- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Тая тема реална ли е, каква е.
Айде да се изкажа и аз. Момиче съм и няма да нервнича, съвсем спокойно ще си изкажа мнението, пък ако щеш го приемай.
Първо, личи ти че си остроумна, самоуверена, затапваш и т.н.; Но, моля те, не бъркай своята интелигентност/своя ум с емоционална зрялост. Да, ти си умна. Но не приемаш никакви критики и никакво странично мнение, дори то да е изказано с най-положителни чувства и по деликатен начин. Изглежда, че не приемаш нищо, което не ти харесва как звучи. Тогава защо пусна темата? Всяко мнение, което не ти изнася, ти го заклеймяваш и започваш да обиждаш. И то не просто обиди, ами доста грозни наредби и злобни подмятания. Това не е зряло поведение.
Когато един човек си е наумил едно нещо, и Господ да му се яви на пътя с поучения, човекът ще си знае своето. Така и ти. Уж искаш различни мнения, но не ги приемаш. Защо тогава изобщо питаш?
Хайде, по темата ти. Ти няма да приемеш мнението ми, защото, както казах, си предубедена. Решила си си нещо (че 14-годишните не струват), и каквото и да ти кажем ние, ти не щеш.
И все пак ще направя опит.
Да имаш връзка с по-малък не е толкова лошо. Имам предвид, ако е някое умно момче, да кажем, което спортува редовно, има дисциплина, също чете книги и т.н., няма да си изкарвате никак зле. Може дори да те боготвори и да се отнася с теб прекрасно, наивно, да те обича с цялото си сърце. Разбира се, на твоите години има и льольовци, но не всички са такива.
Ето ти отговор на въпроса струва ли си с някой на годините ти.
За 18+ годишните, искам само да кажа, че дори да си една красива, малка и умна лолита, нещата не винаги са красиви и розови с батковците. Не ти завиждам, дори отчасти се радвам, като виждам, че още от дете имаш самочувствие и някаква сила, с която покоряваш мъжете. Ама пак ти казвам, не бъркай това че си умна със емоционална зрялост. На твоите години 3 месеца ходих с 19 годишен. Ами да, аз също от дете съм по-пораснала от връстниците ми, дори сега техните глупости в 12 клас ми се струват отживелица и лапешка история (например да се напиват или да се държат арогантно с даскалите, все едно това е the big deal). Но на твоите години си бях дете. Да, с обща култура и интелигентност, но имах чисто детски потребности, не бях емоционално зряла. Колкото и да си уникална, едва ли си нещо по-различно. Да, по-развита си,ама това не те прави по-зряла за връзка с мъж. Това е нещо, което не може да се обясни с думи, но просто се чувства. И мнението ми е изцяло добронамерено.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Това е единственото мнение по темата - какво има в 14 годишните. Благодаря ти, коментара ти е много хубав. Аз също съм мислила, че ще е хубаво да откривам изненадите в живота с някой, за който те също са новост. Проблемът ми е, че когато има подобно момче, за секунди успява да се промени пред приятелите си, за да не изглежда зле. А другата крайност е, когато аз стана център на света му. Да, обичам вниманието и доброто отношение, но когато няма никакви други интереси това ме задушава. А при по-големите е рядкост аз да съм единственото му занимание и така всеки има време за себе си.
Още веднъж - Благодаря ти за структурирания и неистеричен отговор ПО ТЕМАТА.