.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

ФДТ- то на импала - пълеееен ужас .. още се чудя как има хора , които го харесват , като цяло разбирам , че ФДТ под 10 лева , че и нагоре НЕ стават! ... също доста продукти на AVON не са това , което очаквам и което гледам в каталога , накроя съм доста разочарована и се чудя кое на кого да пробутам
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    ФДТ- то на импала - пълеееен ужас .. още се чудя как има хора , които го харесват , като цяло разбирам , че ФДТ под 10 лева , че и нагоре НЕ стават! ... също доста продукти на AVON не са това , което очаквам и което гледам в каталога , накроя съм доста разочарована и се чудя кое на кого да пробутам
    аз примерно съм маниачка на тема фон дьо тени и давам луди пари и хората ми се чудят винаги ;д но мога да ти гарантирам, че има хора, за които 10 лв е лукс-фон дьо тен, не са всички така като мен и вероятно теб но пък и от друга страна фон дьо тени на Chanel и така нататък е излишна изгъзица . аз обикновено се колебая около 30те лв , но гледам да не са известни марки, които дават милиони за козметика, а по-скоро да влагат в качество
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове