.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен
    Град
    <3

Lightbulb От известно време...

..някакви хора само ми пишат на ЛС >.< А има един редовен, който вече почвам да си мисля, че е нещо като бот с редовното 'zdr, kak si ;p'. Аз не съм мила и специална снежинка *цитира Брад Пит <3* и моля ви, не ме тормозете на ЛС. Казвам го тук, защото явно от тук ме намират. Благодарим за вниманието. Не се обиждайте. Мир и любов. Хипииии <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    може и от ''секс'' да те намират
    6б3З10

спри да пускаш снимки , може и да спрат.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ..някакви хора само ми пишат на ЛС >.< А има един редовна, която вече почвам да си мисля, че е нещо като бот с редовното 'zdr, kak si ;p'. Аз не съм мил и специален снежинко *цитира Анджелина Джоли <3* и моля ви, не ме тормозете на ЛС. Казвам го тук, защото явно от тук ме намират. Благодарим за вниманието. Не се обиждайте. Мир и любов. Хипииии <3
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Чувствам се глупаво. И тъжно. Не се имам за грозна (или поне не фрапиращо грозна), но не се имам и за прекрасница (всъщност не си харесвам ного неща), но забелязвам, че ми обръщат внимание ей тъй защото 'съм имала мило излъчване' или нещо такова, което малко наистина ме натъжава (сега се замислих) защото ми се лепят хора (не твърде често сега...), които гледат на теб като на... месце... Но ако първо виждаха колко задръстено (затворено, срамежливо и ужасно) човече съм, а след това ми видят физиономията, може би щях да имам по-истински човечета до себе си. Някак се изморих да не вярвам на никой и за това да съм толкова страхлива. А може би външния вид е от огромно значение и съм ужасна наивница и пф, изгубих си мислите.

4XCOKИ

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    малко наистина ме натъжава (сега се замислих) защото ми се лепят хора (не твърде често сега...), които гледат на теб като на... месце...
    аз В теб виждам само кокали
    6б3З10

Град
    Niggaland
    Чувствам се глупаво. И тъжно. Не се имам за грозен (или поне не фрапиращо грозен), но не се имам и за прекрасник (всъщност не си харесвам ного неща), но забелязвам, че ми обръщат внимание ей тъй защото 'съм имал мило излъчване' или нещо такова, което малко наистина ме натъжава (сега се замислих) защото ми се лепят хора (не твърде често сега...), които гледат на теб като на... месце... Но ако първо виждаха колко задръстено (затворено, срамежливо и ужасно) човече съм, а след това ми видят физиономията, може би щях да имам по-истински човечета до себе си. Някак се изморих да не вярвам на никой и за това да съм толкова страхлив. А може би външния вид е от огромно значение и съм ужасен наивник и пф, изгубих си мислите.
    n00bs

докато се държиш така , няма да намериш скоро мъж до себе си.

И да се почустваш така както искаш.
    Последно редактирано от NightGuardian : 03-19-2012 на 20:11

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    докато се държиш така , няма да намериш скоро мъж до себе си.
    КАК!?

(сериозно питам, можеш да ме критикуваш както си искаш... ама не ного все пак ^)
    4XCOKИ

с форумни котета , календарчета , дневничета и етц. До тогава , ще си пишете само кодирани съобщения с мачока.

Мега фен
    Град
    <3
    мх... ама не само това съм Аз. :/
    4XCOKИ

трябва да имаш повече от една форма.Трябва да знаеш къде , как да се държиш. Не може постоянно да си една и съща.

Мега фен
    Град
    <3
    А някои казват, че трябва да бъдеш себе си.
    Не е ли объркващо?! : (
    4XCOKИ

тези някои са като теб , объркани.

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ

искам емотикони вече , какво стана?

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Чувствам се глупаво. И тъжно. Не се имам за грозна (или поне не фрапиращо грозна), но не се имам и за прекрасница (всъщност не си харесвам ного неща), но забелязвам, че ми обръщат внимание ей тъй защото 'съм имала мило излъчване' или нещо такова, което малко наистина ме натъжава (сега се замислих) защото ми се лепят хора (не твърде често сега...), които гледат на теб като на... месце... Но ако първо виждаха колко задръстено (затворено, срамежливо и ужасно) човече съм, а след това ми видят физиономията, може би щях да имам по-истински човечета до себе си. Някак се изморих да не вярвам на никой и за това да съм толкова страхлива. А може би външния вид е от огромно значение и съм ужасна наивница и пф, изгубих си мислите.
    Това е неизбежно, при положение, че постоянно гледаш да привличаш вниманието, било то със снимки или теми (и било то умишлено или не).
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен
    Град
    <3
    Не знам. Аз съм запомнило 2-3 и ми стигат, а си имам и Фигаро <3
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Това е неизбежно, при положение, че постоянно гледаш да привличаш вниманието, било то със снимки или теми (и било то умишлено или не).
    Само аз ли не го усещам таака?
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Само аз ли не го усещам таака?
    Ами може да не ти е това целта или идеята, но резултатът е такъв и той е налице.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    абе от къде е тая котка? :Д

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    абе от къде е тая котка? :Д
    От Пинокио <3
    4XCOKИ

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Мисля, че това приключва темата. Аз бих потърсил помощ, при такава нужда да бъда забелязан.
    n00bs

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хич не е леко да си ябълкова баничка...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    И на мен ми пишат нявки разгонени младежи заради аватара ама няма да го сменя пъък
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си