.
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Threaded View

bro, всеки мъж иска секс, дори най-влюбения в теб.
    не знам ти от малко градче ли си, липсват ли ви любовни трепети по вашето място (особено ако са малко младите хора и всички се познавате), но не знам какво намираш в тази откачалка. няма начин мъж на 30, който точи лиги по ДЕТЕ като теб, да е наред с главния. той винаги ще е луд, и има два типа лудост в тея отношения (поне по моята дефиниция):

1.безскрупулен, извратен, перверзен чичак, който не го смущава идеята да пенетрира малка девойка. супер отблъскващо. за да достигне до междукрачието ти, се използват красиви думички, нежности, лайна и всякакви подходи, от които да омекнеш и да си кажеш, че е най-романтичния мъж, когото някога си срещала...

2.побъркан човек, инфантил и недорасляк, който наистина изпитва влечение към теб (а ти си едно дечурлиго, повярвай.) - а това влечение само по себе си не е нормално. такива мъжорля (мижитурки!) са много жалки и адски непораснали, ще обременят детската ти крехка психика (колкото и да се мислиш за зряла) с желание за сериозно обвързване, отдаване, и изживяване на някакви мечти, за които не си готова, щото на твоите години трябва да се занимаваш със свежи момчета и с младежка любов, не с извратена такава. мъже, дето се точат на някакви ДЕЦА, и то наистина им се точат с желание и романтични стремления,са просто едни непораснали, нереализирани смешници, които не могат да си намерят нормална жена, не могат да се интегрират в обществото, и затова движат с някви деца - щото децата са по-лесни за впечатляване, нали разбираш. децата не искат да си сигурен, стабилен и знаещ какво искащ мъж. те искат да си романтичен и да ги глезотиш, тинтири-минтири. сериозните отношения се основават на това само да не си изневерявате. така че тоя тип, ако реално е лапнал по теб, гарантирам ти, не е нормален. той не може явно да се интегрира сред другите жени на неговата възраст, което си е сериозна аномалия, та тръгнал с лапета да движи. винаги е ненормално човек да НЕ се движи в средата си, повярвай .. както не е добре докато си малка, да движиш в среда от по-големи, така не е и нормално да си на години и средата ти да е от деца, и едва ли не това да ти е таргет-групата и контингента, от който си избираш интимни приятели. приеми го като психологическа аксиома.
    за всичко си има време и място, и както не е правилно да се бърза с порастването (напр. да движиш с по-големи от теб хора, които не са на твоите вълни и честоти), така не е и правилно вместо да си гледаш живота и да улегнеш, да се занимаваш с деца и/или тинейджъри. така че твоя е пълен ненормалник.

извинявай, че пиша мненията си едва ли не като простачка, и с много цинизми, но съм се отказала от идеята да пиша супер интелигентно или обосновано. за мен едно е сигурно, и то е, че не греша с моите мнения, макар и да са груби. даже мисля, че като пиша по-експресивно, току-виж ти повлияя повече.

що не питаш вашите какво мислят за тоя човек? ама на бас, че не си им казала...

това просто е ненормално отвсякъде... даже не разбирам, не ти ли е гнусна идеята да се млящиш с човек на 30 години, още повече да те люби и т.н. .. блякс. разбирам разликата ви да беше 5,6 години, ама не и чак 14...
    а още повече не го разбирам него къде му е връзката с главната да иска да пердаши малко девойче като тебе. няма ли да му е гнусно, или най-малкото съвестно, да си го навира в дете..
    дори не знам какво да кажа.
    ще замълча, че въображението ми заработи на макс и започнах да се отвращавам.

умната!
    всичко това го пиша само с добри чувства!
    Последно редактирано от jghgh : 03-22-2012 на 12:12
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си