Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
Палячо,

Само от ника ти "umri", който и главна буква няма даже, лъха на неграмотност и комплексарщина. Както казах и преди, явно не си порастнал достатъчно за да разбереш нещата такива каквито са. Ходя с по-големи от теб, които за ралика от теб, схавщат нещата от живота. Ти от друга страна, се опитваш да се докажеш пред група пиклиовци, които гледат Покемон (или Наруто или каквато и да е друга простотия) и с цяло гърло реват, че това не е детско. Самия факт, че това са ти приятелите показва, че си дечко, който няма приятели връстници и страшно много го боли, че никога не може да има момиче като мен. Е нека ти кажа - няма и да имаш! Не ходя с недорасли палячовци. Сядай пред кабелната, гони покемона и нарутото и давай съвети някъде където има място, не пред човек, който явно те е надрастнал. Палячо.
Слушай сега, малка пикличке,

имах намерение да те похваля за определени неща - че различаваш читави от нечитави, че четеш смислени неща и т.н. и щях да кажа, че да убеждаваш някого, че на 14 си много зряла, е загубена кауза. Знам го, защото съм го правила същия номер. На 14 бях също толкова земна, колкото съм и сега, а и идеално осъзнавах, че 14-годишните момченца (с едно-две изключения) далеч не могат да ми предложат връзката, която аз исках.

Обаче... след тоя пост, маце, мога да ти кажа само едно - "Ако не се научиш да целуваш ръка с достойнство, ще целуваш задник на колене". Иначе казано, уважавай по-големите и по-препатилите. Не си нито първата, нито последната, която си вярва толкова много. Малкото добро мнение, което имах за теб, се изпари, когато видях как скачаш и нападаш без причина - типично за 14-годишна пикличка.
Обиждаш изключително сериозно човек, който не познаваш, а и дори да искаш, няма да ти бъде предоставена тази възможност. Ще се заяждаме за правопис ли? Не уцели човека. Като за начало, пише се пиклЬОвци. Също така се пише "надраснал" и "пораснал", ама нали... от неговия ник лъхало на неграмотност.

Можеш само да ми благодариш, че в момента съм толкова възпитана... защото мога и да не бъда. Мислиш, че си единствената предизвикателна 14-годишна, която кара кръвта на батковците да закипи? Не си. Мислиш, че си голямата работа, понеже имаш хубаво дупе и цици (евентуално)? Изненада - половината население на земята има същите атрибути. Мислиш, че си много предизвикателна ли? Момиченце, такива неща мога да кажа, че ушите ти да пламтят от срам, а съм момиче. umri ти го каза, а аз мога да го потвърдя - в неговата компания 5 минути не можеш да откараш, преди да ти стане неудобно да го гледаш в очите. Момче като него... не си срещнала, няма и да срещнеш скоро с подобно отношение.
Разбирам, че сега откриваш цялата работа с отношенията, флирта и секса и се мислиш за голямата работа, ама... не си, маце. Не си единствената с вагина, сещаш ли се? Не си единствената, която може да гледа мръсно и да се държи безсрамно. Може да си всякаква (супер умна и т.н.), но зрелите момчета, към които се стремиш, харесват доста по-уравновесени девойки, минали етапа на истериите, в който очевидно все още си. Може и наистина да можеш да задоволиш всички нужди (и далеч нямам предвид само физическите) на едно 19-20-годишно момче, знае ли човек, но докато се държиш така, никой тук няма да ти повярва и да ти даде възможност да го докажеш.

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
на 19 години е достатъчно неграмотен да не знае, че се пише "овца - овцичка".
О, да, пише се овЧичка Само споменавам.