- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Слушай сега, малка пикличке,
имах намерение да те похваля за определени неща - че различаваш читави от нечитави, че четеш смислени неща и т.н. и щях да кажа, че да убеждаваш някого, че на 14 си много зряла, е загубена кауза. Знам го, защото съм го правила същия номер. На 14 бях също толкова земна, колкото съм и сега, а и идеално осъзнавах, че 14-годишните момченца (с едно-две изключения) далеч не могат да ми предложат връзката, която аз исках.
Обаче... след тоя пост, маце, мога да ти кажа само едно - "Ако не се научиш да целуваш ръка с достойнство, ще целуваш задник на колене". Иначе казано, уважавай по-големите и по-препатилите. Не си нито първата, нито последната, която си вярва толкова много. Малкото добро мнение, което имах за теб, се изпари, когато видях как скачаш и нападаш без причина - типично за 14-годишна пикличка.
Обиждаш изключително сериозно човек, който не познаваш, а и дори да искаш, няма да ти бъде предоставена тази възможност. Ще се заяждаме за правопис ли? Не уцели човека. Като за начало, пише се пиклЬОвци. Също така се пише "надраснал" и "пораснал", ама нали... от неговия ник лъхало на неграмотност.
Можеш само да ми благодариш, че в момента съм толкова възпитана... защото мога и да не бъда. Мислиш, че си единствената предизвикателна 14-годишна, която кара кръвта на батковците да закипи? Не си. Мислиш, че си голямата работа, понеже имаш хубаво дупе и цици (евентуално)? Изненада - половината население на земята има същите атрибути. Мислиш, че си много предизвикателна ли? Момиченце, такива неща мога да кажа, че ушите ти да пламтят от срам, а съм момиче. umri ти го каза, а аз мога да го потвърдя - в неговата компания 5 минути не можеш да откараш, преди да ти стане неудобно да го гледаш в очите. Момче като него... не си срещнала, няма и да срещнеш скоро с подобно отношение.
Разбирам, че сега откриваш цялата работа с отношенията, флирта и секса и се мислиш за голямата работа, ама... не си, маце. Не си единствената с вагина, сещаш ли се? Не си единствената, която може да гледа мръсно и да се държи безсрамно. Може да си всякаква (супер умна и т.н.), но зрелите момчета, към които се стремиш, харесват доста по-уравновесени девойки, минали етапа на истериите, в който очевидно все още си. Може и наистина да можеш да задоволиш всички нужди (и далеч нямам предвид само физическите) на едно 19-20-годишно момче, знае ли човек, но докато се държиш така, никой тук няма да ти повярва и да ти даде възможност да го докажеш.
О, да, пише се овЧичкаСамо споменавам.