.
Отговор в тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 366

Hybrid View

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И все пак се учудвам как 98-цата успя за отрицателно време да провокира толкова хора. Може би защото темата е доста актуална или пък на всички ни е прекалено скучно.
    И аз почнах да се чудя. За себе си мога да кажа, че доброволно се набутах между шамарите. Пък тя взе, че спря да пише... И без това не успя да ми задържи вниманието с нещо смислено, поне щеше да е забавно да я гледам как се впряга.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

И все пак се учудвам как 98-цата успя за отрицателно време да провокира толкова хора. Може би защото темата е доста актуална или пък на всички ни е прекалено скучно.
    Мисля, че е второто, подкрепено от липсата на други форумни провокацийки тези дни.

Edit: Тарикатче, ако искаш си пусни отделна темичка да се обсъди там ситуацията.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    И аз почнах да се чудя. За себе си мога да кажа, че доброволно се набутах между шамарите. Пък тя взе, че спря да пише... И без това не успя да ми задържи вниманието с нещо смислено, поне щеше да е забавно да я гледам как се впряга.
    Вече в 5 поста повтаряш, колко не те интересува темата и как ти е все тая. Защо продължаваш да пишеш? На кой се опитваш да се докажеш? Анимето по БНТ се казва "Лека нощ, деца". Гледай го и лови покемони. После ползвай тея покемони да впечатлиш някой мъж. Успех!

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Вече в 5 поста повтаряш, колко не те интересува темата и как ти е все тая. Защо продължаваш да пишеш? На кой се опитваш да се докажеш? Анимето по БНТ се казва "Лека нощ, деца". Гледай го и лови покемони. После ползвай тея покемони да впечатлиш някой мъж. Успех!
    А ти така и не ми отговори на въпроса. Интересно как се хващаш за думите, които не са отправени към теб, а пропускаш важното. И темата наистина не ме интересува, защото аз знам с кого да излизам, какви мъже да свалям и с колко големи да общувам. От твоята тема нищо ново не мога да науча. И си права - все тая ми е с кого се чу*аш, чий батко крадеш или каква литература четеш. Продължавам да пиша, защото ми е интересно да видя докъде може да стигне простотията ти. Не схващаш ли, че почти всички, които писаха, само ти гледат сеира. Продължавай да се излагаш, тъкмо стана интересно.
    И ако си мислиш, че пиша във форума, за да се докажа на някого, имаш много изкривени разбирания.

Пише се "На кого", не "На кой". Така де, нали се изявяваш като grammar nazi...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    А ти така и не ми отговори на въпроса. Интересно как се хващаш за думите, които не са отправени към теб, а пропускаш важното. И темата наистина не ме интересува, защото аз знам с кого да излизам, какви мъже да свалям и с колко големи да общувам. От твоята тема нищо ново не мога да науча. И си права - все тая ми е с кого се чу*аш, чий батко крадеш или каква литература четеш. Продължавам да пиша, защото ми е интересно да видя докъде може да стигне простотията ти. Не схващаш ли, че почти всички, които писаха, само ти гледат сеира. Продължавай да се излагаш, тъкмо стана интересно.
    И ако си мислиш, че пиша във форума, за да се докажа на някого, имаш много изкривени разбирания.

Пише се "На кого", не "На кой". Така де, нали се изявяваш като grammar nazi...
    Не разбрах с цялата тая комплексария какво се опитваш да ми кажеш? Че знаеш с кой излизаш и какви мъже сваляш? Уау! Браво. Айде смени и ти темата, защо продължаваш да се напъваш?

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    А какво мислите за следната връзка - Аз на 19 тя на 28 + това има мъж и дете? Просто ми е любопитно вие как ще постъпите в тая ситуация.. Ако тя е щастлива със вас а не с маjът си.. Ще развалите семейството и или ще я оставите да си живее живота и ще прекратите всичко въпреки, че и на двамата ще ви е адски мъчно?

Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    А какво мислите за следната връзка - Аз на 19 тя на 28 + това има мъж и дете? Просто ми е любопитно вие как ще постъпите в тая ситуация.. Ако тя е щастлива със вас а не с маjът си.. Ще развалите семейството и или ще я оставите да си живее живота и ще прекратите всичко въпреки, че и на двамата ще ви е адски мъчно?
    Тя като не е щастлива с мъжа си какво прави с него? Взима си детето и се маха като не и изнася. Това за мен са жени, които нямат и грам самоуважение гледат само как да ги ебат и как да цицат пари от мъжа си уж за "детето" с предтекста, че не са щастливи. Да ама не това са жени, които не знаят какво искат! Ще ти задам и аз един въпрос, а той е: Защо, когато двама души са заедно и имат най-вече дете винаги трябва да се намеша трети човек? Аз мога да ти отговоря веднага, но искам да видя твоя отговор.

НЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА

Принципно и аз мисля като теб.. Взима си детето и се маха.. Обаче на практика не са толкова лесни нещата.. Не всеки мисли като нас

Както и да е вече си имам неква представа за нещата в бъдеще и нямам нужда от съвети..

Ся за въпроса ти.. Ами знам ли съдба.... Винаги така се случва.... То нали знаеш забранения плод е най вкусен.. И все единия от двамата се изкушава

Принципно и аз мисля като теб.. Взима си детето и се маха.. Обаче на практика не са толкова лесни нещата.. Не всеки мисли като нас

Както и да е вече си имам неква представа за нещата в бъдеще и нямам нужда от съвети..

