.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Заедно сме от 1 година и 1 месец , но нещата не вървят. Какво да правя?

Офф..не знам от къде да започна...с приятеля ми сме заедно 1 година и 1 месец ,но нещо връзката ни взе да куца много всеки път като се замисля не намирам смисъл в нея,имам още някакви чувства но това си е жива игра на нерви.Той постоянно иска да сме заедно (а понякога човек иска да остане за малко сам),когато сме заедно няма вече такава нежност един към друг ... няма мили думи или нещо което да ме накара да се чувствам добре.Секса вече не е така сладък-все едно е по задължение.Той абсолютно стана противоположност на това което е бил до преди месец-два.Сега е някакъв грубиян,прави неща които ме изнервят,като му кажа че ме изнервят ме изкарва че не мога да си сдържам нервите,мисли само на него да му е добре...не знам как да го опиша,но се чувствам адски зле в главата ми се върти поне от седмица мисълта да остана сама...

Въпроса ми е следния : Според вас дали има смисъл да се мъча за нещо и някой който не го оценява вече и дали вие сте изпадали в подобна ситуация???

Благодаря предварително !!!
    Последно редактирано от sisi_ifchy : 03-19-2012 на 18:53

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Поговори с него, кажи как се чувстваш. Ако те задушава, ако не се чувстваш добре, няма смисъл да оставаш с някого на сила. Може би връзката ви се е изчерпала.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

След като ти сама си си навила на пръста, че той не те оценява, кой искаш да ти каже дали да го зарежеш или не, аз ли? Прави каквото чувстваш, обаче винаги го има риска да съжаляваш за действията си, колкото и да са ти се стрували верни тогава

Заедно сте от 1 година или от 4, не разбрах.

Е, случвало ми се нещо такова. Казах му точно, кратко и ясно какво чувствам и мисля и какво ми липсва.Включително и това, че според мен връзката се разпада(абе-истината,цялата истина и нищо друго освен истината). Попитах и него дали нещо му липсва и т.н. Разбрахме се. На следващия ден ме чакаха две свещи на масата и цялата нежност и топлота, от които имах нужда в последните месеци. Залисани в ежедневието и коловозите на навика,бяхме оставили напрежението от външни проблеми да се шмугне в отношенията ни.

Не бих прибързала на твое място преди да съм пробвала и с добро, и с лошо. И хиляди неща могат да се измислят, за да се върне страстта. Ако проблемът не е в напълно изчерпана връзка или липса на чувства, има начини. Но това няма как да го разбереш, ако се отказваш.

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Заедно сте от 1 година или от 4, не разбрах.

Е, случвало ми се нещо такова. Казах му точно, кратко и ясно какво чувствам и мисля и какво ми липсва.Включително и това, че според мен връзката се разпада(абе-истината,цялата истина и нищо друго освен истината). Попитах и него дали нещо му липсва и т.н. Разбрахме се. На следващия ден ме чакаха две свещи на масата и цялата нежност и топлота, от които имах нужда в последните месеци. Залисани в ежедневието и коловозите на навика,бяхме оставили напрежението от външни проблеми да се шмугне в отношенията ни.

Не бих прибързала на твое място преди да съм пробвала и с добро, и с лошо. И хиляди неща могат да се измислят, за да се върне страстта. Ако проблемът не е в напълно изчерпана връзка или липса на чувства, има начини. Но това няма как да го разбереш, ако се отказваш.
    Заедно сме 1 година и 1 месец ... днес се скарахме заради един сайт ? незнам какво да правя а супер много го обичам ;( ;(

Написах какво можеш да пробваш.
    Сексът не вървял- ми разнообрази го, бе мацка. Това ще вкара нова динамика и свеж въздух във всяка връзка. Купи си ново и секси бельо- ако си по-срамежлива и те накара да се изчервиш, като го видиш-значи е идеално. Можеш да посетиш и секс шоп, не боли. Ама от по-големите, че в малките само мъжки полови органи има. Изненадай го у тях, когато не те очаква, под якето-по без нищо. Почни го един път направо от вратата, сваляш му гащите и...ти си знаеш. Влез в някаква роля, пробвай нещо,което не сте правили досега. Ще го изкараш от тая летаргия и още как. И връзката си можеш да изкараш от това състояние на нерви, и себе си от тези настроения.
    Може да кажеш, че сексът не е най-важното в една връзка. Е, да, ама не е фактор за пренебрегване.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Питаш по форуми дали да зарежеш приятеля си? Мисля, че вече си взела решението. Според мен гледаш егоистично на нещата - би било добре да поговорите с него, преди да си правиш заключение за каквото и да било.

znam ama mnogo stardam i az i toi i postoqnn ose karaem za gluposti ;(;(;(

Ами като страдате разделяте се и толкова.. след като не виждаш смисъл във връзката ви,какво правиш още с него??

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сигурна ли си, че не е само гаден период? Да не съжаляваш после.

Изясни си какви точно са ви проблемите и се опитайте да ги решите. Ако не стане - край и толкова, една връзка трябва да те кара да се чувстваш добре, не да те товари.

Но първо се убеди, че проблемът не е само в твоята глава. Да не четем после "направих грешка, искам си го обратно".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Обикновено след първата година става така. Спокойно, поговорете си, изяснете се. Всеки има нужда да излезе с приятели, не е казано, че трябва да сте залапени един до друг.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си