Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
6у6а,

Човекът ме нарече "оФчица", не виждам какво ме спира да му кажа "палячо". Не летя в небесата, не си представям. От опит знам какво мога и как да го постигам. И да се опаря, съмнявам се да има жена, която не е, предпочитам да съм натрупала опит от някой по-голям, отколкото единственото нещо, което ми е останало от връзката да е сериозно познание за покемони и нарутота. Разбираш ли ми гледната точка? Всяка връзка с 14 годишна е застрахована от провал ли? Той на 14 не може да ме излъже? Не може да ме изчука и да ме зареже ли? Не може да разкаже на цялото училище под какъв ъгъл ми го е сложил? Поне с 20 годишния не сме в един клас, няма после кой да ме коментира. Обаче вие само знаете да си повтаряте едно и също и да се опитвате да гледате от високо. За това и после се ядосвате.
Защо мислиш, че 20 годишният няма да отиде и да разкаже абсолютно всичко на приятелите си и после да те използват и да целят да те минат всички? Не искаш с 14 годишни окей, хвани си 16, 17 годишен. Аз на твоята възраст си гледах уроците и ходех с момче 3 години по-голямо от мен и вместо той да ме учи аз учех него и издържахме 2 години. Не се хвърляй на пълнолетните, защото с тях не можеш да отидеш там където те могат, а в това ще се хабят само нерви и от твоя и от негова страна. Също така не си мисли, че и 20 годишният ще знае какво иска. Той пред теб може да е много влюбен, да ти сваля звезди, да потопява кораби, но в действителност просто да те използва. Мисля, че може да разбереш, че както жените така и мъжете могат да бъдат много подли и да играят доста добре като актьори. Сама си направи изводите аз на моите 20 години не се занимавам даже с 25 годишни, защото знам, че той след 2 години примерно ще иска деца, а аз няма да съм на този етап от живота ми. Разлика от 2 или 3 години може особено в твоето положение, но не забравяй, че има и момчета на твоята възраст, които са осъзнали, че искат сериозно да ходят с момичета.