Благодаря на всички за отделеното внимание - бяха забавни няколко дни! (Защото бановете в bgmama още стоят)
Надявам се да няма сериозно обидени!
С Едуард17 не сме един и същ човек, работим в един офис. IP-то не е еднакво, а е в един IP range.
Поздравявам една част от форума за железните нерви, аз лично може би не бих издържал толкова.
За тези, които повтаряха трол - браво! Ама защо тогава все пак писахте и се ядосвахте?
За какичките над 14, които се обиждаха - не се връзвайте на непознати и не се обиждайте от деца...
За батковците, които нямаше да дори да погледнат AncientVamp персонажа - момчета, ако една жена / момиче не ви харесва или привлича, не й обръщайте внимание. Да обиждаш същество от нежния пол е страшно просташка постъпка.
Което ни докарва до umri и Чочарата.
umri, приятелю, евалата, че вече си гост на Столицата и даже от балконите на Студентски град си провесваш краката. Супер и, че ходиш на лекции. Обаче приятелю, в себе си си останал селянин. Честито и от мен, че имаш връзка с момиче от форума. Може и да й обясниш тази част от поста си - "Абе имаше едни 2 eyeballer-ки самотни до джагите longing to be eaten, ама не бих им дал под 20".
Чочко, браво на теб! Успя дълго да запазиш хладокръвие, даже и полезни съвети даде. Не очаквах да поддадеш, но изглежда не издържа на напъните на Едуард и пусна и ти храната. Все още ми се струва странно, как от психология го обърна към йерархия и бой, ама ти си знаеш...
Пантера - Браво, Пантерке! Първия ти пост беше силен и лошо ме заби. Оставаше да запазиш хладокръвие и да ми пуснеш още един-два такива и щеше тотално да ме забиеш и да ми прекратиш темата. Но за наше щастие си изпусна нервите и успяхме да продължим забавата.
Гламър - На моменти си много оригинална, признавам. Но ако някой не те разбира и не те харесва, моя личен съвет е - остави, не се опитвай да му се докажеш. Ще има много хора, които ще те оценят, обръщай внимание на тях.
За всички аниме фенове - Ние също обичаме и аниме и анимация. И знаем колко много боли, когато някой каже "детско". И за това и го ползваме! :Р
За последно ви пожелавам на всички да тичате с вятъра и да гоните покемоните, съпроводени от много щастие и късмет. Сбогом!