.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Dafuq did I just read?

Не прочетох цялата тема. Но май голям смях пада.
    Към авторката - щом си толкова сигурна в убежденията си, защо питаш другите с кого си заслужава да излизаш и с кого не? И щом не искаш чуждо мнение, защо въобще пускаш тема във форума? Шеста страница вече потребителите казват какво мислят, а ти нападаш, критикуваш и поправяш правописа (не прочетох цялата тема, но предполагам).
    Излизай си с яките батковци, чети яка литература, праскай се колкото си искаш, САМО не обиждай аниме феновете, ако обичаш. Да си призная нямаше да пиша в темата, но като видях, че викаш на анимето "детско", не се стърпях. Всеки си има право на мнение, но първо се образовай малко и тогава нападай.

П.С. На 19 съм и гледам аниме. Моля те, моля те, наречи ме "палячо"!! Искам да ми кажеш колко съм комплексирана и сдухана и как нямам приятели.
    Вуйче, гледай си детските и не се бутай където не ти е мястото. Довечера в 20:00 по БНТ дават още аниме - "Лека нощ деца".

Eduard17, да, моя е снимката. Как да не се вържа- ще ми крадат мъжете тука, ааааа. Трябва да се защитим

ШЕГУВАМ СЕ. С големи букви, че все ще се намери някой, който да го изтълкува буквално.

Наистина има хора, много по-зрели за възрастта си, които биха могли да водят отчасти стойностна връзка с по-възрастен от тях. Оставяйки настрана колко редки са тези случаи, не случайно го има това "отчасти". Дори авторката да беше от тези невероятни изключения, преживяванията на 13- 14 и тези на 18-20 са коренно различни. Човекът във втората възрастова група ще се тревожи за кандидатстване или следване, за работа, за откъсване от семейството, за отговорности, абсолютно непознати на хората от първата група. Нормално е той да иска съвместно съжителство, което няма как да стане, ако приятелката му има вечерен час 21 ч примерно или дори не може да влезе в кафене или дискотека. Толкова е просто и логично това.
    От психоаналитична гледна точка самостоятелната личност ЗАПОЧВА да се формира около 14-годишна възраст. БЕЗ изключения. Докато до 20 г., при нормално развитие, трябва да се стигнало до ниво на относителна устойчивост на характера.
    Последно редактирано от Sanguine : 03-20-2012 на 09:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си