- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Ама тук съм дебелаааааааа ама тук съм много якааааааа амаа тук ми е новата фибичкааааа ама тук са ми новите снимчициииии ама това ми е новият маникюююююррр вижте ме вижте ме вижте мееееее......
Т'ва не ти е фейсбука![]()
омг
ного си зле
Пускам съвсем нормални снимки, каквито пускат и другите, а това е единствения пост, в който съм казала как мисля, че изглеждам. ;О
+ това, употребяваш не където трябва и както трябва 'вижте ме, вижте ме'. Защото съм абсолютно ЗА това хората да го казват, защото света трябва да ги види и съм абсолютно против това да си стоиш на едно място, криейки се. Ако нарисувам хубава картина ще искам всички да я видят, ако създам хубава музика същото, ако това да си нарисувам цветенца и пчелички по ноктите го намирам за изкуство ще си ги показвам колкото си искам. Ако съм запечатала хубав момент от деня си също. А ти си стой зад аватара и само коментирай, да. Чрез какво АЗ да разбера що за човек си и какво те влече, ако не споделяш себе си? Ами ако си ми интересен, пък ти не показвайки нищо, си изградя грешно мнение?
Критикар
Последно редактирано от ShtrudeL : 04-02-2012 на 16:27
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Другите пускат веднъж на 1-2 седмици, не всеки ден. Пак казвам - тва не ти е фейсбука.
То ми е ясно, че си ЗА атеншън хоринга, очевидно е. Ако се интересуваш от живота на определен човек - ще го питаш 'кво става, нещо ново с теб, похвали се?', а не да го чакаш да ти навира новите му придобивки в лицето.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Всъщност е точно обратното, имам позитивно мнение за теб, само да го нямаше пустият атеншън хоринг![]()
Но пък и щрудела е права.
Ако създадеш вещо стойностно естествено че ще го споделиш.
Говоря откъм страната на изкуството.
Значи маникюра на щрудел е изкуство? Или може би снимчиците с ретро ефектите? И дори и да бяха все едно няма цял раздел за това...
Но разбирам...Все пак, нали имаше една картина - едно квадратно черно платно, продадоха я за еди-колко си хиляди долара. Що и ноктите/зъбите/гъза на щруделa да не е изкуство, по тая логика?![]()
Не говоря за това.
Не отдавна беше пуснала доста хубав авторски текст, пък и има що годе хубав шепнещ глас.
А попринцип и мене не ме кефи много щрудела, но понякога разсъждава правилно.
Тва ми напомня да си довърша проекта, мда.
Ъъъъ.. И що си говорите за песни и текствое в темата за снимки?![]()
Не в тая тема де
Но пък тук Основата се направи на knowitall
Не, тук Щрудела нямаше какво да каже и затова смени темата.
http://prikachi.com/images/466/3966466V.jpg
Йордане, ти нещо друго освен "атеншън хор" знаеш ли?
И не ми е ясно какво толкова търсиТЕ да се заядеТЕ с някой..
да те е карала да и гледаш снимките?
аз да съм те карала да гледаш моите?
някой друг?
тука още ли се каратеее скандалджии
http://i.imgur.com/GnZxx.jpg
Странно ли е, че първо забелязах анти-ЦСКА плаката отзад![]()
^ не е анти бе :Д
100пр пише "Боклуците ВЪН от ЦСКА" :Д
Не виждам логика. Как може да се самоизгони целият отбор и фенклуба?
яде ми се дюнер ся
Creative Technologie
http://i39.tinypic.com/fmrui1.jpg от сеу идем
ПП: изглеждам ужастно ;х
Creative Technologie