Ох,момиченце, момиченце...Ти СИ незряло лапе.
Защото си неспособна да възприемеш чуждо мнение, защото интелигентният човек се замисля върху чуждите думи, за да отсее смисъла им, защото подминаваш с детска глупост всичко прочетено, което не ти по акъла и вкуса, защото реагираш единствено първосигнално и вечно си ощипана госпожица, защото не можеш да видиш цялата картинка, а си се взряла в носа си. Половин форум, хора по-опитни и по-умни от тебе, се опитваха да ти обяснят нещо безкрайно просто, а наща не само, че си знае своето като 5-годишно, но и напада. Опита ли се по някакъв начин да обориш доводите на толкова хора? Не, подмина ги с "аз съм красива и скандална". Обясних ти с думи прости защо мненията за връзка с 18+ са неразривно свързани с темата. Ама нащо пиленце неее. Всяка тема е изчерпана, когато отсрещната страна си знае своето и си коментира избирателно. Тъкмо видя някакви напъни за ум и пак си проявяваш детинската вироглавост.
Е, досега бях со кротце, со благо. СЕГА е со малце кютек. Аз съм дотук с теб. Вдигам ръце от детинщината, както всеки нормален 18-20-годишен мъж би направил след като я нае...е.