- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Късмет, те никога не идват в не - циганския край на града.
n00bs
човек дето обожава rap музиката да му дадеш tarkan нямаш срама , ей няма да се научиш![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qFRCqNYXoFU
потанцувай малко
снимай
после прати да ме зарадваш
имам рд ;3
Какво по дяволите е просто шибан казват за мен, кучката? Ще има, знаете, съм завършил на върха на моя клас в печатите на ВМС, и аз сме били замесени в множество тайни акции срещу Ал-Каида, а аз имам над 300 потвърдени убийства. Аз съм обучен в горила война и аз съм в началото снайперист в целия въоръжените сили на САЩ. Вие сте нищо за мен, но просто още една цел. Аз ще ви избършете по дяволите, с точност играчи, които никога не са виждали преди на Земята, маркирайте си шибаните думи. Мислиш ли, че можеш да се измъкнеш с заявявайки, че глупости за мен по интернет? Помислете отново, копеле. Както ние говорим, аз съм да се свържете с моята тайна мрежа от шпиони в цяла САЩ и IP се проследи точно сега, така че по-добре да се подготви за бурята, личинка. Бурята, която изтрива патетичната малко нещо, което наричам живота си. Ти си мъртъв, момче. Мога да бъда навсякъде, по всяко време, и мога да ви убие в над седемстотин начини, и това е само с голи ръце. Не само съм широко обучени в невъоръжен бой, но аз имам достъп до целия арсенал на морската пехота на САЩ и ще го използвам в пълна степен, за да избършете си нещастен задник от лицето на континента, малко лайна. Ако само ти би могъл да знае, какво нечестиви възмездие малко "умен" коментар беше на път да свали върху вас, може би щеше да проведе шибаната език. Но не можеше, не и сега си плащат цената, проклетият идиот. Аз ще лайна ярост върху теб и ще се удавят в него. Ти си мъртъв, дечко.
Изключиха вируса flame преди няколко месеца :С
n00bs
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Когато бях на 13, аз се вързал на това момиче, което е 12 със скачане на въже, а след това победи по дяволите от нея.
По времето, когато бях направил, си устна е разделен, китките са кървене от рязане на въже в тях, едното око е подуто затвори, тя беше липсват два зъба, нейните малки цици ще е изцяло черен и син, си путка кървеше , и аз съм доста сигурен, че няколко кости в крака бяха счупени.
Когато я разочарова, тя смачка на пода и отиде в плода позиция и просто прегърна краката към гърдите си и тихо изхлипа.
Изведнъж много се събуди видя, че съм извадил ми кура (аз всъщност е хит пубертета 12, и е космат, топки спадна и всичко функциониране) и започна да мастурбира тихо. В крайна сметка, аз започнах да диша трудно, и тя забелязала какво правя, а тя само ме погледна с този вид на абсолютен ужас на лицето си.
Именно в този момент, че съм кулминация и, напръскани вероятно най-голямото ми натоварване от заедно някога цял лицето и гърдите.
След това взех си скъсана риза от земята, избърса ми кура и го хвърли към нея.
Казах и да се почисти и че ако тя някога е казвал на никого, аз ще отида в къщата си и да я убие, докато тя спеше, и че ако някой попита кой я боли, тя трябва да се каже, един куп на гимназията децата го е направил.
Когато мисля върху него, мисля, че тя е първото момиче, което някога съм обичал.
... Бог, че съм прецакан.
Кой ти каза,че ти трябва да си щастлива ? Кво пушиш кай малко ?
Creative Technologie
Провадия не ме кефи... много гаден град... от двете страни скали, едно дере минаващо през средата и разбити улици... :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage