.
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Threaded View

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Chacho, харесва ми как мислиш. Най- малкото постът ти има структура, а мнението е обосновано. Съмнявам се обаче авторката да обърне внимание на думите ти - все още не е дорасла да разбере последствията, които описваш ("Губи ти се смисълът, сякаш си предозирал наркотиците."). И като казвам, че не е дорасла, не искам да я обидя. Просто за всяко нещо си има време. Човек трябва да натрупа житейски опит, за да осъзнае какво иска от живота (респективно какво търси у партньора си).

Авторке, с две думи - намери си някой на твоя акъл и не кради батковците от какичките. Както каза Chacho: "търси човек, който ще върви до теб" (бтв, това важи за всички, не само за авторката).

П.С. Това за аниме феновете надявам се не беше отправено към мен. Не се смятам за аниме фен, тъй като съм гледала има-няма 5 анимета. Но много, ама много ме издразни ограничеността на авторката. Набива ми се в очите, когато някой е ограничен. Няма лошо да има собствено мнение, но да провокира без никакви логични аргументи е дразнещо. Ако съвсем спокойно беше казала, че не харесва аниме феновете и не гледа "детски", даже нямаше да се спра в темата. Но си е нахалство да лепва етикети на хората само защото не може да отговори смислено на постовете им.
    А това с аниметата по БНТ ме развесели, а днес ми е скучно.
    Последно редактирано от x7aZzy : 03-20-2012 на 14:54

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си