Ся за въпроса ти.. Ами знам ли съдба.... Винаги така се случва.... То нали знаеш забранения плод е най вкусен.. И все единия от двамата се изкушава
    Извинявай ама по-глупав отговор не бях получавала. Така се случва, защото третият не си знае мястото. Лошото е, че точно заради този тип хора децата страдат, защото родителите им се разделят. Да и този който поддава има вина, но по-голямата част е третия човек поне за мен.

Цитирай Първоначално написано от 6y6a Виж мнението
    Извинявай ама по-глупав отговор не бях получавала. Така се случва, защото третият не си знае мястото. Лошото е, че точно заради този тип хора децата страдат, защото родителите им се разделят. Да и този който поддава има вина, но по-голямата част е третия човек поне за мен.

И аз по тъп отговор не бях чувал ама кво да праиш.... Кво ти е виновен трерия човек? Егати мисленето имаш честно.. Ти ако ме обичаш и си щастлива с мен.. И искаш само мен.. Ако ще и 5 човека да ти се свалят просто ще ги игнорираш.. Ще знаеш какво искаш и ще осъзнаваш, че правиш грешка ако се потдадеш.. Ама ти сигурно си на 15.. А за тоя начин на мислене се изисква некъв стаж в тая насока.. Опит, практика Простено ти е..

И аз по тъп отговор не бях чувал ама кво да праиш.... Кво ти е виновен трерия човек? Егати мисленето имаш честно.. Ти ако ме обичаш и си щастлива с мен.. И искаш само мен.. Ако ще и 5 човека да ти се свалят просто ще ги игнорираш.. Ще знаеш какво искаш и ще осъзнаваш, че правиш грешка ако се потдадеш.. Ама ти сигурно си на 15.. А за тоя начин на мислене се изисква некъв стаж в тая насока.. Опит, практика Простено ти е..
    Първо не съм на 15 и второ явно не си допрочел или просто не ти изнася това, което казах. Споменавам в последното изречение и че този който поддава има вина, но не мисля, че е тук мястото да спориме. Тази тема е за друго няма нужда да я клепаме допълнително!

Ти си знаеш ситуацията каква е, но на твое място бих си изкарала максимално добре. Жената е голяма, знае какво прави. Ако сте щастливи, бъдете заедно, макар и тайно. И давай така докато ти е добре. Майната им на големите моралисти и експерти с по 2 връзки в живота. Имаш един опит и след това умираш. Бъди щастлив!

Мега фен Аватара на Chacho
    Вината си е в този, който поддава. Кво като се бута при семейството? То ако беше здраво, нямаше да има проблеми. За да правиш деца, трябва да си надмогнал малко нагона.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на djipsito
    Тъй ами, кво е виновен третия човек, ебаси логиката. Значи е виновен чужд човек, че детето има майка, която я сърби и не мое се запре...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

все тая ...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    hyahyahaahmymy ама вие честно ли се връзвате на акъла на едно хлапе . Както някой казаха оставете я да си блъска главата (камъкът не можеш да го разцепиш с тиква)
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на djipsito
    Чаках коментара на Пантерката с нетърпение. И намбито бих изчела..
    Ква съм сеирджийка само..

6y6a, каза, че тоя дето поддава има вина, ама казваш, че третия има по-голяма вина. А е обратното.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението

6y6a, каза, че тоя дето поддава има вина, ама казваш, че третия има по-голяма вина. А е обратното.
    Еми да.......... 3-тия си е просто 3-тия.. От теб си зависи цялата работа..

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Защо никой не желае да ми цитира коментарите? ;( Толкова самотен и неоценен се чувствам, та чак ще се комплексирам.

Простете и, никой не се е родил знаещ....

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението

Леле... тъкмо бях решила, че не си струва повече да отварям темата

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Защо никой не желае да ми цитира коментарите? ;( Толкова самотен и неоценен се чувствам, та чак ще се комплексирам.

Простете и, никой не се е родил знаещ....
    *цитат*
    Тя на нас трябва да прощава, че не я разбираме (повечето)

Banned Голям фен
    Вие още ли се карате ? хахаха

AncientVamp98 - Само така мойто дете.... Сипи им да не знаят много много

anonymous708973
    Guest
    Вярно, бе. Бях забравила, че освен "много големи", на 14 бяха и много цинични. Хубава възраст. Един ден някой или нещо така ще те шамароса през лицето, че ще осъзнаеш откъде изгрява слънцето и как трябва да се държиш.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вярно, бе. Бях забравила, че освен "много големи", на 14 бяха и много цинични. Хубава възраст. Един ден някой или нещо така ще те шамароса през лицето, че ще осъзнаеш откъде изгрява слънцето и как трябва да се държиш.
    Хахаха, сега те боли, че съм щастлива и получавам всичко, което поискам и за това се мяташ на клишето, колко много ще се опаря и ще ме шамаросват през лицето. И така да стане - голям праз! До сега изкарвам страхотно, нямам проблем да поплача малко - после пак ще съм върхът! Айде харесай си някоя друга тема и там се опитвай да се доказваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си