Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
@6у6а
Ами това, че на 21 има 3 деца значи, че или е прост и не знае как се ползват контрацептиви, или е страшно безотговорен, защото никой не изкарва достатъчно пари на 21 да гледа себе си, жена си и 3 деца. И в двата случая - палячо.
И не "здухан", а "сдухан", госпожице правопис.

@Чачо
Отоворих тема за да питам някой да ми даде ПЛЮСОВЕ на една такава връзка с някой, който като Наруто от по-горе гледа покемони и детски. Защото аз не виждам. Но всички ми обръщат темата към това, аз колко съм неподготвена. И защо да не ме заговарят? Аз съм красива и привлекателна. Знам си го, не се надувам, просто знам с какво разполагам.
Момчето си изкарва пари да гледа и жена си и трите си деца и да гледа поне още 2, а това, че ти си тъпа и си с много високо самочувствие на твоите години е жалко. Просто можеш да паднеш в очите на хората с това мислене и държание. И не разбирам защо да е прост след като се е почувствал готов да стане родител?Ми ти ако искаш роди на 50 и детето да ти вика "бабо" вместо "мамо". И като знаеш с какво разполагаш и как говориш за този секс все едно е НИЩО ми е ясно, че сигурно и след няколко години ще пуснеш тема "абе колко пари да взимам като компаньонка". Ти не знаеш какво е сериозна връзка и на тези години няма как да го разбереш. Твоето мислене е съвсем по-различно от тези на по 20 години и повярвай ми, че никой не иска да се занимава с малки деца и да ги направлява в живота. Хората на тези години имат цели и планове за поне 5 години напред, а ти ги нямаш. Освен секс и нерви не виждам какво друго можеш да дадеш на някое по-голямо момче.
П.С Чачо нея малко трудно ще я заговориш в някой бар все пак e на 14 ще трябва да почакаш 4 годинки.