@Cold_Tearsss
Май си доста зле с математиката. 14 години - шести клас... Хахаха, теб дори няма да те коментирам.
@Glamour_92
Дарлинг, живеем в 21 век. Ако реша, ще гугълна и ще ти дам статистика и подобни отговори. Доста тъп и ограничен опит обаче. Защото не съм казала, че покемоните влияят на висшите функции на нервната система, а казах, че не ме интересуват хора, които се вълнуват от тях. Ти си поредната, която е страшно нервирана и се чуди какво да ми измисли. Тичай с вятъра и ти, пробвай се в някоя друга тема.
@6у6а
Не се опитвай да излезеш благородна. До сега ми беснееш и ми говориш за правопис, сега се опитваш да се качиш на белия кон, като загрижената кака, понеже другото не мина. Явно нямаш опит в тази област, не си избивай нервите по мен.
@Едуард
Ти си простак и дете и точно за такива като теб говоря.
@Little-bad-girl
Не знаеш кой как се е държал с мен за да казваш, че е като с дете. ТОЧНО обратното. Ако с теб се държат така, не проектирай собствените си несполуки върху мен. С човек се държат така, както подобава. Явно ти си дете.
Не знаеш какви са ми връзките - казах го и преди. Не е само секс, а разбирателство, подкрепа и забавление. Явно ТИ нямаш истинска връзка.
ФАКТ - той има много по-сериозни проблеми. Но аз съм винаги готова да ги изслушам и да се опитам да го накарам да се чувства по-добре. ФАКТ - аз няма да мога да му ги реша, но ще го накарам да вярва в себе си, да е уверен и да се чувства мъж. Съмнявам се някой да търси кокоше мнение, като тези които бълваш. Нормално е да не ти ги искат. Мъжете са мъже, аз съм там да ги подкрепям.
И пак повтарям - не съм срещнала момче на 20 да иска деца, престанете да си представяте глупости. Айде пътувай и ти.