- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- миньончета?
Винаги ми е било интересно. Смятате ли, че разликата във височините в една връзка е от значение... ? И бихте ли тръгнали с момиче-миньонка, с 30-тина сантиметра по-ниска от вас, при положение, че е вашият soulmate? Демек, допадате си по характер.
/ за нас, жените, е ясно,че бихме искали с някой много по-висок, затова няма да питам/ ... Та какво изобщо е мнението ви относно джобните гаджета
Ще ми е любопитно да разбера мнението на мъжката част.
На ниските жени им личи още повече, когато не си поддържат телата. Затова не бих си хванал такава.
Те във височината ли се влюбват?Ми айде да си вземат една кобила ,която бол не знае,но пък е висока
И още нещо -Ако е влюбен в някоя нисичка и всичко е 6,няма да тръгне с нея само заради това?
![]()
Зле... (:
За мен височината не беше от значение,докато не тръгнах с момче по-ниско от мен...Аз съм 1.80 см. и рядко срещам момчета по-високи от мен.Но така се случи ,че с това момче тръгнахме и чак тогава си дадох сметка за височината.До него се чувствах като майка покровителка.Стърчах с една глава над него и той ми беше като дете...Беше гадно!Друго си е момчето да е по-високо.Така се чувстваш сигурна и закрилянаВече за момчетата не знам какви момичета предпочитат.
Т.е. ако е ниска задължително е дебела и не се поддържа?Първоначално написано от badsector
Мъка, мъка...
На мен височината никога не ми е правила чак такова впечатление(а и на повечето мъже, които познавам). С моя мъж разликата и във височината, и в килограмите ни е огромна, ама дай да не сме заедно заради това ли?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^+1 На мен приятеля ми е малко по-нисък от мен. Нищо, че съм момиче пак ти отговарям. На някой им е смешно, ама на мен хич не ми пука.Първоначално написано от Grommash
![]()
А за момчетата..Имам един приятел, който беше казал : И адски ниска, и по-висока. Ми тя мацката като легне не ти прави впечатление.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Май четеш през редовете, което не ти позволява да схванеш точния смисъл на написаното. Типично женско мислене - хващат се само за няколко думи, без да обръщат внимание нито на словоред, нито на препинателни знаци, нито на интонация и в крайна сметка в главите си чуват това, което искат да чуят, а не това, което им казват. А може би просто съдят за другите по себе си. И действат на принципа, че както когато те казват нещо, задължително имат задни мисли, така трябва да е и при другите. Е да, ама не. Понякога хората просто влагат толкова смисъл в думите си, колкото са изказали.Първоначално написано от Violenza
Не мисля, че височината следва да играе някаква роля в избора на партньор. Има хора, за които е важно, но и за мен. Аз лично съм миньонче, не съм имала проблем с това да си намирам по-висок мъж от мен никогаНо знам,ч е не за всички девойки е така.
Имам например един приятел , който е 1.67 и той ми казвал, че е ходил само с 1 или 2 момичета, които са били по-ниски от него, всички останали са били винаги по-високи.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Няма нужда да ми разтягаш локуми. Много добре ти прочетох поста. Казваш, че не би бил с ниска жена, защото АКО не се поддържа ще й личат повече килограмите. Да разбирам ли, че си абсолютно убеден, че и да е слаба, в един момент ще спре да й пука и ще стане прасе?Първоначално написано от badsector
А това, че на ниските им личат повече килограмите, е абсолютна глупост.
Да, както имам изисквания към себе си, така имам и към партньора.Първоначално написано от Violenza
Когато забременее, напълняването ще е неизбежно. Въпросът е след това как ще влезе във форма. При ниските е доста по-трудно.Първоначално написано от Violenza
Глупост е да твърдиш такова нещо. Ти да не би да си ниска? Я се замисли колко ниски жени над 50 години си срещала, които не са дебели?Първоначално написано от Violenza
badsector
По какви критерии определяш, че ниските пълнеят повече и че по-трудно свалят? Много ми е любопитно.
Красивото тяло не е точни сантиметри и точни килограми, а добри пропорции, които може да има както една висока, така и една ниска жена.
Абе, сори, badsector, е прав, че на ниските момичета им личат повече килограмите, но това не значи, че са по-лоша стока. Аз мисля, че една висока жена, никога няма да може да постигне тази женственост , красота и нежност, която по-ниските момичета притежават. Рзбира се това си е мое лично мнение, не е нужно никой да го споделя.Първоначално написано от Violenza
Тук искам и да подчертая, че дори и на ниските момичета да им проличават по-бързо килограмите, то пък ако сложиш повечко килограми на една висока жена, положението става съвсем неспасяемо, защото започва да прилича на трактор, не на жена. Така че в крайна сметка всичко си зависи от човека и неговата структура.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Твърдението му, че личи повече на ниска жена, го остави на страна.Първоначално написано от Josefinne
Дотук аз разбирам, че според него ниските жени по принцип са по-предразположени към надебеляване и също така свалят по-трудно. Затова искам да ми го обясни от биологична гледна точка.
