- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Във форма!
Много ми е интересно как се поддържате във форма.Спортувате ли нещо/бягате/ходите на тае бо и т.н. Ще ми бъде приятно ако споделите и също ако правите някакви домашни тренировки да пускате линкчета,за да може да обсъждаме! (: Ако вече има такава тема или не се нрави на модераторите нека я заключат!
Йога и секс. Надъхваме се с моя и един приятел да ходим да бягаме, ама засега сме само на приказки.
Edit: От дъжд на вятър каланетика и аеробика, но тях не ги броя защото не ги практикувам редовно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Танци, бягане, от дъжд на вятър тае-бо, скачане на въже и когато се поотпусна упражнения вкъщи и коремни. На фитнес ходя през зимата, но лятото рядко се вясвам там.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
сега предимно зумба и правя някакви упражнения във вкъщи, като е топло карам на колело, тичам, ходя на плуване и гледам да се ограничавам от някои храни![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Табата + каланетика + обръч + изкачване на стълби + яко ходене всеки ден ..
Лятото включвам курсове по танци. Плуване през ваканциите, иначе не остава време за големи тренировки.
вчера почнах 90 дневната .. През ден правя коремни преси и коремни преси..![]()
Gledaii kak jiweqq *
Ходя да бягам почивните дни.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Почивните дни ходя да бягам, като някоя приятелка се навие.Ходя много и само пеша. Вкъщи правя коремни преси, разтягания, скачам на въже.![]()
Ходя на фитнес, след като се затопли започнах и да тичам. В къщи основно фитбол и вело.
Другата седмица ще почна фитнес. И понеже е топло времето ми е лесно да правя по-здравословен режим на хранене.
Искам ми се да ида да тичам в парка с приятелка и вкъщи тае-бо .. но като се знам тцтц
4 пъти в седмицата ходя на фитнес за по 2 часа някъде. Отделно доста ходя пеша, разкарвайки кучето следобед.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Т'ва, че си 40 кила не значи, че не трябва да спортуваш.Спорта не е само за отслабване, а и за стягане.
Аз иначе ходя на фитнес от около 2 месеца, ама мисля като се затопли още да го спра. Сега мисля да почна да ходя да тичам. Ии също доста се разхождам.. ;дд Опитвам се малко да се ограничавам поне от най-вредните неща (като чипс).
хек и колело
hi.
Uhm, I'm just wondering,
have you got any kind of
like sort of punky, electronica,
kind of grime. Kind of like new
wave grime. But with kinda
maybe like with broken beats.
Like kinda dubby broken beats
but a little bit kinda soulful.
Like kinda drum and bassy but
kinda more broken drum and