Първоначално написано от
Sanguine
От една страна те разбирам, ве душата. Щото и аз съм била на твоите години, щото и аз съм реагирала първосигнално(и сега ми се случва понякога). Ама ти си реагираш всеки път много вироглаво и ужасно първосигнално, и та в крайна сметка- по детски. Прочетеш (явно само повърхностно) едно мнение, решаваш, че то те обижда, макар че в повечето случаи то е отразило просто личното виждане на автора(не личното към теб,а попринцип), хващаш се за няколко думи и нападаш. Ама по детски и дребнаво. Другите пък няма как да ти останат длъжни(и няма и защо). И те така приказката продължава вече 10 страници, на последните от които се спуках да се хиля.
Кажи ми например, ама с думи просто и по същество(и без тичкане), ЗАЩО мненията за връзките 14 с 18+ нямат нищо общо с темата ти. Обясних ти, че самата тема съпоставя връзките с връстници(+2-3 години) и тези с по-големи. Защото дефакто има два избора- или с такива на твоите години и малко по-големи, или с 18 и нагоре. Оборвайки или подкрепяйки едната теза, ти автоматично поясняваш и другата страна на монетата.
Обясни ми и например защо мислиш, че можеш да дадеш повече на един вече зрял мъж отколкото може една негова връстница?
Другото по-нататък.