не знам какво е породило тва твое състояние, но първо си потърси наистина добър психолог колкото и да е скъпо, за да разбереш какво е точно , защо е така и да те излекуват по възможност не само да те тъпчат с хапчета щото е най-лесно, защото психичното здраве е по-важно и от физическото вярвай ми. аз те разбирам, но само донякъде, защото не виждам твоята причина, моята е , че майка ми почина преди 2 години няма да ти обяснявам какво преживях и в момента света ми е сив и честно да ти кажа на моменти ми писва от всичко и всички дето се правят на разбиращи и искам просто да свърши всичко тва дори не виждам смисъл да се мъча да се оправям .. но все пак гледайки обективно най правилно е така както ти казах, ходи разбери какво ти е само не оревавай света, не си нито единствен/а , нито си от лошите случаи, доста е вероятно даже ако наистина не се сещаш точна причина да ти е доскучал живота, тва си е вече лиготия мен ако питаш ама да не звуча груба. и такам, успех
Последно редактирано от nobody_w : 03-26-2012 на 22:06Причина: правописна грешка