.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Моля за съвет!!!

Значи момче съм и с едно момиче си пишем дълго време разбрахме се да излезем излязохме веднъж но си говорихме само през половината време за съжаление настана малко мълчание....Макар,че се видяхме само веднъж много се влюбих в нея нещо страшно просто постоянно мисля за нея постоя но и пращам смс-си макар,че тя отговаря на половината от тях от доста време я моля да излезем пак но тя се се оправдава с нещо!Накрая не издържах и казах какво чувствам към нея!Тя ми каза,че и тя ме харесва но още не ме е опознала като човек много я обичам!!!На 15 години съм не съм имал гадже до сега защото не ми се е занимавало но ако може да ми кажете какво да направя ще съм ви задължен!!!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Видели сте се един път , малко сте си писали и вече я "обичаш много " ... Seems legit .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Banned Супер фен
    Грешен подход. Не се прави така - отбъскващо е. :/
    Научи се как да забиваш мацки, а за тази забрави - шансът да стане нещо е малък.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Това, че досега не си си имал приятелка не е фатално, спокойно. Единственото нещо, може би е, че не си толкова на ти с това как трябва да се държиш с момиче в подобен тип отношения. Изглеждаш твърде напорист с това спонтанно обяснение "в любов" и безкрайните смс-и. Намали ги поне на половина и не я задушавай. Бъди по сдържан и малко по-деликатен мисля. Иначе дръж се приятелски с нея, прави 'и комплименти и т.н., но за пореден път - с мярка, иначе ще я изплашиш.

Banned Голям фен
    Дори и да се получи нещо между вас то ще е краткотрайно да го наречен така и съм сигорен защото само по факта колко бързо почваш да изпитваш чувства .. толкова бързо можеш и да ги загубиш О и не я обичаш а имаш голямааа симпатия към нея но все пак несе сдържах да напиша това горе хахахаахах

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си