Здравейте, не съм нов във форума, просто си направих нова регистрация защото ме е срам да я напиша от другата... Поради същата причина и не казвам на приятелите си, защото ме е страх да не ме помислят за пу*ка... Макар, че вече съм.
Таа, на 17 съм, скоро 18, имам приятелка от близо 7 месеца, тя ми е първата сериозна. Иии... просто не си представям живота без нея (леле това аз ли го пиша) От два дена съм много зле, днес гледах някакъв романтичен филм (Like Crazy за любопитните) и ми потекоха сълзи... На мен !!! Дето само съм плакал на филми с животни, които умират, но те са ми слабост. Когато я изпращах днес след училище 20 минути стояхме прегърнати и не мога да я пусна... и тя горката стои, къде да иде...
Преди седмица лежахме в леглото и бях се втренчил в нея и я милвах по лицето и пак ми се насълзиха очите, след това тя седна на компютъра и пусна една тъжна песничка и аз станах и я изгасих и тя си помисли, че и се сърдя, но аз нищо не казах, ако бях я слушал още малко и ЩЯХ ДА ЗАРЕВААА ?!?!?!!
Мисля си, че всичко е заради това, че не се чувствам достатъчно обичан и се боя да не я загубя ли какво и аз не знам вече. Имам някаква мъка в себе си и това е... Как да и кажа обичай ме повече...