис ли? Не уцели човека. Като за начало, пише се пиклЬОвци. Също така се пише "надраснал" и "пораснал", ама нали... от неговия ник лъхало на неграмотност.

Можеш само да ми благодариш, че в момента съм толкова възпитана... защото мога и да не бъда. Мислиш, че си единствената предизвикателна 14-годишна, която кара кръвта на батковците да закипи? Не си. Мислиш, че си голямата работа, понеже имаш хубаво дупе и цици (евентуално)? Изненада - половината население на земята има същите атрибути. Мислиш, че си много предизвикателна ли? Момиченце, такива неща мога да кажа, че ушите ти да пламтят от срам, а съм момиче. umri ти го каза, а аз мога да го потвърдя - в неговата компания 5 минути не можеш да откараш, преди да ти стане неудобно да го гледаш в очите. Момче като него... не си срещнала, няма и да срещнеш скоро с подобно отношение.
    Разбирам, че сега откриваш цялата работа с отношенията, флирта и секса и се мислиш за голямата работа, ама... не си, маце. Не си единствената с вагина, сещаш ли се? Не си единствената, която може да гледа мръсно и да се държи безсрамно. Може да си всякаква (супер умна и т.н.), но зрелите момчета, към които се стремиш, харесват доста по-уравновесени девойки, минали етапа на истериите, в който очевидно все още си. Може и наистина да можеш да задоволиш всички нужди (и далеч нямам предвид само физическите) на едно 19-20-годишно момче, знае ли човек, но докато се държиш така, никой тук няма да ти повярва и да ти даде възможност да го докажеш.

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    на 19 години е достатъчно неграмотен да не знае, че се пише "овца - овцичка".
    О, да, пише се овЧичка Само споменавам.

Цитирай Първоначално написано от 6y6a Виж мнението
    Извинявай ама по-глупав отговор не бях получавала. Така се случва, защото третият не си знае мястото. Лошото е, че точно заради този тип хора децата страдат, защото родителите им се разделят. Да и този който поддава има вина, но по-голямата част е третия човек поне за мен.

И аз по тъп отговор не бях чувал ама кво да праиш.... Кво ти е виновен трерия човек? Егати мисленето имаш честно.. Ти ако ме обичаш и си щастлива с мен.. И искаш само мен.. Ако ще и 5 човека да ти се свалят просто ще ги игнорираш.. Ще знаеш какво искаш и ще осъзнаваш, че правиш грешка ако се потдадеш.. Ама ти сигурно си на 15.. А за тоя начин на мислене се изисква некъв стаж в тая насока.. Опит, практика Простено ти е..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ...
    Инче, можеше да не я нокаутираш в първия рунд
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

И аз по тъп отговор не бях чувал ама кво да праиш.... Кво ти е виновен трерия човек? Егати мисленето имаш честно.. Ти ако ме обичаш и си щастлива с мен.. И искаш само мен.. Ако ще и 5 човека да ти се свалят просто ще ги игнорираш.. Ще знаеш какво искаш и ще осъзнаваш, че правиш грешка ако се потдадеш.. Ама ти сигурно си на 15.. А за тоя начин на мислене се изисква некъв стаж в тая насока.. Опит, практика Простено ти е..
    Първо не съм на 15 и второ явно не си допрочел или просто не ти изнася това, което казах. Споменавам в последното изречение и че този който поддава има вина, но не мисля, че е тук мястото да спориме. Тази тема е за друго няма нужда да я клепаме допълнително!

все тая ...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    hyahyahaahmymy ама вие честно ли се връзвате на акъла на едно хлапе . Както някой казаха оставете я да си блъска главата (камъкът не можеш да го разцепиш с тиква)
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на djipsito
    Чаках коментара на Пантерката с нетърпение. И намбито бих изчела..
    Ква съм сеирджийка само..

6y6a, каза, че тоя дето поддава има вина, ама казваш, че третия има по-голяма вина. А е обратното.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Защо никой не желае да ми цитира коментарите? ;( Толкова самотен и неоценен се чувствам, та чак ще се комплексирам.

