.
Отговор в тема
Страница 8 от 15 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 366
    Мега фен Аватара на Chacho
    Първия очевиднот е ограничен и такива хора има много. Не се получава дискусия, а надвикване. Последно си спомням, че се впечатлих от ОВА-та на Ронин Кеншин, особено Reminiscence-а, защото беше за сравнително по-възрастна аудитория. Идваше ми да я плесна през лицето на такива хора, но ми беше ясно, че няма да ме разберат. Безсмислено е и няма нужда да им падам на нивото. Радвам се, че имам съзнанието да се докосна до същинското и това ми е достатъчно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Chacho, харесва ми как мислиш. Най- малкото постът ти има структура, а мнението е обосновано. Съмнявам се обаче авторката да обърне внимание на думите ти - все още не е дорасла да разбере последствията, които описваш ("Губи ти се смисълът, сякаш си предозирал наркотиците."). И като казвам, че не е дорасла, не искам да я обидя. Просто за всяко нещо си има време. Човек трябва да натрупа житейски опит, за да осъзнае какво иска от живота (респективно какво търси у партньора си).

Авторке, с две думи - намери си някой на твоя акъл и не кради батковците от какичките. Както каза Chacho: "търси човек, който ще върви до теб" (бтв, това важи за всички, не само за авторката).

П.С. Това за аниме феновете надявам се не беше отправено към мен. Не се смятам за аниме фен, тъй като съм гледала има-няма 5 анимета. Но много, ама много ме издразни ограничеността на авторката. Набива ми се в очите, когато някой е ограничен. Няма лошо да има собствено мнение, но да провокира без никакви логични аргументи е дразнещо. Ако съвсем спокойно беше казала, че не харесва аниме феновете и не гледа "детски", даже нямаше да се спра в темата. Но си е нахалство да лепва етикети на хората само защото не може да отговори смислено на постовете им.
    А това с аниметата по БНТ ме развесели, а днес ми е скучно.
    Последно редактирано от x7aZzy : 03-20-2012 на 14:54

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Палячо,

Само от ника ти "umri", който и главна буква няма даже, лъха на неграмотност и комплексарщина. Както казах и преди, явно не си порастнал достатъчно за да разбереш нещата такива каквито са. Ходя с по-големи от теб, които за ралика от теб, схавщат нещата от живота. Ти от друга страна, се опитваш да се докажеш пред група пиклиовци, които гледат Покемон (или Наруто или каквато и да е друга простотия) и с цяло гърло реват, че това не е детско. Самия факт, че това са ти приятелите показва, че си дечко, който няма приятели връстници и страшно много го боли, че никога не може да има момиче като мен. Е нека ти кажа - няма и да имаш! Не ходя с недорасли палячовци. Сядай пред кабелната, гони покемона и нарутото и давай съвети някъде където има място, не пред човек, който явно те е надрастнал. Палячо.
    Хахахахаххаххаахахахахахх ахахахаххаах. Аз гледам Том и Джери и Yu-Gi-Oh.

Разликата между интернета и реалността е, че като ми пишеш можеш много силно да си въобразяваш, че си ме наредила, но ако водим същия разговор на живо.. няма да го водим, просто защото през 90% от времето ще гледаш в земята и ще си подмокрена.
    Temet Nosce

벨야카

umri, не бъди толкова сигурен. Не дай си боже да те омае с неземната си красота и дълбоките си познания по "яка" литература. После ще те изслушва и ще те кара да се чувстваш мъж.

Ох, напуши ме смях. Съжалявам за спама. Чакам авторката да ми отговори на въпроса - какво може да предложи едно 14 годишно момиче на един мъж, освен секс?

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    определено не смятах да отварям темата.. осъзнавате ли, как едно 14 годишно момиче с привидно високо самочувствие и 'опит', впрегна толкова много потребители, с тема, на която, ако и видите първия пост и вие като мен ще се чудите как се е стигнало до тук.. ще ми е интересно да видя, как авторката ще ме нахрани, при положение, че не пропуска да коментира пост.. имам един въпрос.. какво смяташ, че едно 18-20 годишно момче би искало от едно 14 годишно момиче и за какви задълбочени теми си говорите ? и още нещо.. да, разбрахме колко умна, красива, начетена и прочее неща си, но откъде го натрупа този 'опит' с момчетата, че не ми стана ясно..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    6у6а,

