- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
А ти така и не ми отговори на въпроса. Интересно как се хващаш за думите, които не са отправени към теб, а пропускаш важното. И темата наистина не ме интересува, защото аз знам с кого да излизам, какви мъже да свалям и с колко големи да общувам. От твоята тема нищо ново не мога да науча. И си права - все тая ми е с кого се чу*аш, чий батко крадеш или каква литература четеш. Продължавам да пиша, защото ми е интересно да видя докъде може да стигне простотията ти. Не схващаш ли, че почти всички, които писаха, само ти гледат сеира. Продължавай да се излагаш, тъкмо стана интересно.
И ако си мислиш, че пиша във форума, за да се докажа на някого, имаш много изкривени разбирания.
Пише се "На кого", не "На кой". Така де, нали се изявяваш като grammar nazi...
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
А какво мислите за следната връзка - Аз на 19 тя на 28 + това има мъж и дете? Просто ми е любопитно вие как ще постъпите в тая ситуация.. Ако тя е щастлива със вас а не с маjът си.. Ще развалите семейството и или ще я оставите да си живее живота и ще прекратите всичко въпреки, че и на двамата ще ви е адски мъчно?![]()
Тя като не е щастлива с мъжа си какво прави с него? Взима си детето и се маха като не и изнася. Това за мен са жени, които нямат и грам самоуважение гледат само как да ги ебат и как да цицат пари от мъжа си уж за "детето" с предтекста, че не са щастливи. Да ама не това са жени, които не знаят какво искат! Ще ти задам и аз един въпрос, а той е: Защо, когато двама души са заедно и имат най-вече дете винаги трябва да се намеша трети човек? Аз мога да ти отговоря веднага, но искам да видя твоя отговор.
Принципно и аз мисля като теб.. Взима си детето и се маха.. Обаче на практика не са толкова лесни нещата.. Не всеки мисли като нас
Както и да е вече си имам неква представа за нещата в бъдеще и нямам нужда от съвети..
Ся за въпроса ти.. Ами знам ли съдба.... Винаги така се случва.... То нали знаеш забранения плод е най вкусен.. И все единия от двамата се изкушава
Извинявай ама по-глупав отговор не бях получавала. Така се случва, защото третият не си знае мястото. Лошото е, че точно заради този тип хора децата страдат, защото родителите им се разделят. Да и този който поддава има вина, но по-голямата част е третия човек поне за мен.![]()
И аз по тъп отговор не бях чувал ама кво да праиш.... Кво ти е виновен трерия човек? Егати мисленето имаш честно.. Ти ако ме обичаш и си щастлива с мен.. И искаш само мен.. Ако ще и 5 човека да ти се свалят просто ще ги игнорираш.. Ще знаеш какво искаш и ще осъзнаваш, че правиш грешка ако се потдадеш.. Ама ти сигурно си на 15.. А за тоя начин на мислене се изисква некъв стаж в тая насока.. Опит, практикаПростено ти е..
Ти си знаеш ситуацията каква е, но на твое място бих си изкарала максимално добре. Жената е голяма, знае какво прави. Ако сте щастливи, бъдете заедно, макар и тайно. И давай така докато ти е добре. Майната им на големите моралисти и експерти с по 2 връзки в живота. Имаш един опит и след това умираш. Бъди щастлив!
Вината си е в този, който поддава. Кво като се бута при семейството? То ако беше здраво, нямаше да има проблеми. За да правиш деца, трябва да си надмогнал малко нагона.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тъй ами, кво е виновен третия човек, ебаси логиката. Значи е виновен чужд човек, че детето има майка, която я сърби и не мое се запре...
Първоначално написано от antifashionshit
hyahyahaahmymy![]()
![]()
ама вие честно ли се връзвате на акъла на едно хлапе
. Както някой казаха оставете я да си блъска главата
(камъкът не можеш да го разцепиш с тиква)
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Чаках коментара на Пантерката с нетърпение. И намбито бих изчела..
Ква съм сеирджийка само..
6y6a, каза, че тоя дето поддава има вина, ама казваш, че третия има по-голяма вина. А е обратното.
Първоначално написано от antifashionshit
Защо никой не желае да ми цитира коментарите? ;( Толкова самотен и неоценен се чувствам, та чак ще се комплексирам.
Простете и, никой не се е родил знаещ....
![]()
Вие още ли се карате ? хахаха![]()
AncientVamp98 - Само така мойто дете.... Сипи им да не знаят много много![]()
Вярно, бе. Бях забравила, че освен "много големи", на 14 бяха и много цинични. Хубава възраст. Един ден някой или нещо така ще те шамароса през лицето, че ще осъзнаеш откъде изгрява слънцето и как трябва да се държиш.
Хахаха, сега те боли, че съм щастлива и получавам всичко, което поискам и за това се мяташ на клишето, колко много ще се опаря и ще ме шамаросват през лицето. И така да стане - голям праз! До сега изкарвам страхотно, нямам проблем да поплача малко - после пак ще съм върхът! Айде харесай си някоя друга тема и там се опитвай да се доказваш.