Простете и, никой не се е родил знаещ....

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението

6y6a, каза, че тоя дето поддава има вина, ама казваш, че третия има по-голяма вина. А е обратното.
    Леле... тъкмо бях решила, че не си струва повече да отварям темата

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Защо никой не желае да ми цитира коментарите? ;( Толкова самотен и неоценен се чувствам, та чак ще се комплексирам.

Простете и, никой не се е родил знаещ....
    *цитат*
    Тя на нас трябва да прощава, че не я разбираме (повечето)

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението

Еми да.......... 3-тия си е просто 3-тия.. От теб си зависи цялата работа..

Banned Голям фен
    Вие още ли се карате ? хахаха

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Инче, можеше да не я нокаутираш в първия рунд
    А, да бе, ще си играя тука... един прав в носа и да се оправя. Няма тука да ми се прави на интересна и да обижда човек, когото не познава, защото мнението му не й отърва, а аз да я милвам с перце. Да ходи да си анализира литературните творби ред по ред, не тука да си изсмуква някакви доказателства за неграмотност, идващи от никнейма на хората, видиш ли, при положение, че самата тя бърка елементарни думи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Слушай сега, малка пикличке,

имах намерение да те похваля за определени неща - че различаваш читави от нечитави, че четеш смислени неща и т.н. и щях да кажа, че да убеждаваш някого, че на 14 си много зряла, е загубена кауза. Знам го, защото съм го правила същия номер. На 14 бях също толкова земна, колкото съм и сега, а и идеално осъзнавах, че 14-годишните момченца (с едно-две изключения) далеч не могат да ми предложат връзката, която аз исках.

Обаче... след тоя пост, маце, мога да ти кажа само едно - "Ако не се научиш да целуваш ръка с достойнство, ще целуваш задник на колене". Иначе казано, уважавай по-големите и по-препатилите. Не си нито първата, нито последната, която си вярва толкова много. Малкото добро мнение, което имах за теб, се изпари, когато видях как скачаш и нападаш без причина - типично за 14-годишна пикличка.
    Обиждаш изключително сериозно човек, който не познаваш, а и дори да искаш, няма да ти бъде предоставена тази възможност. Ще се заяждаме за правопис ли? Не уцели човека. Като за начало, пише се пиклЬОвци. Също така се пише "надраснал" и "пораснал", ама нали... от неговия ник лъхало на неграмотност.

Можеш само да ми благодариш, че в момента съм толкова възпитана... защото мога и да не бъда. Мислиш, че си единствената предизвикателна 14-годишна, която кара кръвта на батковците да закипи? Не си. Мислиш, че си голямата работа, понеже имаш хубаво дупе и цици (евентуално)? Изненада - половината население на земята има същите атрибути. Мислиш, че си много предизвикателна ли? Момиченце, такива неща мога да кажа, че ушите ти да пламтят от срам, а съм момиче. umri ти го каза, а аз мога да го потвърдя - в неговата компания 5 минути не можеш да откараш, преди да ти стане неудобно да го гледаш в очите. Момче като него... не си срещнала, няма и да срещнеш скоро с подобно отношение.
    Разбирам, че сега откриваш цялата работа с отношенията, флирта и секса и се мислиш за голямата работа, ама... не си, маце. Не си единствената с вагина, сещаш ли се? Не си единствената, която може да гледа мръсно и да се държи безсрамно. Може да си всякаква (супер умна и т.н.), но зрелите момчета, към които се стремиш, харесват доста по-уравновесени девойки, минали етапа на истериите, в който очевидно все още си. Може и наистина да можеш да задоволиш всички нужди (и далеч нямам предвид само физическите) на едно 19-20-годишно момче, знае ли човек, но докато се държиш така, никой тук няма да ти повярва и да ти даде възможност да го докажеш.

