Значи, момичета, допитах се до 2-ма , 3-ма човека, ама все различно ми казват.
Затова ще попитам и вас. Започвам от грима. Някои хора ми казват, че гримът идеално подчертавал
очите ми дрън, дрън, нали знаете. Други пък ми казват, че прекалявам. Затова! Ето няколко варианта
на моя грим, бих искала да знам кой от вариантите изглежда най-подходящ и придава най-естествено излъчване и не само, ами и красиво. Четири снимки пускам. На първата имам само спирала и фон дьо тен. ( вече използвам само пудра, а двете не ми се ще да ги смесвам ) На втората имам спирала и молив в края на очото. На третата имам молив на горния клепач, спирала и фон дьо тен. На четвъртата имам молив и по водната линия, спирала и фон дьо тен. Голяма мацаница, знам.

На първата имам само спирала и фон дьо тен.
На втората имам спирала и молив в края на очото.
На третата имам молив на горния клепач, спирала и фон дьо тен.
На четвъртата имам молив и по водната линия, спирала и фон дьо тен.

Сега започвам с косата. Както някои от вас знаят, подстригах я по - късо, защото ми казаха,
че било полезно поне веднъж в годината, не знам си там какво. Та, въпросът ми относно нея, е
понеже там реших, че ще я пускам дълга, като си се грижа за нея, ще ми отива ли нещо като моето предишно аз, но по - дълга и права? Харесах си и преса на remington.

Косица.

И МОЛЯ, без мнения, които не са по темата.
Благодаря на изказалите мнение!