- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това дали е знак , че ме харесва .. ?? ;//
(МНОГО СЪЖАЛЯВАМ АКО ИМА ТАКАВА ТЕМА, НО ИМАМ НУЖДА ОТ ОТГОВОР) Значи... Има едно момче от нашия клас .. много е хубав и го харесвам .. ;рр Та, по английски стоим заедно на един чин .. Ии .. Той постоянно си мести стола към мен и като че ли иска да е близо до мене... Постоянно си говори с мене в часа .. Но проблема е , че не знам дали наистина ме харесва или просто се възползва от мене за да препише???? Много е сладък, забавен, умен .. Абе просто е перфектен ^^ ..
Много ви благодаря ако ми помогнете !![]()
Само това ли? Не говорите ли и без да сте в час? В смисъл, общуването само в часа ли се получава? Ако си говорите само по английски, не виждам защо това да не е просто защото му е скучно...![]()
Готин ник имаш :Д
Дай повече инфо като цяло кви са ви отношенията.![]()
Мдаа то и аз по английски говоря с съученика ми ама това не ме прави гей. Това, че той иска да гледа или там да преписва не значи, че моментално те харесва.
Та аз бих си говорила с 90% от хората в класа ако седя до тях. Имам предвид разговори, с другите също бих разменила няколко думи поне. Но не харесвам никого от тях, дори и малко. И да, говоря си с тях и в междучасията, това пак не значи нищо :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Може да те приема като приятелка,а да не те харесва.
общувайте и извън часа де ;д потърсете общи черти, може би изпитва нещо, но за да разбереш общувайте по-често
Спри да му даваш да преписва.Ако спре да говори с теб значи не те харесва.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Ако е умен-защо му е да преписва?Говорете повече
Надявам се ти дадох насока![]()
подяволите, от тъпи, по-тъпи отговори гледам. "спри да му даваш да преписва, ако спре да ти говори, значи не те харесва"... много ясно, че ще спре да ти търси компанията... все едно му казваш майната ти... Ти си 9-10ти клас предполагам. ако постоянно търси да завърже някаква тема с тебе в часа, дори да не си говорите извън него, има много голяма вероятност да те харесва. Момченцата на тая възраст са доста предсказуеми. Може просто да го е страх, че ще го отрежеш. Излезте заедно, пийте по бира, живейте малко...
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
До всички, които питат дали говорим извън часовете - ДА! Говорим! И то много. ;дд Не само в часа по английски. ;д Това е, че всички момичета от нашия клас казват, че ме бил харесвал, но не им вярвам... Все пак може само да се бъзикат. Както и да е, само исках да ви попитам. ;д
и аз точно щях да казвам,че ти давам 6-7 клас![]()
та по темата,защо вместо да пишеш тука,не пишеш на него.по писането му,ще разбереш намеренията му и дали те харесва.ако те зарибява(прави комплименти) може би има нещо : )) сама трябва да действаш,не можем да ти кажем ние