- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хранителни добавки - Марки
Ми от Англия ..Английски протеин.. 5 кила е 113 лева до Казанлък с доставка..До твоя град не знам колко ще е ,ама няма да е по-скъпо..Просто отиди на нутри-то въведи данни и виж колко излиза с доставка.
ама качествен ли е![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Качествен ,ама те излъгах...113 лева БЕЗ доставката...С доставката става 138 лв..Демек най-добре да сте няколко човека да си делнете доставката или нема сметка..![]()
Може да си вземеш за 150 кинта 5 кг протеин и от бг..
а за този който ти пратих коментар не даде.......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Протеинът е хубав..Нищо не ти казвам..Казвам го като база на фирма,а съм чувал,че е като шейкче,демек има много много хубав вкус..Не съм го опитвал,скоро и не мисля,защото има по-евтини и да речем на същото качество,че и по-високо..
хммм, е като ги разбираш толкова много защо не ми предлагаш![]()
sapphire5![]()
не те знам кво искаш батка..Вероятно искаш суроватка..Ей го вземай като мен там 5 кг на scitec nutrition за 150 лв и тва е.. ;d
Миналата седмица се скъсах да чета информация за най-различни протеини....... искам от сега да се подготвям за следващия основен, защото ми омръзнаха тези шибани яйца, дет миришат на мръсни чорапи, развалени, зелени и пилета в тях....... Сумата, която мога да дам е до 200лв. но за толкова ще искам протеина да ми стигне за поне 5 месеца и да е качествен..... ще го ползвам само след трен.... сега стана ли ясно какво искам ;д
sapphire5![]()
Стана ми ясно,че ако го искаш само за след тренировка по 1 доза..С един 5 килограмов протеин ще изкараш над 5 месеца.
е това лошо ли е ..... мен не ме бърка да карам и на храна, но искам да заместя яйцата..... вече се отвращавам от тях.......
sapphire5![]()
не е лошо.
хем по икономично, пък и аз...... ако ядях месо сигурно нямаше да имам проблем, но съм вегетарианец и за това съм на яйца..... ама то ти писва вече......
sapphire5![]()
Ти си луд..Вегетарианец на яйца на съществуваТи си псевдо вегитарианец
![]()
човек...... чуй ся, тези които не ядат яйца и мляко са вегани, а тези които ги ядат вегетарианци, да те просветля !
sapphire5![]()
Недей ..Ти си шибан месояден и ще тънеш в лайна !!!
ХАХАХАХАХАХА
аз месо ям супер рядко, но за сметка на това знам какво друго да ям...... лъвчо не знаеш тази материя, не говори !
sapphire5![]()
Да бе не я знам..Досещам се за дюнерчетата и хамбургерите..То вярно,че месо в него няма ,тъй че излизаш прав..
казах че ям рядко, а за сандвичите, има и вегетариански.......
sapphire5![]()
има ...тъпчи овес и ей ти ..
имам си начини....... и ако знаеш какво да правиш, хич не е трудно да си вегетарианец спортист
sapphire5![]()
да е има ..гледам ся един грък вегетарианец,на времето е бил голем културист.Спироз Бурназос,не знам дали си чувал за него![]()
чак сега го видях..... а и аз не мисля да ставам културист....до година ще съм достатъчно здравще си изваям аполонско тяло и до там ще е хд
sapphire5![]()
а ти до колко кг мислиш да качваш ?
sapphire5![]()
Ся ще свалям..И се надявам да стана към 80 кг обаче якичък мускул..Ще почвам едни доста интензивни тренировки,идеята я взех от книгата на АрнолдОбаче при мен нещата са различни защото ще се възстановявам доста брутално ,тоест натурално брутално разбира се ,но все пак брутално
Ще започна с 300 гр протеин и 100+ въглен и после ще видя дали ще свалям качвам..Ама мазнините на 150-200 трябва да са..Тва са 3-4 часа тренировка на ден интензивна..
Пръц, аз те питах колко кг мислиш да ставаш ?
sapphire5![]()