- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удър под кръста
бих я скъсал..
Много се правите повечето... Наистина няма да ви пука, че приятелката/приятелят ви е бил с ром, щом сега е с вас? Айде, моля ви се.
Като си толкова бесен иди го пребий тоя Бехил и ще ти стане по-добре поне за малко.
Еми и на мен би ми станало гадно и гнусно,кво се правите на супер непукистите сичките.
ех авторе,авторе избери си съдбата Д:Д
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Просто съжалявам,че съм се заблуждавал....как може това се случи...Като се замисля родителите й са бизнесмени на високо ниво,как може такова момиче да падне толкова ниско.... :Х :Х
Каква съдба ве АнзаРе каква съдба...Пълен шит...Тея момичета днешно време са егати счупените
Кво ше прайш, Тончо ? Ше я пращаш ли при Бехил Фихрет или си оставате заедно ?
Първоначално написано от antifashionshit
Брат загазил си го яко. Реши си хубаво какво ще правиш, ама не мисля че това е нещо което се пренебрегва лесно. Не ги слушай тия дето разправят че не трябвало да се разпитва. Човек винаги трябва да знае нещата от миналото на сегашният си партньор за да може да се предпази в бъдеще, било то от заболявания или наранявания.
И сега какво? Циганите не са хора, така ли? Уж сте големи моралисти всички, а толкова расизъм видях в тази тема!
Авторе не виждам какво толкова те притеснява това. Ако мислиш, че може да е хванала някаква болест от него заведи я на изследвания. Ако просто ти е гадно да мислиш, че е спала с ром, раздели се с нея, ще е по-добре и за двама ви. Защото подобно отношение не заслужава никое момиче. А ти се палиш все едно с някакво животно е спала.
Да, има расизъм в темата. И аз съм с ясно изразено расистко отношение към цигари и турци. И си го признавам, ако не с гордост, то поне без никакъв, ама никакъв срам. Не съм моралистка, нито хуманист, нито с каквито и да е утопични представи за човечеството като цяло.
Много, твърде широкоскроена съм относно човешките недостатъци, нагони и "тъмни" страни на психиката, но към това- НЕ. Трудно се шокирам и трудно се отвращавам, но само мисълта циганин да ме докосва и е..е предизвиква буквално гадене. А да знам, че човекът върху мен(под мен,зад мен) преди това е бил в циганка(че и без презерватив,пуф,хабна работа) би предизвикало неописуемо желание да го изхвърля през прозореца. Такива са моите представи и не мисля, че бих могла някак да го преглътна това, авторе. Ти, ако си по-широкостроен относно тези неща, давай.
Олеле Тончо в какви фъшкии си се оплел.Моменталически и тегляй шута на тая помия.Ти добре че си я разпитал,че ако я беше опънал и после беше разбрал че си делил дупка с мангалче без кондом....ужас и безумие.Айде,за момент да оставим на страна факта че можеш да лепнеш някоя и друга зараза от нея,обаче я ти помисли какъв трябва да е манталитета на едно момиче,щом се оставя да бъде отворено от мангал без презерватив.
Отделно,да ви дефекирам,ако мога така да се изразя,на големите свето-водо-ненапити моралистични толерасти тук.О,да,либералните радетели на равноправието и толерантността с пълен гласец цвъркат как черньовците,резанчовците и прочее са равни,не,пардон,ПО-ДОБРИ от нас,защото гадните българи сме расисти и трябва да се засрамим че сме горди бели хора.
Смърт за вас и лицемерната ви кафева философия.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ето заради подобни главоболия никога, ама никога не разпитвам за бивши емоционални и/или креватни изпълнения.
Авторе, след като не можеш да го преглътнеш - слагаш край и толкоз. За един месец едва ли си се привързал чак толкова.
И следващия път езикът зад зъбите и ти и девойката. Няма смисъл да оставяте миналото да ви се бърка в настоящето.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"Цигарите"- правописна грешка, това ти е ясно.
И да, една фъшкия ми е далеч по- малко гнусна отколкото един циганин.
Казах си вече, много неща мога да приема без да осъждам, но това-не. Включително и посочените- да си правят каквото искат другите, щом това им доставя удоволствие, дори и да не мога да разбера откъде идва то. Аз не обиждам и момата- да си прави каквото й петбуквието сака. Но ако се случи на мен това, което се е случило на автора, аз съм мерси, както вече казах. Ти си бъди на друго мнение, с това също нямам проблем.
Щом можете, приемате го за нормално. Хубаво, нямате проблем точно с това, аз пък нямам проблем с вашите виждания, дори и противоположни на моите.
Значи така- показваме завидна толерантност към циганите, но не и към чуждите мнения. Разни хора, разни идеали.
Мнението си точно по темата вече го изказах. Дискусиите за и против расизма, за и против "ромите", за и против предвижданите промени в социалната политика и подобни би трябвало да са на друго място.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, за някои хора, циганите са подчовеци. Това теб кво точно те бърка? Ако ти е кеф да ти го слага циганин, значи не би трябвало да те интересува чуждото мнение. Расизъм или не-всеки има право на избор. Аз бих се погнусила от моя мъж, ако се е докосвал до ромка толкова интимно... И не съм само аз.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Подкрепят напълно!!! За мен циганите са си долна паплач, паразити крадящи и издържащи се на гърбовете на българите и по-точно работещите, от чиято заплата се одържат пари за фонт цигани ( друго е формалното наименование ) .... И от де на къде аз ще плащам на мръсният циганин масрафа, понеже него го мързи да работи и само краде? Де да ги бяхме избили така както Хитлер е гонил, затварял в концлагери, и избивал евреите, нямаше да ги имаме тези проблеми, който има сега в държавата на расова основа.
Не мога да повярвам, че в 21 век има още такива остри мнения като твоето DragonLady...и не мисля, че е редно да слагаме всички под общ знаменател. В университета имам колежка от ромски произход и мога да ти кажа, че се различава коренно от циганите, за които говориш. Но не ми се спори, просто е тъжно да чета такива неща от млад човек.