Цитирай Първоначално написано от mercedesmaniac Виж мнението
Като отворих и ти прочетох поста на първа страница и си казах поредното момиче което ще си хване някои по-голям шматарок защото му се ебе. Сега за да не е оффтопик, макар че като гледам има бая такъв мога да ти дам съвет да не гледаш кой на колко години е и да не гледаш да се изебеш с някой ами карай по-спокойно и ще се изебеш и ще се влюбиш, за всичко си има време ти си още на 14. Струва ти се, много израстнала защото момчетата от класа ти са с по-детско мислене но това е нормално ние влизаме по-късно в пубертета и може би да момче на 15 16 е на твоя акъл но някой на 20 ... апсурд. Аз съм на 19 години и приятелката ми е на 20 повярвай ми ти няма със 100% сигурност как да си на интелектуалното и ниво. Второ ти си още, без да се обиждаш, една пръдла защото ако майкати не ти даде пари ти утре няма да може да си купиш закуска в стола а аз работя, живея в Германия, уча в университет и живея на квартира и не бих тръгнал с момиче на 14
1. Защото не си заслужава да ти слушам детинщините само заради едното ебане
2. Защото ще ми е скучно с теб
3. Защото и ебането с теб няма да е кой знае какво
Та с това не целя да те обидя защото и аз неотдавна съм бил на 14 и 15 и 16 и .... и знам какво е но просто ако тръгнеш с някой на 18-20 както ти пишеш да знаеш, че той е или умствено изостанал или е много нескопосан за да си намери друга и затова ще се върже с тебе. Аз лично не бих тръгнал и с момиче на 16 но това съм аз и всеки е различен, за да не те плаша твърде много ще ти кажа само, че имам един приятел който е на 17 и той обича да ходи с момичета на тойта възраст ама сега се е вързал с една такаче треа да почакаш.
Страхотно е, че учиш и живееш в Германия. Жалко, че мислиш, че между нас няма да се получи.