- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НЯМА ПО-ЯКО ЧУВСТВО НА СВЕТА ОТ ТОВА ДА ПРАВИШ СЕКС! ЙЕС, ЙЕС, ЙЕС!
Снощният ми секс беше неотразим! йесс бейбеее!
Правих секс за втори път през живота си и противно на очакванията ми (понеже първият ми път беше 20-30секунди) снощи засякох, че сексът продължи цели 47 минутиМацката беше хубава, слаба, русичка със зеленикаво-сини очи, с малки, но добре оформени гърди, имаше готин татус на гърба и беше доста гъвка за моя радост
Най-любимата ми поза вече е задната прашка
Беше убйствено яко, няма по-яко чувство от това да е*еш! yeah! Хора, повярвайте ми, така е! Най-обичам да е*аААААА! Представих се блестящо, като истински полов атлет и мацката ми каза, че пак ще ми се обади, когато е сама вкъщи
Беше много доволна, гледаше ме през цялото време в очите (когато имаше възможност) и си личеше, че много се кефи ; ) Винаги съм знаел, че затова съм се родил. А именно да правя секс!
![]()
Затова вече реших - снощи беше началото на моя секс маратон и няма да го спра, докато здравето ми го позволява, пък ако ще и на 100 години да съм!!!! Оттук нататък ще правя много, ама много СЕКС без задръжки, без да мисля за морални глупости! Животът ми ще е само СЕКС! Животът е сега, а моят живот ще е С Е К С!И нека да е ясно - няма значение мъжко, женско - дърто или младо
Важното е да има СЕКС! Сега си търся и да е*на някое дупе, щото мацката от снощи не иска. Аз така, за разнообразие и за експеримента, щото съм як, а който не ме разбира, нека го е ят
От мене няма по-голям е*ач
Заявявам го категорично! ЩЕ СЕ Е*Е ДОКАТО СЕ МРЕ!
![]()
Леко да не получиш някой инфаркт от вълнение.
Welcome to the Jungle...
Много луд! СцепИ ме от смЕх!![]()
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Не е важно как си е**л, а как ще се похвалиш след това. Ако си достатъчно пекан в хваленето може и изобщо да караш само с него. Справка с ей този виден българин
![]()
Той инфаркт получи пищака ;д
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 03-20-2012 на 10:56
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ше ти викаме вече Е'бачев.![]()
![]()
![]()
Няма такъв уникат!![]()
Снимки няма ли(шегувам се неща снимки)
Не Ебачев, ЕблюшкаИ само гледай бащата на "мацката" да не разбере, че току виж ти клъцнал достойството
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.