- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Фейсбук!
Не знам дали темата е за този раздел ..На скоро с една приятелка обсъждахме фейсбук.Както може би повечето от вас и ние имаме рег. там..аз не мога да се похваля с голям брой харесвания на снимки/статуси и т.н. и честно казано това не ме вълнува,не ми е приоритет.Моята приятелка обаче е на съвсем друго мнение - тя има бая интерес във фейсбук и казва,че за нея харесванията са от значение,защото показват на един човек какво е оценката му според другите.Вашето мнение какво е относно сайта и важни ли са за вас тези харесвания?
Последно редактирано от sun251 : 03-19-2012 на 19:35
Оценката ми за някого далеч не се определя с това дали съм му "Харесала" статуса. Може да си ми супер антипатична, но да си споделила песен, която харесвам => ще натисна Like. Може и да си ми най-добрата приятелка и най-готиния човек на света, но да си написал пълна простотия за статус => няма да натисна Like.
Хубаво ще е момиченцата да осъзнаят, че това, че еди-кой-си им е харесал поста във фейсбук не означава, че този човек харесва и тях самите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами може да се каже, че малко от малко се интересувам колко човека са ми харесали снимката във фейсбук, но до там. Не изпадам в някакви драми, заради това че например старата снимка са ми я харесали 30човека, а новата само 5. Това го правят хора без работа. За статусите съм съгласна с TheBeliever.
Мисля по същия начин като вас,но приятелката ми не съвсем .. Както казах аз нямам чак такива харесвания във Фейсбук и много често тя ми прави проблем за това,трябвало съм да добавям още приятели !![]()
Глупости... Нищо не се определя от едни харесвания във фейсбук. Аз влизам за чат с 2-3 приятелчета, понеже вече почти никой не използва скайп. И споделям песнички на стената. Иначе ми е през курО за харесванията - те не определят абсолютно нищо.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Това са глупости. Всеки, който има от доста дълго време фейсбук и му е писнало да вижда и чете едно и също просто подминава. В началото всеки се буташе да коментира и харесва всякакви неща, а сега се стремят да привличат интерес, но уви все по-малко хора започват да гледат профила на едва ли не този, който прави "спам" само и единствено за да получи "харесва ми"![]()
Не вярно, че колкото повече приятеля имаш, толкова повече харесвания ще имаш.
Подкрепям донякъде ... На мен не ми е работа да разглеждам профили, още по-малко пък да имам в списъка хора, които намирам за антипатични. Имам сравнително малко приятели (80) и мога да заявя, че поддържам контакти с всички тях.
Има и няколко изключения - хора, с които съм се запознал онлайн/имаме сходни интереси, но не сме се срещали лично.
Стига с тия харесвания... Познавам хора с 250 приятеля, които качват 1 снимка и слагат 1 статус на по 1-2-3 месеца и имат по 20-30++ харесвания, момчета при това (не някви педераси). Познавам и хора с буквално 5000 приятеля и 3-4 харесвания на статусите. Ползвайте фейсбота за забавление, а не за харесвания. И не се стремете да имате 2 000 приятеля![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Приятелката ти има ли личен живот?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
чеп за фейскух.
Пълна глупост това с харесванията. Аз познавам една много тъпа кифла, дето се мисли за най-красивата и най-умната, ама супер антипатична и е много студена. Има по хиляда лайка на снимка, на която се виждат само на цупените й устни и циците, докато има и други много сладки момичета, които имат по 5 лайка... Според мен това колко лайка имаш са пълни простотии...