.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вярно, бе. Бях забравила, че освен "много големи", на 14 бяха и много цинични. Хубава възраст. Един ден някой или нещо така ще те шамароса през лицето, че ще осъзнаеш откъде изгрява слънцето и как трябва да се държиш.
    Хахаха, сега те боли, че съм щастлива и получавам всичко, което поискам и за това се мяташ на клишето, колко много ще се опаря и ще ме шамаросват през лицето. И така да стане - голям праз! До сега изкарвам страхотно, нямам проблем да поплача малко - после пак ще съм върхът! Айде харесай си някоя друга тема и там се опитвай да се доказваш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Хахаха, сега те боли, че съм щастлива и получавам всичко, което поискам и за това се мяташ на клишето, колко много ще се опаря и ще ме шамаросват през лицето. И така да стане - голям праз! До сега изкарвам страхотно, нямам проблем да поплача малко - после пак ще съм върхът! Айде харесай си някоя друга тема и там се опитвай да се доказваш.
    Кое получаваш, драга? Големия хуй ли?
    Имам много повече от това, което ти би могла да искаш, камо ли да имаш. Напълно и изцяло съм в хармония със себе си и не изпитвам желание да се доказвам на някого, както ти правиш вече 6 страници. Пред кого? Пред нас номерът ти няма да мине. Пробвай с другите 14-годишни. Оптимистът в мен се надява да ти дойде акълът в главата, защото си личи, че имаш някакви наченки на разум, обаче реалистът в мен определено казва, че тоя момент няма да дойде скоро.
    Вярвай си, че си върхът. Няма лошо. Радвай се, че не съм ти майка или сестра обаче...

Имам много повече от това, което ти би могла да искаш, камо ли да имаш. Напълно и изцяло съм в хармония със себе си и не изпитвам желание да се доказвам на някого, както ти правиш вече 6 страници. Пред кого? Пред нас номерът ти няма да мине. Пробвай с другите 14-годишни. Оптимистът в мен се надява да ти дойде акълът в главата, защото си личи, че имаш някакви наченки на разум, обаче реалистът в мен определено казва, че тоя момент няма да дойде скоро.
    Вярвай си, че си върхът. Няма лошо. Радвай се, че не съм ти майка или сестра обаче...
    Сигурна съм, че си в хармония със себе си. Радвам се и, че имаш толкова много. Айде сменяй темата сега и спри да се напъваш.

Абе не знам дали знаеш коментара ти колко много показва че си в хармония със себе си rofl

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си