@Чачко
Абе като влезнах и се изумих тая тема на кво стана. Чачко (надявам се да не бъркам щото все не мога да ти запомня инфантилния nickname) не знам дали осъзнаваш че с цялата тая тирада не доказваш нищо друго освен това колко си жалък. Хареса ми колко много "те възбуди" и вдъхнови одобрителния коментар на Singuin (надявам се и нейния nickname да не бъркам), в следствие на което последва поредната серия от възвишени изказвания. "Бате" говорите тука че авторката търси внимание. Аз ще попитам какъв трябва да си, че да пишеш есета в някъв форум в темата на 14 годишна пикла, а на всичкото отгоре половината коментар е супер неадекватен и ако се замисли някой, който го чете ще види колко НИЩО не казваш.
Като гледам си показал компентентно мнение относно всичкия спам, включително и с някви общи приказки за детски било то японски, корейски, сръбски, турски ... Това само доказва по - горе изказаното ми мнение, всъщност колко си СМЕШЕН. Но предполагам това 12-14 г да ти чешат егото в най-дебилната тема в някъв форум, до определена степен компенсира невъзможноста ти да си адекватен в една по - нормална среда. And that's all.
ПС: Надявам се с възвишеното си мислене да приемеш коментара ми като градивна критика (какъвто е), а не като нападка.
ПС2: Умишлено не обръщам внимание на изказванията ти да "внимавам с това и онова" ... има ли смисъл