О, да, пише се овЧичка Само споменавам.
    umri е страшен копмплексар и ако за теб това е страхотен мъж, мога само да те съжалявам. Няма да ти пиша дълъг отговор - решила си да се заяждаш - ОК, карай си кризата не е мой проблем. Взела си се на сериозно, в което няма лошо - пожелавам ти приятно изкарване. Айде тичай с вятъра.

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    И аз почнах да се чудя. За себе си мога да кажа, че доброволно се набутах между шамарите. Пък тя взе, че спря да пише... И без това не успя да ми задържи вниманието с нещо смислено, поне щеше да е забавно да я гледам как се впряга.
    Вече в 5 поста повтаряш, колко не те интересува темата и как ти е все тая. Защо продължаваш да пишеш? На кой се опитваш да се докажеш? Анимето по БНТ се казва "Лека нощ, деца". Гледай го и лови покемони. После ползвай тея покемони да впечатлиш някой мъж. Успех!

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Хахахахаххаххаахахахахахх ахахахаххаах. Аз гледам Том и Джери и Yu-Gi-Oh.

Разликата между интернета и реалността е, че като ми пишеш можеш много силно да си въобразяваш, че си ме наредила, но ако водим същия разговор на живо.. няма да го водим, просто защото през 90% от времето ще гледаш в земята и ще си подмокрена.
    Вуйченце, ще ме прощаваш ама и в най-смелите ти мечти няма да стане номера да гледам в земята и да се подмокрям от шут като тебе. Ходи ги разправяй тея на някоя друга. И гони ю-ги-ото с някой друг. В детстката градина много върви. Айде пътувай и ти.

anonymous708973
    Guest
    Като няма какво да кажеш, естествено, че ще си натискаш парцалите и ще мълчиш. Не знам кой в случая се е взел на сериозно.

А за теб кой е страхотен мъж? М? Баткото, който те води по ресторанти и ти повтаря колко си секси и как какичките могат само да се срамуват, че не са като теб?
    На момче като umri можеш само и единствено вода да му носиш. Не го познаваш, дори не си го виждала (а и не ти трябва, защото ще ти омекнат коленете), а аз смея да твърдя, че не само го познавам, а и много повече. Човекът ти каза, че не би имал нищо сериозно с 14-годишна и че дори сексът с такава е силно под въпрос, нарани ти егото, ти наричаш него комплексар. Логика, маце, логика... Имаше един лаф - то не става само с ядене, трябва и акъл.

И, впрочем, всички сме минали през фазата, когато си вярвахме колко сме големи и т.н. След 3-4 години ще осъзнаеш, че 14 е смешна цифра и че дори човек на 18-20 години е хубаво да помни, че все още е дете. Един от най-трогателните моменти е да се сгушиш в любимия си човек, докато гледате "Том и Джери" и ядете течен шоколад, намазан на бисквитки. Ама... така де, ти си много голяма, за да го правиш това.

П.С. Сега ако пуснеш снимка, за да докажеш колко си ... каква беше... красива, предизвикателна и секси, ще си умра от смях. Мамка му, колко искам да ти видя реакцията, ако някога и някъде срещнеш umri. Хъх.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-21-2012 на 07:37

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    определено не смятах да отварям темата.. осъзнавате ли, как едно 14 годишно момиче с привидно високо самочувствие и 'опит', впрегна толкова много потребители, с тема, на която, ако и видите първия пост и вие като мен ще се чудите как се е стигнало до тук.. ще ми е интересно да видя, как авторката ще ме нахрани, при положение, че не пропуска да коментира пост.. имам един въпрос.. какво смяташ, че едно 18-20 годишно момче би искало от едно 14 годишно момиче и за какви задълбочени теми си говорите ? и още нещо.. да, разбрахме колко умна, красива, начетена и прочее неща си, но откъде го натрупа този 'опит' с момчетата, че не ми стана ясно..
    Здравей,

Не виждам причина да те храня - не ме обиждаш, няма да те обиждам и аз. Какво иска 18-20 годишното момче? Иска разбиране, приятел, подкрепа, секс, смях, емоция... Говорим си за това, което ни вълнува в момента. Понякога и празни приказки си говорим. Опита знаеш как се трупа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си