.
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    6у6а, нищо констроктивно не ми каза. Една връзка не била сделка. Другия път! Сделката включва взаимно разбирателство и подкрепа. Секс и добро изкарване. Може да не съм учила нещата, които фуклата на 20+ е учила в университета, но пък сто процента съм готова да бъде по-добър приятел и да се вслушвам повече в думите му. Мъжете са много добри приятели за разлика от момичетата и никога няма да ти говорят зад гърба ако сте наистина приятели. Така че аз съм готова да бъда такава. А вие явно не можете да защите тезата, че трябва да ходя с някакви малки след като нон стоп навивате с НЕДЕЙ с големи, а не дадохте един довод защо с малки!

Скъпи каки, да не ви е страх за мъжете ви???
    Мъже хахах абе момиченце кое нормално момче ще те погледне и то с 4,5 години и повече по-голям от теб и то за сериозна връзка. Ти май наистина сериозно си мислиш, че живееш в един розов свят. Този 20 годишен като поиска дете,а ти си на 14 какво ще родиш ли? Айде не ми говори глупости. Има момчета и на по 16 години, които искат сериозна връзка с момиче и са готови да обичат не си втълпявай това, което всички казват "с по-голям по-добре". Спирам да пиша, защото виждам, че изобщо не си пораснала и си мислиш, че де що хвърчи се яде. Като ти направят някое детенце ще си блъскаш главата в стената.A и да ти кажа пише се "конструктивно".
    Последно редактирано от 6y6a : 03-19-2012 на 12:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си