Иначе съм съгласна с това, че висока и едра жена е нещо направо плашещо.
Кое точно те накара да си създадеш такова грешно впечатление? Мисълта ми е, че на една ниска жена като й лепнеш 5 килограма, те веднага си проличават и то много. Докато ако лепнеш на една висока жена 7 килограма, няма да личи толкова. Просто в единия случаи има повече плът, където да се скрият тези килограми. Отделно повечето ниски жени се самосъжаляват заради гените си и се оставят на произвола на съдбата, което неминуемо води до кофти външен вид. Това е не само при ниските жени, ами при всички хора, които недоволстват от гените си.Първоначално написано от Violenza
Тук си в грешка. Няма такова нещо като самосъжаляване. Жените трябва да са по-ниски. Аз лично се чувствам дори супер некомфортно, когато около мен има човек, по-нисък от мен ( не говоря за дете ). Може и като си на 15 да ти се иска да си по-висока, но в един момент това е страхотно предимство, най-малкото защото ниските жени изглеждат по-дълго време по-малки/млади.Първоначално написано от badsector
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Не подвивай опашка, ами докажи твърденията си.Първоначално написано от badsector
Първоначално написано от badsector
Това за самосъжалението е направо смешно. Да си нисък НЕ е аномалия нито недъг, колкото и да не ти се вярва.Първоначално написано от badsector
Момиче съм, но да кажа... миньончетата (1.50-1.60) са сладки. Факт е, че 2 кила в повече им личат много повече отколкото на висока мацка. Аз си падам по дългокраки мадами. Рядко съм срещала дългокрака ниска мацка.
Щот' не си срещала менПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
за мен повечето жени са миньончета.
Понеже съм висок, строен красив и дори и наднорменото тегло ми отива.![]()
![]()
...
E,ок -ниските какво да направят като са ниски?То не е като с надебеляването и отслабването....Стига сте насаждали допълнителни комплекси и без това има тооолкова много...
![]()
Няма особено значение височината. Но някой път си е комичноИмаше един, 2 метра, а тя милата има-няма 1.50
Налагаше се да се навежда, направо да си кляка, че д а я целуне. Иначе бяха сладки. Аз иначе съм висока и искам някой мнооого висок, че да се почувствам ниска и малка.
Но уви, колкото мен са и се налага да ходя на обувки, без почти никаква подметка, за да бъда с 2-3см по-ниска.
Абе, направо нямам думи за темата . Нямам думи .
Не знам , партньорите ми са все минимум 185см . Аз съм 156 . Не ги избирам по сантиметрите , но така се случва . И не знам какъв е този малоумен обобщителен спор тук . Жени, мъже, ниски , високи .
Не знам, ама бадсектор - ако някога някъде възникне негодувание от твоя страна към нещо , някой , или просто нещо се случи несправедливо спрямо теб , или те нарани - ако ти не си разбрал къде ще се корени проблема, то на всички тук ни е ясно .
Това за дебелите жени над 50 - моята рода са слаби и ниски мацки - и бабите , само аз леко пух в сравнение с тях . Гена за килограмите няма общо с гена за височината.
Най-забавното е , че преди 3-4г. , като бях с 6-7кг по-тежка, не ми личеше всъщност , че са толкова, защото имам много малки кокали , тесни таз и гръден кош и много малка талия . Тъй, че тогава и по-налята да бях - пак с нямаше да се вижда толкова.
Пък и около мен не виждам момиче да си е заебало външният вид заради височината :> Мацките в моето училище принципно изглеждат добре и са отличнички , но това може би е до манталитет . Да съумееш да дадеш всичко от себе си за да изглеждаш добре . Независимо колко си висок .
Не знам, аз си харесвам височината , пропорциите , не съм оставала без мъжко внимание никога , както и без любовник. А не съм слаба даже . Та не знам тук как така се водите супер претенциозни и съдите дребосъците , аз , като такъв, единствено лека дискриминация съм срещала на работното място, когато се изсиква да кримпвам кабели. Тогава всички се хвърлят да ми помагат с клещите, не знам какъв им е проблема ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
+ мен също ме радват ниските момичета , но аз съм висока и ми е некомфротно , наслаждавам се на добре поддържани тела на всоки мадами , адски сексапилно е простоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Иначе за всеки влак пътници , човек като се влюби....
ла-ла-ла