Тц. Не ми допада нещо тази история.
Зависи ти какво искаш/ очакваш. Сериозна, пълноценна връзка или просто...хм, забавление. Не си толкова малка, не си малолетна, не е незаконно, но това са 14 години разлика.14. Като си я повтарям тази цифра, просто ми изглежда грешно. Пълноценната връзка с толкова голяма разлика на тези години (твоите) ми се струва химера.
Харесвал те.Как, за връзка ли? По-скоро за нещо друго.
Естествено, че мъж на 30 г знае как да се държи. Струва ти се толкова различен от момчетата на твоите години, че и от по-големите. Той знае какво да каже и как да го каже. Оставаше и да не знае.

Преди време(бях вече пълнолетна) бях харесала мъж, стабилно по- голям от мен, без да знам, че разликата ни е такава. Аз си мислех, че е най- много 5 години, то-10. Държеше се напълно нормално, много възпитано, не се е натягал, не ми се е свалял, не е свалял и звезди. Стана така, че излязохме на нещо като среща. Прекрасен събеседник, нямаше никакви намеци, изпрати ме до квартирата без да пробва да направи някаква крачка. Нямаше нужда да си заявяваме така желанията ("Харесвам те и не знам си какво"), ясно си беше. Виждайки или предполагайки, че разликата във възрастта ме притеснява, човекът се поотдръпна без да нахалства и ме остави да си взема своето решение. Аз реших, че пълноценна връзка няма как да се получи въпреки химията помежду ни, при все и, че не живеехме още в един и същи град. А просто забежка не търсех. След 1-2 години той ще иска да създаде семейство, а аз не вярвам да съм готова. Може би след време, може би ако се преместя да живея в неговия град, както бях планирала, може би ще се получи нещо. Дотогава съм открила един приятен, умен събеседник и прекрасен човек.

Това решение, подобно на онова, което аз трябваше да взема, го премисли много внимателно, спокойно и хладнокръвно. Този, с тези звездички,дето много знае да сваля, ми се струва съмнителен, а ти пускаш тема във форум, в която директно питаш "Какво да правя?". Моето мнение е "Тц"

Ще ме убиете с тези теми за разлики във възрастта Поне ти не си на 14.