.
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ^не може да й се отрече, че е някак умна и умее да разлютява какичките в темата :Д
    откровено казано, и аз донякъде бях подразнена от самочувствието й, може би щото моето не е много високо. но в крайна сметка ме радват някакви такива малки, надъхани, пробивни дечица.

само бих я посъветвала да злобее по-малко.. от злобата се погрознява. и не е като мъжете да обичат злобните момичета.
    както и все пак да си припомня какво е казал Сократ.
    не ми се струва възможно на 14 да си специалист в живота и във връзките. по-кротко. винаги има още какво да се научи. както и от всекиго можеш нещо да научиш. тъпо е да се изживява като специалист, на който всичко му е ясно, защото това не е така. и до старини на хората никога нищо не им е напълно ясно - "аз знам, че нищо не знам"
    Не знам на колко си, но благодаря ти за загрижеността и зрялото мнение.
    Към другите госпожици в темата - ето така се държи човек, който е зрял. А за госпожицата, която е толкова успяла, че никога даже няма и да мога да мечтая да съм като нея - съжалявам, лъхаш на евтина "оригиналност" и псевдо интелектуалност. Ако имаш нужда да кажеш на човек на 14, че си по-успял от него, значи наистина си шут. И такъв ще си останеш.
    Последно редактирано от AncientVamp98 : 03-21-2012 на 11:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си