.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Аз се изумих колко хора имат дисхармония в душата си и им трябва ей толкова за да почнат да разправят врели - некипали и как всички са перфектни и нямат нужда от нищо.

Ми за едно нещо авторката я поздравявам - успя с няколко изречения да ви изкара всичката дисхармония в световете ви на показ и започнахте да се доказвате и обяснявате. Уж с цел за да я убедите как не е права, само уж. Замислете защо един лигав пост от 14 годишна породи 6 страници тема с обяснения и оправдания?
    Ква дисхармония, бе, човек? Снощи с Чачо се ебавахме как ни е страх да не срещнем някоя 14-годишна да ни завърти главата.., но след много пот и притеснения се сетихме, че на входа искат лични карти ;д;д След това съм легнал, цял ден съм бил в университета и до преди малко ядох. Нямаш си идея къв е кеф да си отвора прозореца на общежитието, си опъна краката на леглото на Коцурата и да й гледам сеира на тая малка (и щом не пуска снимки) грозна и тъпа овца. Много съм й благодарен, че ми прави шоуто, щото и без тва е скучен тоя форум. Тва, дето просто бие рибата отвсякъде е как от едно и също IP пише с различни новосъздадени акаунти, за да се самоподкрепя. OneManArmy е бичиза, хахахах

пп. мислех да ти кажа, че си уфсишка, вместо офцичка, ама нямаше ме разбереш.

едит; Някой ден като пораСНеш и разбереш колко си била тъпа на 14 (ако не го разбереш, значи ще продължаваш да си) можеш да ми се обадиш и срещу скромна сума пари (200-300лв/час) може да ти обясня някои работи от живота. И да знаеш, че тая сума не включва секс! Ще бъда с охрана, за всеки случай.
    Последно редактирано от umri : 03-21-2012 на 14:32
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си