Човекът ме нарече "оФчица", не виждам какво ме спира да му кажа "палячо". Не летя в небесата, не си представям. От опит знам какво мога и как да го постигам. И да се опаря, съмнявам се да има жена, която не е, предпочитам да съм натрупала опит от някой по-голям, отколкото единственото нещо, което ми е останало от връзката да е сериозно познание за покемони и нарутота. Разбираш ли ми гледната точка? Всяка връзка с 14 годишна е застрахована от провал ли? Той на 14 не може да ме излъже? Не може да ме изчука и да ме зареже ли? Не може да разкаже на цялото училище под какъв ъгъл ми го е сложил? Поне с 20 годишния не сме в един клас, няма после кой да ме коментира. Обаче вие само знаете да си повтаряте едно и също и да се опитвате да гледате от високо. За това и после се ядосвате.
    Защо мислиш, че 20 годишният няма да отиде и да разкаже абсолютно всичко на приятелите си и после да те използват и да целят да те минат всички? Не искаш с 14 годишни окей, хвани си 16, 17 годишен. Аз на твоята възраст си гледах уроците и ходех с момче 3 години по-голямо от мен и вместо той да ме учи аз учех него и издържахме 2 години. Не се хвърляй на пълнолетните, защото с тях не можеш да отидеш там където те могат, а в това ще се хабят само нерви и от твоя и от негова страна. Също така не си мисли, че и 20 годишният ще знае какво иска. Той пред теб може да е много влюбен, да ти сваля звезди, да потопява кораби, но в действителност просто да те използва. Мисля, че може да разбереш, че както жените така и мъжете могат да бъдат много подли и да играят доста добре като актьори. Сама си направи изводите аз на моите 20 години не се занимавам даже с 25 годишни, защото знам, че той след 2 години примерно ще иска деца, а аз няма да съм на този етап от живота ми. Разлика от 2 или 3 години може особено в твоето положение, но не забравяй, че има и момчета на твоята възраст, които са осъзнали, че искат сериозно да ходят с момичета.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Хахахахаххаххаахахахахахх ахахахаххаах. Аз гледам Том и Джери и Yu-Gi-Oh.

Разликата между интернета и реалността е, че като ми пишеш можеш много силно да си въобразяваш, че си ме наредила, но ако водим същия разговор на живо.. няма да го водим, просто защото през 90% от времето ще гледаш в земята и ще си подмокрена.
    Колега,защо така хората като не са запознати се правят,че знаят всичко?!?!

П.П - Авторке,много си ми интересна,само на думи си голяма(и едно 80% от твоите наборчета)!!
    Гледай си уроците и не се занимавай с глупости,че ще съжаляваш по-късно!!
    Такива като теб ги срещам всеки ден и картинката е грозна!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Един офтопик, който ме човърка от известно време. Как приемате мисълта, че тая тема сигурно ще я точим и с нашите деца?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Един офтопик, който ме човърка от известно време. Как приемате мисълта, че тая тема сигурно ще я точим и с нашите деца?
    Честито! Да ти е живо и здраво!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшшшшшшш, не така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опазил господ, пу-пу!

Град
    Е, нали си щял скоро да си пишеш с тях в темата?! :/

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ще седна най-спокойно с дъщеря ми и ще и обесня какво е било по мое време, и как аз съм се чувствала. Майка ми никога не е правила това с мен, но аз мисля да се опитам да бъда близка с дъщеря си, не като майка-дъщеря, ами като две приятелки. Ще и кажа опитът ми от моите връзки, грешките ми и неговите, това за което съжалявам. Няма да я карам да бъде с този или с онзи, ще я оставя сама да решава и да се опарва.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Е, нали си щял скоро да си пишеш с тях в темата?! :/
    Да разисквам въпроса и думата "скоро" умишлено не присъства в поста ми.

@DisappointedDreamer, виждаш спокойното в предните страници

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Ох, напуши ме смях. Съжалявам за спама. Чакам авторката да ми отговори на въпроса - какво може да предложи едно 14 годишно момиче на един мъж, освен секс?
    Какъв секс? Вероятно ще и е за първи път. Какво да я дресирам? Да я уча, пък не дай си боже да се дърпа от срам? Какво правим?

Град

Сигурен ли си?

Ох, да права си, сега проверих. Верно имам дете, бех го забраил.

Град
    Ох, да права си, сега проверих. Верно имам дете, бех го забраил.
    Докато проходи, ще те направи дядо...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Как приемате мисълта, че тая тема сигурно ще я точим и с нашите деца?
    Ааааа, не с лошо. Ако пикливата ми хипотетична дъщеря се проебе на 14 с 20 годишни оръфляци ще й стегна багажа и ще я пратя да се прави на зряла и пораснала някъде далеч от моите очи.

П.П Ако някога ми се случи нещастието да имам деца ще съм ебати тираничната майка
    Последно редактирано от TheBeliever : 03-20-2012 на 15:37
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Това ще е бая сложен разговор (по-скоро поредица от такива)...

И все пак се учудвам как 98-цата успя за отрицателно време да провокира толкова хора. Може би защото темата е доста актуална или пък на всички ни е прекалено скучно.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-20-2012 на 15:38
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

@DisappointedDreamer, виждаш спокойното в предните страници
    Шъш, аз си създавам илюзии Остави ме да им се насладя.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Как приемате мисълта, че тая тема сигурно ще я точим и с нашите деца?
    Най-лесният начин-пращаме ги при пълнолетните им половинки да ги доотгледат.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Преди да са заключили темата

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И все пак се учудвам как 98-цата успя за отрицателно време да провокира толкова хора. Може би защото темата е доста актуална или пък на всички ни е прекалено скучно.
    И аз почнах да се чудя. За себе си мога да кажа, че доброволно се набутах между шамарите. Пък тя взе, че спря да пише... И без това не успя да ми задържи вниманието с нещо смислено, поне щеше да е забавно да я гледам как се впряга.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    А какво мислите за следната връзка - Аз на 19 тя на 28 + това има мъж и дете? Просто ми е любопитно вие как ще постъпите в тая ситуация.. Ако тя е щастлива със вас а не с маjът си.. Ще развалите семейството и или ще я оставите да си живее живота и ще прекратите всичко въпреки, че и на двамата ще ви е адски мъчно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си