- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Станал съм п*тка !!!
ревеш като сте заедно? не знам като скъсате как ще е ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Приятельоьоьоьоьоьо
Не, просто не можеш да пишешИ си тръгнала на аглийски даже
![]()
Момче, стегни се. Това не е положителна емоция, а меланхолия и говори за това, че в живота ти няма нищо смислено, освен това момиче. Това със Студентски град, което предложиха нагоре надявам се да е шега. Когато тръгнеш да си оправяш проблемите физически, ги задълбочаваш още повече, има шанс да изгубиш контрол, да станеш още по-лабилен, но в другата посока и да натвориш куп глупости. Така че, като се имате за психолози, хора, недейте да давате такива безумни съвети, защото не знаете кога пак ще чуем по новините "Пребиха до смърт глупаво момче в студентски". Трябва да се обърнеш към себе си и да приемеш истината. Случило ти се е нещо истинско в живота и ти си се хванал за него като удавник за сламка. Ако плачеше и беше сантиментален, но това не те караше да се чувстваш по особен начин, няма проблеми. Но ти сам виждаш, че имаш някакъв хормонален дисбаланс и трябва да се стабилизираш. Действай с мозъка си, моля те, защото няма по-ефективно нещо от човешкия акъл. Набор си ми, скоро ще станеш пълнолетен и е време да се замислиш какво ще става в истинския живот. Да се захванеш за нещо смислено и твое. Да се научиш да се контролираш, а не хормоните ти да те дърпат за носа. Може би държанието ти е един вид сценична треска, защото осъзнаваш, че ти остава малко, докато се топнеш в истинските проблеми. Каквото и да е, сядай си на гъза, че това е преломен момент.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..