.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на go6i
    Град
    Преди живеех срещу лудницата, сега живя срещу нас!

Question Въпрос към пушачите

Здравейте. От около 2-3 седмици пуша само черно Lucky Strike, това с топченцетата за мента, а допреди само на червено/бяло MarlBoro си карах. Обаче приятели и познати нон-стоп ми викат че ментовите цигари увреждали спермата (до колкото разбрах) и следователно ще ми е трудно впоследствие да имам деца. То цигарите по принцип са си вредни за всичко вкл. и спермата, но истина ли е това че ментовите цигари са още по-вредни? Питам защото се разлигавих с тия Лъкита, все някога ще тряя да имам деца хаха

Повече от фен
    Ментата допринасяше за импотентността ако не се лъжа...

Но няма да е кой знае колко съществено

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Освен за спермата, вреди много повече на белите ти дробове, от обикновените цигари, защото ментата разтваря дробовете, тоест тровиш се повече отколкото с обикновено цигара ( не ментолова ).

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^Тамън се канех да го пиша. И аз знам точно тва за белите дробове и ако се замислиш авторе е напълно логично. А специално спермата дали уврежда не съм чувала, но е възможно. То като цяло цигарите я увреждат. Специфично за ментовите не мога ти кажа.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си