- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хубаво ли е в Пловдив
Питам хората, които са ходили на нещо като екскурзия. Има ли какво да се види или...?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Естествено че има, не може да се обходи за 1 ден![]()
^ Точно в кичука няма нищо друго за гледане освен блокове![]()
Готино е разбира се.. Главната атракция съм АЗ.... Покрай мен и други готини неща може да се видятОпределено няма да съжаляваш ако прекараш 2-3 дни в Пловдив отдадени изцяло на разходки и забавления.. Особенно ако са петък, събота и неделя......
пък пък пък
на 19 април (там някъде)
ще се ходи в Пловдииив(май)
*слънце*
Има какво да се види, да, въпреки че пловдивчани рядко обръщаме внимание. Да не говорим, че Бачково и Асеновград са супер близо, така че и до там можете да отскочите![]()
Хм,не само съм на екскурзия тук,но и живея) . Градът е супер..ако идваш тук те съветвам да посетиш --> църквата Св.Петка,Братската могила,Альоша,Часовниковат а кула,сладкрницата до Военна болница
,стадиона на Локомотив Пловдив,Тракия
) Абе общо взето този град е уникален,само хората в него не са много дружелюбни
.В рейса биха те избутали,а ако попиташ някого за някоя улица тутакси би те напсувал или би ти тегнал ЕДНА МАЙНА
) . Но като е страхотен град с невероятна история
.
Да иди да видиш лaйнута![]()
Creative Technologie
Не е лош град ходила съм няколко пъти, мога да кажа, че съм обиколила всички забележителности за 1 ден. Като цяло не е лошо има и хубави неща, но на мен не ми е от любимите. Предпочитам Бургас, Несебър, Русе, Велико Търново (където живея), но като цяло в Пловдив има какво да се види, но хората са ужасни!!!
харесвам Пловдив, но (центърът) ми е осезаемо малък.
като човек, който не обича заведенията, ми липсват места за седене.
Прави сте, тук всички сме асексуални, а от това следва, че сме злобни и ужасни![]()
искам да съм на центара на кафенце пък в това хубаво време. Хора минават супер е. Сладоледче , дюнерче , кефенце.![]()
Да ся в тва време да идеш на клюкарките![]()
Creative Technologie
Абе аз ли се бъркам нещо, или под центАр визирате 200метровата уличка зад пощата с 5те кафената по нея?![]()
Само в новия съм бил и като цяло не е зле, обаче горе-долу е нещо като по-голяма версия на центъра в моя град с тук-таме някои разлики (по кварталите не съм ходил де, за кво ми е въобще : d)
Центъра си е много як пък !
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
а аз искам там :с
Първоначално написано от BladeDancer
специално от пловдив какви дюнери съм ял. :inlove:
Явно не си ходила към Градската градина, която също е на центъра. Копчетата пред кметството, пощата, наркоманската...
Градската е номер 1. Борисовата в София по никъв начин не може да й стъпе. Малко по-голяма е.. само това.
machka, не знаех, че вече и мъжете не могат да преценят дължини и дистанции... Тая уличка може и да има 2 километра.
пп. Градска, център, 7 тепета (вече 6..), Старият град, Античният театър, Скобелева майка... абе има какво да се види. Няма нищо по-хубаво от платонична романтика през някоя прохладна лятна вечер на Младежкия хълм, Альоша или кое да е друго тепе, последвана от свирка или секс.
Последно редактирано от umri : 03-24-2012 на 22:46
Temet Nosce
벨야카