- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Станал съм п*тка !!!
аз не си налагам нищо, за себе си знам че съм достатъчно широкоскроен човек и обичам балансираните неща в живота си, мисля колкото се може повече ин-ян, и ми е Бх.
аз съм видяла от живота много неща, дето и ти си ги видял, само че разликата е, че ти наистина имаш нужда от "гъдкане по вратлето" колко си врял и кипял в отношенията между хората, а аз тая нужда я нямам.
много се изживяваш като великия разбирач.
аз мнения не налагам. виждам в живота как става. не си единственият, дето се е ориентирал, че е "по-добре" да си мъжкар. не си единственият, дам. и си на прав път, може да се каже.
обаче също така не знам скоро ли ще го минеш етапа на вечното обобщаване и поставянето в рамки.
щото нещата понякога могат да са изненадващо "иначе", а не по строгата ти система от правила и вярвания.
аз за мисля така явно съм се срещала с хора, които са ме изненадвали колко ИЗВЪН стереотипа са. и какви такива извън стереотипни ситуации са ми са се случвали. където всичките теории за самци, мъже, как трябва да се реагира, какво трябва да се чувства и т.н. са отивали по дяволите.
ти си бъди мъж. какъвто си искаш бъди. открил си си някакво свое щастие. не е като да грешиш с теориите за йерархията.
просто животът е цветен. и мен ме дразни стереотипното, праволинейно мислене.
въпрос на възприятия.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride