Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Хващаш се за правописа на тези, които те нападат, поради простата причина, че наистина те сгащихме и няма какво да добавиш. Моля те, дай ни доводни аргументи срещу тези, които ние написахме, и докажи, че в действителност си едно зряло и умно момиче, защото единственото, което показваш в момента е колко си ограничена и тесногърда.

Казахме ти защо мислим, че не трябва да се занимаваш с 18+ годишни, а някои на твоята възраст, но ти отказваш да ни чуеш. Такъв човек, който държи на своята ГРЕШНА теория, без да се помъчи да погледне отсрещаната страна, се нарича тесногърд.

Ограничена си в житейския си опит. Почти всички момиченцa на 14 (включително и аз) си мислят, че са много по-зряли от своите възрастници и че 18+ батковци са точно за тях. След няколко години, когато ти разбият сърцето и всички илюзии, и (дай Боже) се осъзнаеш, ще се връщаш назад към тази тема и ще се смееш на собственото си глупаво аз.
Вие въртите на едно и също. Колко са лоши батковците. Аз 300 пъти казах, че нямам проблем с тях. И ще кажа за 301-ви път, когато отворих темата, тя беше относно ПЛЮСОВЕТЕ НА ВРЪЗКАТА С 14 ГОДИШНИТЕ, не, ПОВТАРЯМ НЕ, минусите на връзката с 18+ годишните.

@Sanguine
Не се възбуждай прекалено и ме плаши с граматика. Плашиш гаргите. Нямам нищо против да си говорим за литература, но подозирам, че ще се обърне в храна към мен, независимо от това какво чета.
@Glamour
Не разбирам защо още пишеш тук... Бягай.
@TheBeliever
Изчерпа се, не ме ядосваш, не ми става криво. Аз съм щастлива, красива и големите ми обръщат внимание. Преживей го.