- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Първия очевиднот е ограничен и такива хора има много. Не се получава дискусия, а надвикване. Последно си спомням, че се впечатлих от ОВА-та на Ронин Кеншин, особено Reminiscence-а, защото беше за сравнително по-възрастна аудитория. Идваше ми да я плесна през лицето на такива хора, но ми беше ясно, че няма да ме разберат. Безсмислено е и няма нужда да им падам на нивото. Радвам се, че имам съзнанието да се докосна до същинското и това ми е достатъчно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chacho, харесва ми как мислиш. Най- малкото постът ти има структура, а мнението е обосновано. Съмнявам се обаче авторката да обърне внимание на думите ти - все още не е дорасла да разбере последствията, които описваш ("Губи ти се смисълът, сякаш си предозирал наркотиците."). И като казвам, че не е дорасла, не искам да я обидя. Просто за всяко нещо си има време. Човек трябва да натрупа житейски опит, за да осъзнае какво иска от живота (респективно какво търси у партньора си).
Авторке, с две думи - намери си някой на твоя акъл и не кради батковците от какичките. Както каза Chacho: "търси човек, който ще върви до теб" (бтв, това важи за всички, не само за авторката).
П.С. Това за аниме феновете надявам се не беше отправено към мен. Не се смятам за аниме фен, тъй като съм гледала има-няма 5 анимета. Но много, ама много ме издразни ограничеността на авторката. Набива ми се в очите, когато някой е ограничен. Няма лошо да има собствено мнение, но да провокира без никакви логични аргументи е дразнещо. Ако съвсем спокойно беше казала, че не харесва аниме феновете и не гледа "детски", даже нямаше да се спра в темата. Но си е нахалство да лепва етикети на хората само защото не може да отговори смислено на постовете им.
А това с аниметата по БНТ ме развесели, а днес ми е скучно.
Последно редактирано от x7aZzy : 03-20-2012 на 14:54
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Хахахахаххаххаахахахахахх ахахахаххаах. Аз гледам Том и Джери и Yu-Gi-Oh.
Разликата между интернета и реалността е, че като ми пишеш можеш много силно да си въобразяваш, че си ме наредила, но ако водим същия разговор на живо.. няма да го водим, просто защото през 90% от времето ще гледаш в земята и ще си подмокрена.
Temet Nosce
벨야카
umri, не бъди толкова сигурен. Не дай си боже да те омае с неземната си красота и дълбоките си познания по "яка" литература. После ще те изслушва и ще те кара да се чувстваш мъж.
Ох, напуши ме смях. Съжалявам за спама. Чакам авторката да ми отговори на въпроса - какво може да предложи едно 14 годишно момиче на един мъж, освен секс?
определено не смятах да отварям темата.. осъзнавате ли, как едно 14 годишно момиче с привидно високо самочувствие и 'опит', впрегна толкова много потребители, с тема, на която, ако и видите първия пост и вие като мен ще се чудите как се е стигнало до тук.. ще ми е интересно да видя, как авторката ще ме нахрани, при положение, че не пропуска да коментира пост.. имам един въпрос.. какво смяташ, че едно 18-20 годишно момче би искало от едно 14 годишно момиче и за какви задълбочени теми си говорите ? и още нещо.. да, разбрахме колко умна, красива, начетена и прочее неща си, но откъде го натрупа този 'опит' с момчетата, че не ми стана ясно..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Защо мислиш, че 20 годишният няма да отиде и да разкаже абсолютно всичко на приятелите си и после да те използват и да целят да те минат всички? Не искаш с 14 годишни окей, хвани си 16, 17 годишен. Аз на твоята възраст си гледах уроците и ходех с момче 3 години по-голямо от мен и вместо той да ме учи аз учех него и издържахме 2 години. Не се хвърляй на пълнолетните, защото с тях не можеш да отидеш там където те могат, а в това ще се хабят само нерви и от твоя и от негова страна. Също така не си мисли, че и 20 годишният ще знае какво иска. Той пред теб може да е много влюбен, да ти сваля звезди, да потопява кораби, но в действителност просто да те използва. Мисля, че може да разбереш, че както жените така и мъжете могат да бъдат много подли и да играят доста добре като актьори. Сама си направи изводите аз на моите 20 години не се занимавам даже с 25 годишни, защото знам, че той след 2 години примерно ще иска деца, а аз няма да съм на този етап от живота ми. Разлика от 2 или 3 години може особено в твоето положение, но не забравяй, че има и момчета на твоята възраст, които са осъзнали, че искат сериозно да ходят с момичета.
Колега,защо така хората като не са запознати се правят,че знаят всичко?!?!
П.П - Авторке,много си ми интересна,само на думи си голяма(и едно 80% от твоите наборчета)!!
Гледай си уроците и не се занимавай с глупости,че ще съжаляваш по-късно!!
Такива като теб ги срещам всеки ден и картинката е грозна!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Един офтопик, който ме човърка от известно време. Как приемате мисълта, че тая тема сигурно ще я точим и с нашите деца?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшшшшшшш, не така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Опазил господ, пу-пу!
Е, нали си щял скоро да си пишеш с тях в темата?! :/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще седна най-спокойно с дъщеря ми и ще и обесня какво е било по мое време, и как аз съм се чувствала. Майка ми никога не е правила това с мен, но аз мисля да се опитам да бъда близка с дъщеря си, не като майка-дъщеря, ами като две приятелки. Ще и кажа опитът ми от моите връзки, грешките ми и неговите, това за което съжалявам. Няма да я карам да бъде с този или с онзи, ще я оставя сама да решава и да се опарва.
Ох, да права си, сега проверих. Верно имам дете, бех го забраил.
Последно редактирано от TheBeliever : 03-20-2012 на 15:37
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това ще е бая сложен разговор (по-скоро поредица от такива)...Един офтопик, който ме човърка от известно време. Как приемате мисълта, че тая тема сигурно ще я точим и с нашите деца?
И все пак се учудвам как 98-цата успя за отрицателно време да провокира толкова хора. Може би защото темата е доста актуална или пък на всички ни е прекалено скучно.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-20-2012 на 15:38
Welcome to the Jungle...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Преди да са заключили темата
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
А какво мислите за следната връзка - Аз на 19 тя на 28 + това има мъж и дете? Просто ми е любопитно вие как ще постъпите в тая ситуация.. Ако тя е щастлива със вас а не с маjът си.. Ще развалите семейството и или ще я оставите да си живее живота и ще прекратите всичко въпреки, че и на двамата ще ви е адски мъчно?![]()