.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Какво да правя

Приятеля ми,който много обичам, има компания от около 5-6 момчета и от време на време няколко момичета.Той обича своите приятели като семейство,много са близки.Компанията е забавна, но когато съм с приятеля ми и с тях ми е някак некомфортно,макар че много искам да се чувствам добре в тяхното обкръжение.Просто нямам за какво да си говоря с тях и само им се смея на глупостите,те непрекъснато си се лигавят за техни си неща и приятеля ми все ми вика: кажи нещо,говори ми.....Когато сме сами или в училище всичко е наред ноо.... Може би просто ми трябва повече време да свикна с тях.Какво мислите?

Мега фен Аватара на Chacho
    Откъде да знаем? Нито те знам за кво можеш да приказваш, нито те за кво си приказват, нито в кво се изразява лигавото им поведение, нито те как те приемат, нито ти как ги приемаш, нито приятелят ти колко се включва, нито колко ти обръща на теб внимание сред тях, нито колко си разговорлива по принцип, нито... много нито-та станаха.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Да според мен ви трябва време да си свикнете.Все пак е добре и двете страни да полагате някакви усилия

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    просто опитай да се приобщиш към компанията му и се отпусни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си