Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
Абе, какво се занимавате всички, наш'то момиче нали ни го каза - ние сме тъпи и не разбираме, само тя знае, само тя разбира. Тя е най-най-най. Момчетата, писали тук, са бебета, момичетата - не разбираме и ни е страх... А вампито е мощнаааа И френда й Едуард и той.

Мило 98. Моля те, не ми взимай 20-годишното гаджи ;(

То бива-бива тъпотия, ама баш пък толко.... Човек да не знае да се смее ли, да плаче ли... Колко заблудени хора има.

И Вампи-мампи, не ми отговаряй на това. Знам каква тирада би ми дръпнала. Успех с ебането с 20-годишни.

А, междудругото, в предишния ми коментар не съм те карала да ходиш с 14-годишни, както ти изтъкна след това. Мнението ми беше коренно различно, но ти явно си прочела нещо друго.

П.с. Да вземем да си основем фен клуб "Анимета и детски"? Ще се редуваме да гледаме Наруто, Блийч, Покемон, Том и Джери, Ю ги О и т.н.
Трудно ми е да ти прочета текста от всичките тези емотикони. Нервна ли си нещо? Българският език е недостотъчно богат да ти помогне да си изразиш мнението без озъбени човечета?
Иначе, благодаря ти за пожеланието за успех, но не ми трябва. Имам всичко, за да мога да имам този, когото поискам. Сядай сега и гони покемона, без да се опитваш да говориш от високо, без това да си се отдава.