- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Първо, на 17 съм.
Второ, подписа ми е част от текста на много любима моя песен, не ме обиждаш изобщо, сложила съм си го там, защото за МЕН има някакво значение, а не за да ти правя кефа на тебе(или на друг).
Само не схванах какъв точно ти е проблема с аватара ми, но карай, нали все трябва да се заядем за нещо :Д
Колкото до включването ми в темата- критикувам темата, защото се превърна в малоумен спор и постоянни и абсолютно неоснователни обиди от страна на авторката. Освен това си отговорих на зададения въпрос.
Едит:
Авторке, сега ти видях отговора на поста ми.
Не казвам, че не можеш да предложиш ТИ нищо. Казвам, че 20-годишен НЯМА какво да прави с 14-годишна. Те искат неща, за които ти вероятно си твърде малка и дори и да ги искаш ти, не всичко ти е позволено на тази възраст.
Може да си по-развита от връстниците ти, не твърдя изобщо обратното. Твърдя, че 19-20-годишните, с които аз имам контакт, казват, че дори не биха минали 14-годишна.
Показваш някаква странна позиция, че всички, които не са на твоето мнение, са '10 пъти по-малко от теб и не могат да предложат нищо'. Схващаш ли колко е нелепо?
Голямо самочувствие, голямо нещо. Не,че е лошо да имаш,де, аз самата имам. Обаче ти яко прекаляваш и изнервяш с надменното си поведение. Колкото и да си надраснала годините си, за колкото и голяма да се имаш, ако продължаваш с това отношение, някой ден ще си изпатиш жестоко.
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-21-2012 на 12:00
Everything changes, but beauty remains ...